• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım başını aldıysan sonrası inan çok kolay :) bak yapman gereken sen yada eşin ittirsin acıdığını hissettiğin an orda bekle sakın geri çıkarma oraya zaten alışıyo sonrada tekrar ittir hatta ben 15e kadar sayıyodum nefes alıp verirken. bu arada eşinde sönme olabilir. ama egzersize izin vermiyosa bunada katlanacak. sen inan yeter ki.
üstelik bugün yapamadığın için üzülme ben yenmeme rağmen ilk girerken hala kendimi sıkıyorum :KK43:

Mathcim, zamanla, alıştıkça, tecrübe kazandıkça kendini sıkmalar, kasmalar kaybolacak, henüz çok başındasın canım benim, endişelenme.

Ya hangi krem emla da kullandim anestol mudur nedir onuda kullandm ama sonuç hüsraaaan
bende SANDOZ anestol pomad kullandım doktor vermıstı bende bır kac kere denedım 0olmamıştı ama 10 kasım gunu unutmayacagım gun oldu :) eşim vazgecmedi sagolsun husran olmadı hatta ben olmadı sandım uyusuk oldugu ıcın bebıs olsun dıye bacaklarımı kaldırdım 10 dakıka durdum ve bır kalktım kı afedersın kanı gorunce sok oldum meger basarmısız ..tabı uyusukluk gecınce baya agrı oldu oturamadım bıle :) ama sonra gecıyor tabı

Teşekkür ederim telkinlerin için içim açıldı okudukça konuşacam sakince ben çok istiyorm başarmayı aynen üzerime her sabah bir yük çöküyor burda konusmak çok rahatlatıyor insanı yalnzı değilim en azından
canım tabiki yalnız değilsin.. bak ben de uğraşıyorum haala... yendim mi hayır.. ama henüz hayır diyorum.. nooldu sana böyle ... benimde sürtüşmelerim oluyo esşimle ufacık küslüklerim... hepimiz yaşıyoruz ama kendini böyle harab edersen olmaz .. ya sen kendini bir süreçteymişsin gibi düşün . ben de ilk kafasını alabildiğimde çok sinir oldum kendime.. nasıl yani kafası giriyo gerisi niye girmiyo yapıyorum işte daha neyapayım gibisinden...çok sinirliydim iki gündür eşim ne dese ters cevaplar veriyordum sonra sakin sakin düşününce farkına varıyosun.. bir an önce bitirme isteği varya o aslında denemelerde motivasyon sağlıyo hemen gidiyim bi deneyim diyosun .. ama olcak kesinlikle gözüyle bakınca ve olmayınca da hayal kırıklığı yaşıyosun daha fena oluyo.. sende benim gibi düşün bu bir süreç de.. bak aşama aşama ilerliyorum de .. belki 5 gün boyunca sadece kafasını alıcan, belki bir gün hiç olmayacak..belki daha rahat daha fazla olcak.. şartlandırma kendini.. içinde hep adım adım ilerliyorum diye tekrar et ve buna inan..zaten buna inanırsan olacak belki bugün diil belki 5 gün sonra olu.. belkide süpriz olur diyo ya kızlar:)

kızlar egzersizde 2. günüm orta parmağımı çok rahat alıyorum. inşallah, Allah'ın izni sizlerin de deneyimleriyle aşacağım bu durumu. hepinize çok teşekkür ederim.

Çok sevindim canım, maşallah sana :nazar::nazar::nazar: İnşallah aşacaksın, bu illeti yenemeyene hiç rastlamadım, sen de başaracaksın Allah'ın izniyle.

Zukuku Süpersin canım inşallah ben de o asamalara gelirim Azmin beni de umutlandiriyor :)
aşacağız bacım. inan bizimki şımarıklık. eşimiz tölerans gösterince bizde öteliyoruz. hiç denemiyoruz ama şimdi her gün egzersiz yapasım geliyor. hadi sende başaracan. bereber başladık biz burda

canım inşallah inşallah.. cesaretlendirdiğiniz içinde ayrıca teşekkürler.. ben de kendimi artık olabilir diye şartlıyorum.. sadece plan yapmıyorum bugün son falan diye....:) diyemiyorum yeminle o kadar iddalı olamıyorum...
Tabii illaki simdi olacak ya bugünya hic filan gibi ddüşünceler de insani strese sokar ama demek istediğim o anda yariya kadar geldiğinde kendini rahatlar ve birazcik bile rahat hissetsen cikarmadan esin itsin yavaş yavaş bir sonraki denemeye artik diyerek sürekli ertelermemeye calis zaten bu erteleme hastaligi ya CNm ama sunada inanıyorumherkes iiçin bir zamanki var ve o zaman gelince öyle kolay oluyor ki Anlamıyorsun bile bunun için niye beklemisim ki diyorsun

Mathcim, zamanla, alıştıkça, tecrübe kazandıkça kendini sıkmalar, kasmalar kaybolacak, henüz çok başındasın canım benim, endişelenme.
biz kayganlaştırıcı yağ hiç bişe kullanmıyoruz.onunda etkisi olaabilir diye düşünüyorum kasılmamda

h27, post: 40132189, member: 586010"]biz kayganlaştırıcı yağ hiç bişe kullanmıyoruz.onunda etkisi olaabilir diye düşünüyorum kasılmamda[/QUOTE]

Ay masallah sana Canim senden bir ay önce yendim ama ben hala yağ olmadan mümkün değil yapamam, bu şekilde yapabildikten sonra ilk girişte kasilmanin lafi mi olur:KK8:o zaman zaman bu rahatsizligi hic yasamamis kisilerde bile olurmus bizim de zamanla azalacaktir

biz kayganlaştırıcı yağ hiç bişe kullanmıyoruz.onunda etkisi olaabilir diye düşünüyorum kasılmamda

Şu an için olabilir tabii, erken bırakmışsınız canım kayganlaştırıcı kullanmayı, sanırım bebek için kullanmayı tercih etmiyorsunuz. Her geçen gün daha rahat alacaksın p..si, kullandığın kayganlaştırıcıları bile unutacaksın, aklına gelmeyecek, profesyonelleşmiş olacaksın mathcim.

Kızlar ben yeni üye oldum ama yazılanları takip ediyordum. Bizde nisanlimla ilişki yaşadığımız sırada baş kısmı giriyor hissediyorum fakat sonrası aciyor. Acidigi içinde konsantre olamıyorum sanki orda bişey var birazcık daha itsek tamamen giricek gibi ama acıdan izin vermiyorum bırakalım biraz diyorum sonrakilerdede olmuyor. Sevişmeyi çok uzun tutmuyoruz 10dakika falan en fazla sonra yapmak istiyor. bunun etkisi mi acaba kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten eksikmisim gibi etrafımdaki herkes yapıyor ben yapamıyorum gibi yarım hissediyorum kendimi. Burda yazılanları okudukcada hirslaniyorum gaza geliyorum ama tekrar denemeye cesaretim yok evlendikten sonra yaparız diyorum. Ama aklımda hep ya evlendikten sonrada yapamazsam ömür boyu böyle kalırsam fikri dolaşıyor. Acaba o biraz girdikten sonraki noktada dişimi sıksam ittirse acisina rağmen girer mi ? lütfen cavap yazın kızlar yardım bekliyoru m

Kizlarr ben geldimm ama Üzgün bi vaziyette esimle gündüz 2 den beri deniyrz ama maalesef olmuyo yaa önce parmak egzersizi yaptik sonra p..se geçtik sadece ucu giriyo ilerleyince cok kötü bi sekilde aci yanma baski hissediyorum disimi sıkıym dayanirim diyorum ama böyle bi aci yok yaaa bi yere öyle bi baski oluyo ki anlatamam denemedigimz pozisyon kalmadi nerde daha rahat olurm diye ama yok olmuyo ben üstte yapmayı planliyodum yapamadim altta daha iyi oluyo benim icin ama esim gelirken hafif kasiliyorum rahatlamama izin vermeden tekrar itiyo p...si bende panik oldum birazda bu yüzden aci hissettim herald bekle alisiyim diyorum daha 2 dk olmadan p..s sönuyor ne yapcm bilmiyrm artik psikoljm darmadagn oldu:mad:

canım başını aldıysan sonrası inan çok kolay :) bak yapman gereken sen yada eşin ittirsin acıdığını hissettiğin an orda bekle sakın geri çıkarma oraya zaten alışıyo sonrada tekrar ittir hatta ben 15e kadar sayıyodum nefes alıp verirken. bu arada eşinde sönme olabilir. ama egzersize izin vermiyosa bunada katlanacak. sen inan yeter ki.
üstelik bugün yapamadığın için üzülme ben yenmeme rağmen ilk girerken hala kendimi sıkıyorum :KK43:
Haklısın işte ben ondan sonra ittiremiyordum başı giriyor ya öyle kalıyorm

Şimdi ikiniz de sakinleşmişsinizdir muhtemelen, eşinin yanına git canım yanağından öpüp sarıl kocaman, yumuşacık yapar kalbini. Sonra anlat ona, egzersiz yapmak istediğini, yorulduğunu, canının yandığını. Kızlık zarının önemsiz olduğunu açıkla, mutluluğunuzu geciktirmeyin birtanem.

Nasıl bir his olduğunu yalnızca yaşayanlar bilir, ben yatak odasından nefret ederdim, evime girmek bile istemezdim, yediğim içtiğim zehir olurdu bana, okul çıkışı orda burada oyalanırdım sırf eve geç gitmek için. Ne yaparsam yapayım her şey zehir oldu bana, hiç mutlu değildim, bazı geceler çığlık atarak uyanırdım. Çok, çok iyi anlıyorum tatlım seni, dualarım hep sizinle, inşallah hepiniz yenersiniz bir an önce.
Herşey için çok teşekkür ederim hiçbirinizi görmesemdr yüreğim hep sizinle inşallah bizde yrnip senin gibi moral verebilecrz desteğin için çok teşekkür ederim iyi ki varsın iyi ki varsınız kızlar

hiiç olmadı yapamadım ve karar verdim eş denemesi ile basaracagımı ..ben alt da idim yatakda köse kapmaca oynadık sankı baya ugrastırdım ama esım vazgecmedi en önemlisi iş onda uç kısım gırdıkten sonra sakın cekmeyın devam edin ve bırak kendı zevk alırcasına devam etsin gitgel ile ve seninle konusabılır aklını baska yone ceksın .. benim ki cok tesaduf gıbı oldu surprız oldu yani
darısı başıma işte ben uç kısmı girince bacak kitlenmesini aşacam ve hopps mutlu son olacak inşallaho_O

canım tabiki yalnız değilsin.. bak ben de uğraşıyorum haala... yendim mi hayır.. ama henüz hayır diyorum.. nooldu sana böyle ... benimde sürtüşmelerim oluyo esşimle ufacık küslüklerim... hepimiz yaşıyoruz ama kendini böyle harab edersen olmaz .. ya sen kendini bir süreçteymişsin gibi düşün . ben de ilk kafasını alabildiğimde çok sinir oldum kendime.. nasıl yani kafası giriyo gerisi niye girmiyo yapıyorum işte daha neyapayım gibisinden...çok sinirliydim iki gündür eşim ne dese ters cevaplar veriyordum sonra sakin sakin düşününce farkına varıyosun.. bir an önce bitirme isteği varya o aslında denemelerde motivasyon sağlıyo hemen gidiyim bi deneyim diyosun .. ama olcak kesinlikle gözüyle bakınca ve olmayınca da hayal kırıklığı yaşıyosun daha fena oluyo.. sende benim gibi düşün bu bir süreç de.. bak aşama aşama ilerliyorum de .. belki 5 gün boyunca sadece kafasını alıcan, belki bir gün hiç olmayacak..belki daha rahat daha fazla olcak.. şartlandırma kendini.. içinde hep adım adım ilerliyorum diye tekrar et ve buna inan..zaten buna inanırsan olacak belki bugün diil belki 5 gün sonra olu.. belkide süpriz olur diyo ya kızlar:)
haklısın yapacam ucunda korkulacak bişey yok elbet aşacam belki biraz zaman alacak ama olacak yani bunu aklıma kötü diye yer edenler nasıl çoluk cocuğa karıştıysa bende karışacam. o bitmek bilmez ilk gece hurafeleri ah ömrümü yediler saçmalıklarıyla

Kizlarr ben geldimm ama Üzgün bi vaziyette esimle gündüz 2 den beri deniyrz ama maalesef olmuyo yaa önce parmak egzersizi yaptik sonra p..se geçtik sadece ucu giriyo ilerleyince cok kötü bi sekilde aci yanma baski hissediyorum disimi sıkıym dayanirim diyorum ama böyle bi aci yok yaaa bi yere öyle bi baski oluyo ki anlatamam denemedigimz pozisyon kalmadi nerde daha rahat olurm diye ama yok olmuyo ben üstte yapmayı planliyodum yapamadim altta daha iyi oluyo benim icin ama esim gelirken hafif kasiliyorum rahatlamama izin vermeden tekrar itiyo p...si bende panik oldum birazda bu yüzden aci hissettim herald bekle alisiyim diyorum daha 2 dk olmadan p..s sönuyor ne yapcm bilmiyrm artik psikoljm darmadagn oldu:mad:
işte bende senin gibiyim bir baskı hissediyorum bekle deyince de benmki sinir yapıyor sakin ol bende delirdim bgn ama bunu da aşacaz canım benm

işte bende senin gibi bir baskı hissediyorum bekle deyince de benmki sinir yapıyor sakin ol bende delirdim bgn ama bunu da aşacaz canım benm
Ins canim yaa bugun yemedigim azar kalmadi esimden adama kizamiyrm hakli çünkü ne dese ama o aciya dayanamiyrm bacagimi önce kastim ama sonra rahat biraktim itince o baski aci beni mahvetti:oops:

Back
X