• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Istersen sirt ustu uzan oyle dene ilk giristeki o et parcasi gibi seyi gecerken onun alt kismindan dogru parmagini bukmeye basla popo yonune dogru ben oyle yapiyorum kegelle ya da yapabiliyorsan nefes verirken.
aynadan bakıp yapayım diyorum diğer türlü yapamam herhalde. sıkıp gevşek bıraktığımda açılan yeri geçtim ordaki et parçasını mi diyorsun yoksa az ilerde bademcik gibi biyer var orayı mi diyon

Ben çok kötü oluyorum parmak egzersizinde itici geliyo ama yapmak zorundayım varmı bunun bi püf noktası,iki parmak nasıl oluyo bide iki parmaga bişeymi sarmak gerekiyo tek parmak gibi mi olması lazım ayy kafamda deli sorularrrrrrr :KK53:

canım benim şimdi o eş dost akraba sorular morular onların hepsini bırak bi tarafa, at gitsin.. önce bi kendi kendine kal. zaten aslında tek başınasın kimseyle paylaşamıyosun vs ama işte kafanın içi çok kalabalık .. onları boşaltmakla başla.. inancın yerine gelsin.. cesaretin yerine gelsin.. gerisi çok kolay zaten hallederiz burda .. hangi aşamadasın ne yapıyosun nerde takılıyosun söylersin burda cevaplarız hep birlikte.. yener geçersin olur biter:))

Canım tek sorun kendimi kasıyo olmam kendimi kasmasam gircek eminim yarın egzersizlere başlamayı düşünüyorum artık yenmek zorundayım 2 yıl bitti ertele ertele zaman geçip gidiyo elde var sıfır..Çaresizliğede gömülmek istemiyorum cesaretimi kazanıp beynimi boşaltmam lazım

Ben çok kötü oluyorum parmak egzersizinde itici geliyo ama yapmak zorundayım varmı bunun bi püf noktası,iki parmak nasıl oluyo bide iki parmaga bişeymi sarmak gerekiyo tek parmak gibi mi olması lazım ayy kafamda deli sorularrrrrrr :KK53:
canım iki parmağı küs gibi yapınca daha kolay girer en rahatını sen deneme yanılma yaparak bulursun az önce arkadaşlardan birisi küs yapamıyorum yanyana daha kolay oldu.. hepimize ilk başta değişik geldi canım.itici geldi. ama egzersiz yapman gerekiyo o da senin parmağın kolun bacağın sacların gibi sana ait bir organ bu şekilde düşün

Canım tek sorun kendimi kasıyo olmam kendimi kasmasam gircek eminim yarın egzersizlere başlamayı düşünüyorum artık yenmek zorundayım 2 yıl bitti ertele ertele zaman geçip gidiyo elde var sıfır..Çaresizliğede gömülmek istemiyorum cesaretimi kazanıp beynimi boşaltmam lazım
aynen canım benim çaresizliği biz yaratıyoruz.. dediğin gibi kasmasak zaten o ilk gün olup bitecekti.. kastığımız için bu egzersizleri yapıyoruz.. egzersizleri yaparak kasmayı bırakıyosun rahatlıyosun sorun da bitiyo sadece kendine inan ve egzersizlerini yap

canım iki parmağı küs gibi yapınca daha kolay girer en rahatını sen deneme yanılma yaparak bulursun az önce arkadaşlardan birisi küs yapamıyorum yanyana daha kolay oldu.. hepimize ilk başta değişik geldi canım.itici geldi. ama egzersiz yapman gerekiyo o da senin parmağın kolun bacağın sacların gibi sana ait bir organ bu şekilde düşün

Ya dışarı çıktık bugun artık hamile yada yanında çocuk olan birini görünce bunlar nasıl yapmış yaa diye düşünüyorum içimden hayret ediyorum ,doğanın kanunu Allah emretmiş bebiş bile ordan çıkıyo biz yapamıyoruz :( yarın egzersize başlıycam inşallah başarabilirim artık aşmak istiyorumm.eşim çok anlayıslı vaji için üzüldüğüm zaman kızıyo bana ama onun anlayısıda benim boşlamamı,dahada ertelememi sağlıyo

aynadan bakıp yapayım diyorum diğer türlü yapamam herhalde. sıkıp gevşek bıraktığımda açılan yeri geçtim ordaki et parçasını mi diyorsun yoksa az ilerde bademcik gibi biyer var orayı mi diyon
Sanirim o bademcik gibi dedigin yer cnm cok ilerde de degil ama.bide bende aynayla ilk yaptim ama 2. De 3.de bakmadan yapmaya basladim alisirsin cnm sende

Cnm baslarda hepimiz senin gibiydik inan kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ben mesela 2 parmaga yeni gectim doktor istersen eldiven gecir ustuste koy dedi ama ben eldivenle hissedemedigim icin oyle yapamadim kus seklindede beceremedim yanyana yaptim biraz diyecegim o ki hic korkma serce parmaktan basla inan hicbirsey olmuyor bunlari ben soyleyebiliyorsam sen de yapacaksin.

İyi geceler kızlar 2gündür bakamıyorum yatılı misafirim var sormak istediğiniz nişey varsaözel mesaj atın seve seve yardım ederim hepsini okuyamadım mesaj olursa direkt cevaplamam kolay olur

Ben egzersze yeni basladm anca 6 ay sonra önce aynada vajiyi inceledm sonra nefes alp verdikce oranın acıldıgını gördüm kulak çöpünü yaga batırp denedm oldu 2 kulak çöpünü yptm oldu parmk yapamıyorm . Eş denemesnde daha iyi oldugumı fark ettm . Eş denemesi yaprken sürekli işte arkadslarm yaptı kuzenlerm yaptı normal yapacaksn olacak ne varki bunda die kendimi rahatlatıyorım:) şimdi aparat olarak ne yapmamı tavsiye edersiniz? ( bi sorum daha eş denemesinde ucu girdi eşim boşaldı . Hamile kalma durumu olurmu yoksa tamamen içine girincemi olur)

Cnm baslarda hepimiz senin gibiydik inan kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ben mesela 2 parmaga yeni gectim doktor istersen eldiven gecir ustuste koy dedi ama ben eldivenle hissedemedigim icin oyle yapamadim kus seklindede beceremedim yanyana yaptim biraz diyecegim o ki hic korkma serce parmaktan basla inan hicbirsey olmuyor bunlari ben soyleyebiliyorsam sen de yapacaksin.

Yarın baslıyorum bende egzersizlere canım serce parmaktan başlıycamm İnşallah başarabilirim.Yazıcam detayları buraya Allah yardımcımız olsun hepimizin

Purci120218494 .!.:
Ben egzersze yeni basladm anca 6 ay sonra önce aynada vajiyi inceledm sonra nefes alp verdikce oranın acıldıgını gördüm kulak çöpünü yaga batırp denedm oldu 2 kulak çöpünü yptm oldu parmk yapamıyorm . Eş denemesnde daha iyi oldugumı fark ettm . Eş denemesi yaprken sürekli işte arkadslarm yaptı kuzenlerm yaptı normal yapacaksn olacak ne varki bunda die kendimi rahatlatıyorım:) şimdi aparat olarak ne yapmamı tavsiye edersiniz? ( bi sorum daha eş denemesinde ucu girdi eşim boşaldı . Hamile kalma durumu olurmu yoksa tamamen içine girincemi olur)

Canim buradaki arkadaslar küçük doğum günü mumu daha sonra o biraz kalin beyaz mumlar var ya onlarla calismislardi sen de öyle yapabilirsin. Esin içine bosldysa hamile kalma ihtimalini olabilir bir hücre bile yol alsa
Rahme doğru olabiliyor kismet tabi

Arkadaşlar parmakla calismak sizde kotu bir his birakiyorsa vajinanin yapisi sizi kotu etkiliyorsa bence aparat ile calisin. Ben iki ay önce aparatlarla yyendim ama hala parmak sokamam içeri mesela düşünmesi bile kotu yapiyor beni.. Ayna ile de incelemeyi düşünmedim hic, hic de merak etmiyorum orayi acikcasi:) girişi buldum zaten dokununca tuhaf bir his oluşturan yer girişti:) herkes için değişiyor ama parmak mi aparat mi olduğu yani ben sadece parmak ile zorlananlar kotu hissetmesini kendini diye yazayim dedim

arkadaşlar size bişey diyecem yok p...s girerken yırtılma bilmem ne oluyormuş falan filan arkadaşla konuştum yok birinin başına gelmiş biz iyiyiz rahat yaptık diye anlatmaz mı delirecektim telefonda ay bana bişeyler oluyor bilincime gereksiz bir bilgi daha yerleşti. ağzını burnunu kıracam bu milletin ya :KK62: yine beni korkuttular ya delireceeeeeeeeemmmmm

arkadaşlar size bişey diyecem yok p...s girerken yırtılma bilmem ne oluyormuş falan filan arkadaşla konuştum yok birinin başına gelmiş biz iyiyiz rahat yaptık diye anlatmaz mı delirecektim telefonda ay bana bişeyler oluyor bilincime gereksiz bir bilgi daha yerleşti. ağzını burnunu kıracam bu milletin ya :KK62: yine beni korkuttular ya delireceeeeeeeeemmmmm
valla ben yaptım ne yırtılma gördüm ne ses duydum canım. bak yapan herkeste acımadığını söylüyo en çok bu sıkıntıyı çeken biziz acısa söyleriz zatten. kim nerden uyduruyo anlamıyorum bunu. duyma boşver sen

merhaba kızlar:) nasılsını. 2gündür misafirle uğraştım :) geçmişi okuyamadım ama yenen arkadaşları tebrik ediyorum :)

Kızlar aparatım 2 parmak civarında 2 saat uğraştım zorla 2 kere soktum :KK42:sokunca ilerletmede sorun yaşamıyorum ama o giriş kısmı beni bitiyor. Aparatı tam deliğe denk getiriyorum itiyorum sanki geriliyor. Zorlasam da gitmiyor ne girişmiş arkadaş yaşama sevincimi aldı resmen. Apatı itmeden bekleteyim mi orda ne yapacağım ben? :KK42::KK42::KK42:

valla ben yaptım ne yırtılma gördüm ne ses duydum canım. bak yapan herkeste acımadığını söylüyo en çok bu sıkıntıyı çeken biziz acısa söyleriz zatten. kim nerden uyduruyo anlamıyorum bunu. duyma boşver sen
ay öyle ya duymayım duymayım diyorum bitmiyorlar bir türlü yeni moda oldu evli arkadaslarım büyümüş göbeklerinin fotolarını atmaya hızla devam ediyorlar hepsinin de oğlu olacak tüm hamile arkadaşların kızın olsun senin de deyip bir de alay etmezler mi üstüme üstüme geliyorlar ay manyak bunlar vallahi :KK53::mad:

Canim benim bilincini artik bu kotu dusuncelerle doldurma onlarin esleri iliski esnasinda sert davrandiklarindan boyle sonuclarla karsilasiyorlar egzersizle yenen biz vajililerde boyle bir durumla karsilasani hic duymadim icin rahat olsun egzersizle kaslarimizi yonetmeyi ogreniyoruz ve kontrollu bir sekilde yapiyoruz inan sifir aci oluyor hatta aci yok sen buna inan canim bak bende oyle diyorum bilincine benim soylediklerimi yerlestir at o kotu korkutan dusunceleri

ay öyle ya duymayım duymayım diyorum bitmiyorlar bir türlü yeni moda oldu evli arkadaslarım büyümüş göbeklerinin fotolarını atmaya hızla devam ediyorlar hepsinin de oğlu olacak tüm hamile arkadaşların kızın olsun senin de deyip bir de alay etmezler mi üstüme üstüme geliyorlar ay manyak bunlar vallahi :KK53::mad:
canım önemli olan hayırlısı değil mi niye duyupta kendini üzüyosun ki... bak bana en büyük baskıyı annem yaptı. onu bile duymaddım

Back
X