• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy ayy, görmedim hayatım mesajını. Bazen bildirim gelmiyor bana, siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz bilemiyorum. Belli bir zaman sonra alıştıkça, tık diye giriyor, hemen olmaz canım, sabret. Bu aşama kişiden kişiye değişir, o yüzden üzülme sakın, demek ki daha vakti var. Kendini rahat hissettiğinde sorunsuzca alacak ve eş denemesi için hazır olacaksın inşallah birtanem..^^
bendede aynı oluo bazen bildirim bazen msjlarda :)

ben 7 ay fazla deneme bile yapamadım korkuyordum hiç acı yoktu ama ben sıkıyordum kendimi sonra @gülüm bacanak adlı bi psikolog netten buldum 2ay araştırdım tavsiyelerini okudum aklıma yattı eşime dedim bunun tedavisi varmış dedi varsa beklemeyelim yaz tatili girdi dr dan randevu alıp ankara'nın yolunu tuttuk numarası da var bende şuan hala da konuşuruz rabbime bin şükür onu vesile yaptı ve ilişkiye girdik ama ilişki denemesii anında yağ krem falan kullanmayın afedersiniz ama söylemem gerekiyo tükürük kullanın diğerleri yakıyo şişkinlik yapıyo iyice daraltıyo ben bebe yağı kullandım dr dedi ama beni yaktı.pozisyon ise ben üstteydim çok rahat oluyo korkmayın yüzüm kocama dönüktü
yüzüm kocama dönükken deliği tutturamıyoz:KK70:

kızlar ben geldim :) biri beni erkek diye şikayet etmiş. kiş kiş :) BEN SEVİNİYORUM burda dertleştiğim arkadaşlar var diye :KK43: sabahleyin ağladım durdum. bir umudum vardı onuda engellediler diye :KK43:
ahahah erkek mi demiş :) yok artık ya zuzuku güldürdün beni:KK70: kız neyi engellediler anlamadım

yüzüm kocama dönükken deliği tutturamıyoz:KK70:
SEN TUTTURAMAYACAĞINI ZANNETTİĞİN İÇİN ÖYLE OLUYO CANIM VALLA BENDE ÖYLEYDİM önce parmağını kendine sür deliği bul hemen peşinden p..si ittir göreceksin ki korkulacak bişey değilmiş çooook basit

kızlar pazartesi sendromuyla ancak kalkmış bulunuyorum:) size neler olduğunu anlatayım canlarım biz dün gece 2 buçuk sularında barıştık eşimle :) önsevişme falan herey çok güzeldi. ben sırtım dönük üstte duruma geçtim inat eşim tutturdu böyle hayatta girmez diye ya herkes böyle yapmış ben böyle rahatım dedim yok dedi benmde canım slkdı uğraştım durdum olmadı zaten stres yaptım. sonra o üste geldi bende bir kasılma anlatamam bacağı açtım kalçayı açtım yani gevşettim bu defa karnım bir sert anlatamam yine başı girdi bende kendimi kastığım için p...si itiyormuşum farkında olmadan her deneme de olumsuz yani anlayacağınız hala baş içerde geri dışarda aşamasındayım:KK48::oops:

CANIMCIM BEN DAHA TEK PARMAKTAYIM. BİLEMİYORUM. :KK43:
psikoloğum bana dedi ki tek parmak yap yaptım sonra iki parmak yap dedi onu yapamaım ama eşimin tek parmağını yaptım ben hiç iki parmak yapmadan psikoloğum neyle rahat yapabilirsen onunla yap dedi bende.....salatalıkla yaptım başardııııımmm

kız sanki benmki neler saymadı o sinir anında duyma amaaan boşver gitsin trip attım bende barıştık dün yine yapamadık ahahahahah:KK70:takmış inat ille de kendi istediği pozisyon olacak hayır yaptıkta birde bu kalmıştı
ha ha ha ha :D :D ayy sen beni hep güldürüon yaww :D :D

bak adanıs böyle yazdı bana: yatak ucu pozisyonunu deneyin. Hiçbir pozisyonda yenemeyen bir arkadaşıma bu pozisyonu önerdim şıp diye yendi. Yatağın en kenarına otur, eşin senin önünde dizlerinin üzerine çöksün yani vajina ve p..s karşı karşıya gelecek, sen istersen bacaklarını arala ister eşinin beline dola, senin komutlarınla ilerlesin eşin,

ben böyle denicem inşallah yaparım

keşke öyle dese manda kafa tam bi mandra ha ... göndereyim bekle
ERKEKTE VAJİNİSMUSTA ÖNEMLİ YER ALIYOR AMA CANIM BENİM KOCCİŞİM HEP DİYORDU SABRET BU DA BİZİM İMTİHANIMIZMIŞ DEMEKKİ,SABRET BEKLE ALLAH OL DEYİNCE OLACAK DERDİ ALLAH RAZI OLSUN 9AY BOYUNCA Bİ GÜN BİLE BANA SESİNİ YÜKSELTMEDİ BİLİNÇLİYDİ DİYORDUM SEN NE RAHATSIN YA KIZARDIM O DA DERDİ Kİ BEN BASKI YAPARSAM BÜSBÜTÜN KASILIRSIN HİÇ OLMAZ AMA ŞÜKÜRLER OLSUN ŞİMDİ HERGÜN MAŞŞALLAH DİYİM :):KK49::KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK73::KK73::KK73:

Back
X