- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #190.461
Kimse sallamiyor 3. Soruşum![]()
CANIMCIM BEN DAHA TEK PARMAKTAYIM. BİLEMİYORUM.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse sallamiyor 3. Soruşum![]()
bendede aynı oluo bazen bildirim bazen msjlarda :)Ayy ayy, görmedim hayatım mesajını. Bazen bildirim gelmiyor bana, siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz bilemiyorum. Belli bir zaman sonra alıştıkça, tık diye giriyor, hemen olmaz canım, sabret. Bu aşama kişiden kişiye değişir, o yüzden üzülme sakın, demek ki daha vakti var. Kendini rahat hissettiğinde sorunsuzca alacak ve eş denemesi için hazır olacaksın inşallah birtanem..^^
bendede aynı oluo bazen bildirim bazen msjlarda :)
yüzüm kocama dönükken deliği tutturamıyozben 7 ay fazla deneme bile yapamadım korkuyordum hiç acı yoktu ama ben sıkıyordum kendimi sonra @gülüm bacanak adlı bi psikolog netten buldum 2ay araştırdım tavsiyelerini okudum aklıma yattı eşime dedim bunun tedavisi varmış dedi varsa beklemeyelim yaz tatili girdi dr dan randevu alıp ankara'nın yolunu tuttuk numarası da var bende şuan hala da konuşuruz rabbime bin şükür onu vesile yaptı ve ilişkiye girdik ama ilişki denemesii anında yağ krem falan kullanmayın afedersiniz ama söylemem gerekiyo tükürük kullanın diğerleri yakıyo şişkinlik yapıyo iyice daraltıyo ben bebe yağı kullandım dr dedi ama beni yaktı.pozisyon ise ben üstteydim çok rahat oluyo korkmayın yüzüm kocama dönüktü
ahahah erkek mi demiş :) yok artık ya zuzuku güldürdün benikızlar ben geldim :) biri beni erkek diye şikayet etmiş. kiş kiş :) BEN SEVİNİYORUM burda dertleştiğim arkadaşlar var diyesabahleyin ağladım durdum. bir umudum vardı onuda engellediler diye
![]()
SEN TUTTURAMAYACAĞINI ZANNETTİĞİN İÇİN ÖYLE OLUYO CANIM VALLA BENDE ÖYLEYDİM önce parmağını kendine sür deliği bul hemen peşinden p..si ittir göreceksin ki korkulacak bişey değilmiş çooook basityüzüm kocama dönükken deliği tutturamıyoz![]()
Evet düzenli olarak kontrol etmezsem kaçırıyorum bildirimi de, mesajı da cimcime![]()
bunu bende bugn yapıyım :)SEN TUTTURAMAYACAĞINI ZANNETTİĞİN İÇİN ÖYLE OLUYO CANIM VALLA BENDE ÖYLEYDİM önce parmağını kendine sür deliği bul hemen peşinden p..si ittir göreceksin ki korkulacak bişey değilmiş çooook basit
ay kaçırmışım adanis ne dedi bende uygulayım bu herifler böyle amaan dert etmecanım sıkkın kızzz.. bugun senın dedığını uygulıcam dün benim öküze küstüm yapmadm
psikoloğum bana dedi ki tek parmak yap yaptım sonra iki parmak yap dedi onu yapamaım ama eşimin tek parmağını yaptım ben hiç iki parmak yapmadan psikoloğum neyle rahat yapabilirsen onunla yap dedi bende.....salatalıkla yaptım başardııııımmmCANIMCIM BEN DAHA TEK PARMAKTAYIM. BİLEMİYORUM.![]()
keşke öyle dese manda kafa tam bi mandra ha ... göndereyim bekleay kaçırmışım adanis ne dedi bende uygulayım bu herifler böyle amaan dert etmedün benmki de bu işi biz yapamayız dedi ahahahaha
![]()
ama kendini hiiiç sıkma hemencik girecek göreceksinbunu bende bugn yapıyım :)
kız sanki benmki neler saymadı o sinir anında duyma amaaan boşver gitsin trip attım bende barıştık dün yine yapamadık ahahahahahkeşke öyle dese manda kafa tam bi mandra ha ... göndereyim bekle
ayy inşallah :)ama kendini hiiiç sıkma hemencik girecek göreceksin
ya ben karnımı skıyorum p..si dışarı ittiriyormuşum başı giriyor benmdeama kendini hiiiç sıkma hemencik girecek göreceksin
sen iyisin kız valla ben başın bile kendime süremiyordumya ben karnımı skıyorum p..si dışarı ittiriyormuşum başı giriyor benmde![]()
ha ha ha hakız sanki benmki neler saymadı o sinir anında duyma amaaan boşver gitsin trip attım bende barıştık dün yine yapamadık ahahahahahtakmış inat ille de kendi istediği pozisyon olacak hayır yaptıkta birde bu kalmıştı
Ben de hala tek parmaktayim hatta serçe parmağının yarisindayim :) acele etmeden ilerleyim dedim ama bu sefer de çok mu uzun oldu bilemedim ?CANIMCIM BEN DAHA TEK PARMAKTAYIM. BİLEMİYORUM.![]()
ERKEKTE VAJİNİSMUSTA ÖNEMLİ YER ALIYOR AMA CANIM BENİM KOCCİŞİM HEP DİYORDU SABRET BU DA BİZİM İMTİHANIMIZMIŞ DEMEKKİ,SABRET BEKLE ALLAH OL DEYİNCE OLACAK DERDİ ALLAH RAZI OLSUN 9AY BOYUNCA Bİ GÜN BİLE BANA SESİNİ YÜKSELTMEDİ BİLİNÇLİYDİ DİYORDUM SEN NE RAHATSIN YA KIZARDIM O DA DERDİ Kİ BEN BASKI YAPARSAM BÜSBÜTÜN KASILIRSIN HİÇ OLMAZ AMA ŞÜKÜRLER OLSUN ŞİMDİ HERGÜN MAŞŞALLAH DİYİM :)keşke öyle dese manda kafa tam bi mandra ha ... göndereyim bekle