• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Kizlar
1.5Senelim evliyim ve hala asamadim :( parmak egzersizini bir kere denemistim.parmagim duvar gibi et parcasina carpmisti ve ilerlememisti.bi daha da denemedim ama artik baska carem yok denemek zorundayim.anlayacaginiz en basindan bana anlatirmsiniz?

Cok haklisin.bir baktim 1.5sene olmus...yardimlarinizi bekliyorum bana da ogretirseniz baslayacam parmak egzersizlerine.
canım bende aynı duvar mevzusu yaşadım ama artık yok biliyor musun elimi itince hissettim hiçbirşey yok acı bile hissetmedim sen hangi parmağını aldın? bende yenme aşamasındayım bu arada :KK51:

Cok haklisin.bir baktim 1.5sene olmus...yardimlarinizi bekliyorum bana da ogretirseniz baslayacam parmak egzersizlerine.
canım önce ayna karşısında vajinanı inceliyosun dokunuyosun sonra ona alışınca yine ayna ile bacaklarını iki yana ayırarak istersen hafif bük 1 parmak 1 boğum kadar ilerlet bunu da nefes al tam nefes verirken ilerlet çünkü nefes verirken vajina açılır oyüzden daha kolay ilerletirsin .Korkma bunu yaparken korkarsanda elini çekme hemenbiraz rahatla tekrar nefes al verirken ilerlet canın acımayacak inan bana tek sorun cesaret ;)

Berbat bir gece! Bu sefer ucunu bile alamadim :( bir kac haftadir gayet uysal olan ve sakin karsilauan kocam gitti yerine canavar geldi.. Yumruklarken kirdi herhalde yatak basligini falan... Bagirdi, cagirdi... Bi dovmedigi kaldi ama daha beter etti :( 2 saattir salonda agliyorumm. Cok kötüyüm cok!

Cimcimem en rahat pozisyonu deneye yanıla buluyorsun hayatım, sizler o pozisyon olmuyor diyince benim aklıma farklı pozisyonlar geliyor ve çok şükür ki sizin için en uygun olanını buluyoruz birtanem. Eşin dayanamıyor artık anladığım kadarıyla, ne yapsın sabredemiyor artık. Hadi birtanem, yendim demene çok az kaldı, eşine söyle azıcık dişini sıksın :) boşalacak gibi olursa çıksın, tekrar girsin, nefes egzersizini yapıp tamamını almaya çalış miniğim.
allah razı olsun senden :) bende dedim dişni sık dayan dediom.. demesi kolay dayanamıom işte dedi :D :D inşallah az kaldı cok şükür rabbime buraya kadar gele bildim :) sayende

Berbat bir gece! Bu sefer ucunu bile alamadim :KK43: bir kac haftadir gayet uysal olan ve sakin karsilauan kocam gitti yerine canavar geldi.. Yumruklarken kirdi herhalde yatak basligini falan... Bagirdi, cagirdi... Bi dovmedigi kaldi ama daha beter etti :KK43: 2 saattir salonda agliyorumm. Cok kötüyüm cok!
kıızz ağlama o öyle yapınca sen dik durmaya çalış.. benim kocada aynı bağen bana bile vuruo.. o bianlık sinir .. adamların si,niri cok kötü.. ben seni şuan cok iyi anlıyorum ama inan kocan cookkk pişman olmuştur :)

Hem yerini bilmiyorlar hem inatlaşıyorlar bizdeki deliği bizden iyibilecekler sanki bi de ben aparat sokarken gösteriyorum burası diye 1 senedir yeni öğrendi bi de hala haklı çıkmaya çalışıyor insanı deli ederler
Aynen canım yaa zaten onların da bilgisizliği bizim de korkaklığımız birleşince olmuo iste. Onlar baska bi yere bastırdıkça canımız yaniyo, bizde oyle korkuyoruz, halbuki dogru yere odaklansalar hemen çözülecek belki durum :KK22:
Eğitim Şart :KK53:

Benim aklıma takılan bi kac soru var. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Birincisi parmak egzersizlerini yaparken ilk girişte bombeli bi et parçası var. Bu nedir. Ya da herkeste var mı. Bi de kızlık zarımız ne kadar ötede. Kişiden kişiye Değişiyor mu.

Benim aklıma takılan bi kac soru var. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Birincisi parmak egzersizlerini yaparken ilk girişte bombeli bi et parçası var. Bu nedir. Ya da herkeste var mı. Bi de kızlık zarımız ne kadar ötede. Kişiden kişiye Değişiyor mu.
Canım o herkesde var merak etme, o bombe ne kadar şişse ve sertse kendini o kadar kasmissin demektir. Sen kendini yeterince gevsetince o bombe yumuşak oluyo. O aslinda ordaki bi kas canım :KK54:

Canim o ilk girişteki et parçası ilk egzersizle benim de elime geliyordu hatta ilerleyemiyordum ona takıldığı için herkeste varmış yani. Kendimizi kastigimiz için oluyormuş çünkü vajinanın içi akordiyon gibiyimis katlı katlı içine bi cisim girince uzuyormus o et parçaları normalde açılıyor yani ileri doğru vajina uzuyor ama kendimizi kasınca sertlesiyormus. Gevsediginde öyle bişey kalmicak. Kızlık zarı da ben 2 cm ileride diye biliyorum ama sen zar konusunu internetten araştır yine. Yalnız şunu biliyorum parmak egzersizleriyle bozulmazmis. Çünkü zarın ortasi boşluk kenarları kıvrımlı bi cisim girdiğinde o kıvrımlar tamamen düzelmesi gerekiyormuş bozulması için o yüzden de kalın bir cisim girip kıvrımlari gerdirmesi gerekliymis

Canım o herkesde var merak etme, o bombe ne kadar şişse ve sertse kendini o kadar kasmissin demektir. Sen kendini yeterince gevsetince o bombe yumuşak oluyo. O aslinda ordaki bi kas canım :KK54:
Ilk Başlarda taş gibi geliyordu resmen elime ama giderek yumuşadı ama kala Şiş olarak duruyor. Ben jinekolojik muayene de olmuştum. Evliliğimin ilk haftasında. Yüksek yapılı kızlık zarımın oldupunu söylemişti doktor. Tabi o masaya çıkmanın utancı ile ağlamaktan soramadım ne nedir ne değildir diye. Yanlış hatırlamıyorsam rahim de yüksek Demişti. Ama bi daha gitmedim

Canim o ilk girişteki et parçası ilk egzersizle benim de elime geliyordu hatta ilerleyemiyordum ona takıldığı için herkeste varmış yani. Kendimizi kastigimiz için oluyormuş çünkü vajinanın içi akordiyon gibiyimis katlı katlı içine bi cisim girince uzuyormus o et parçaları normalde açılıyor yani ileri doğru vajina uzuyor ama kendimizi kasınca sertlesiyormus. Gevsediginde öyle bişey kalmicak. Kızlık zarı da ben 2 cm ileride diye biliyorum ama sen zar konusunu internetten araştır yine. Yalnız şunu biliyorum parmak egzersizleriyle bozulmazmis. Çünkü zarın ortasi boşluk kenarları kıvrımlı bi cisim girdiğinde o kıvrımlar tamamen düzelmesi gerekiyormuş bozulması için o yüzden de kalın bir cisim girip kıvrımlari gerdirmesi gerekliymis
Ben eşimin penisinin 2/3 ünü aldım ama kanamam olmadı. O Yüzden merak ettim. Tabi illa kan gelmeyecek biliyorum. Doktor regl olsan bile egzersizleri yapacaksın dedi. Orta parmak denemem regl dönemime denk geldi. Acaba o vakit bişey oldu da ben mi bilemedim diye merak ediyorum sadece

Ilk Başlarda taş gibi geliyordu resmen elime ama giderek yumuşadı ama kala Şiş olarak duruyor. Ben jinekolojik muayene de olmuştum. Evliliğimin ilk haftasında. Yüksek yapılı kızlık zarımın oldupunu söylemişti doktor. Tabi o masaya çıkmanın utancı ile ağlamaktan soramadım ne nedir ne değildir diye. Yanlış hatırlamıyorsam rahim de yüksek Demişti. Ama bi daha gitmedim
Canım kızlık zarı ne kadar yüksek yapılı olursa olsun, kızlık zarında sinir dokusu yokmus, o Yüzden ne kadar yüksek yapılı olursa olsun senin zarından yırtılirken yine acimicak aslinda. Herkesten bi iki damla gelen pembe Sıvı sende 3 5 damla gelicek, yine bi sıkıntı olmaz takma kafana onu. Rahim yüksekliği de nedir bilmiyorum ama yine vajina girişiyle alakalı bi problem değildir yani. Zaten cok önemli bi anormallik degil ki doktor üzerinde durmamış :KK19:

Canım kızlık zarı ne kadar yüksek yapılı olursa olsun, kızlık zarında sinir dokusu yokmus, o Yüzden ne kadar yüksek yapılı olursa olsun senin zarından yırtılirken yine acimicak aslinda. Herkesten bi iki damla gelen pembe Sıvı sende 3 5 damla gelicek, yine bi sıkıntı olmaz takma kafana onu. Rahim yüksekliği de nedir bilmiyorum ama yine vajina girişiyle alakalı bi problem değildir yani. Zaten cok önemli bi anormallik degil ki doktor üzerinde durmamış :KK19:
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Hayırlısı ile halletse idik şu işi. Kurtulsa idik şu illetten.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Hayırlısı ile halletse idik şu işi. Kurtulsa idik şu illetten.
Âmin insalah kurtuluruz hepimiz canım. :KK54:Belki de zarın esnektir canım , bazilarinin doğumda gidiyo yani oyle de olabilir. Bunları Düşünme canım, zaten senin cogu gitmiş azı kalmis, P.. nin çoğunu almışsın, biraz daha gayret et olucaktir insalah canım :KK73:

Günaydın arkadaşlar. 2 parmağı alabilmenin mutluluğu ile başladım güne :) p.. alsam ne yaparım acaba :))) benim kızlık zarım ise esnekmiş. önceden yarım girmişti bana onda biraz kanamam olmuştu. tekrar dr gittiğimde kızlık zarın duruyor, anca doğumda yırtılır dedi. o kadar esnek yani :) kadın olsam bile hala zarım duracak ha ha haaaa.

Back
X