Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim ozaman anlayisli olcak burda okadar kader arkadaslarimiz varki inan kendi akrabalarimdan esimin akrabalarindan binkat iyiler anlayislilar yani sadece bu konuda degil her konuda yardim etcek okadar melek arkadaslar varki sen sakin bozma moralini emin ol zamanla anlicak seni:KK66::KK37::KK66:

inşallah :)

birde artık mumla egzersiz yaptıgımda 5 dk anca yapıom cunku artık hiç korkmuom 1 dk bile sürmüyor .. hiç uğraşmadan yapabiliom artık ..

ay bende mumu aldım :) konuştuk ya önce mumla, sonra hasta oldum. Şimdidide konuşa konuşa kanka oldum. İnşallah adetim geçince yine konuşmayız, yuvasını bulur girer inş, diyorum. :)

Canım biraz daha sabret, hangi seviyede olduğunu bilmiyorum fakat tam hallettim derken dediğine göre son aşamalara gelmişsin. Bunalma birtanem, moralini yüksek tutmaya çalış, ben şimdiye kadar egzersiz yapıp da yenemeyen görmedim, ister p..sle, ister parmakla, ister farklı bir aparatla egzersiz yapılınca eninde sonunda sonucunu alıyorsun. Dönem dönem böyle olumsuz duygulara kapılman çok normal, ben bu sıkıntıyı yaşadığım dönemde bir gün rahat alırdım aparatı, bir gün hiç alamaz deli olurdum, yani inişli çıkışlı bir dönem oluyor. Yorulmadan devam et, gelecek güzel günleri düşün, bu sıkıntıyla baş ettiğinde yuvanın ne kadar huzurlu olacağını düşün ve pes etme, içindeki sıkıntı çok yakında bitecek, bu günleri anmayacaksın bile.
Cok teşekkür ederim , gerçekten. Okurken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Boğazıma sanki bi Düğüm var yutkundukça batıyor. Nefes alamıyorum. Aslında az kaldı. Sanırım halledeceğim ama artık sinirlerim taşımıyor galiba. Daha iki aylık Evliyim ama insanlar bebek soruyor Allah'ım bu durumdaki herkese yardım etsin.

Cok teşekkür ederim , gerçekten. Okurken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Boğazıma sanki bi Düğüm var yutkundukça batıyor. Nefes alamıyorum. Aslında az kaldı. Sanırım halledeceğim ama artık sinirlerim taşımıyor galiba. Daha iki aylık Evliyim ama insanlar bebek soruyor Allah'ım bu durumdaki herkese yardım etsin.

amin canım :(

Bebeğim henüz çok yeniymiş evliliğin, burada bir arkadaşım 14 yıldır bu illetle uğraşıyordu ve şu anda izini kaybettim, 2 yıldır gelmiyor ne yaptı inan bilmiyorum, sürekli onu düşünüyorum. Bak gördün mü onun yanında 2 ay nedir ki, şükret birtanem, sen bu illeti yolun çok başında yenmeye çalışıyorsun. Ben evlendikten 7 ay sonra başarmıştım, sen de başaracaksın, ümitsizlik yok. İnsanlar konuşur, akıl verir, ben branş öğretmeniyim,branşımla ilgili ahkam kesen, akıl veren o kadar çok bilgisiz insan var ki, tereciye tere satıyorlar, insanların sözleri bitmez, konuşur da konuşurlar, kulağını kapat onlara, baş edemezsin, bir değil, beş değiller, sürekli türüyorlar. Çok canın sıkılıyorsa tersle sana bebek soranları, seni bunaltmalarına izin verme, sen üzüleceğine onlar üzülsün. Amin canım, inşallah.

Bebeğim henüz çok yeniymiş evliliğin, burada bir arkadaşım 14 yıldır bu illetle uğraşıyordu ve şu anda izini kaybettim, 2 yıldır gelmiyor ne yaptı inan bilmiyorum, sürekli onu düşünüyorum. Bak gördün mü onun yanında 2 ay nedir ki, şükret birtanem, sen bu illeti yolun çok başında yenmeye çalışıyorsun. Ben evlendikten 7 ay sonra başarmıştım, sen de başaracaksın, ümitsizlik yok. İnsanlar konuşur, akıl verir, ben branş öğretmeniyim,branşımla ilgili ahkam kesen, akıl veren o kadar çok bilgisiz insan var ki, tereciye tere satıyorlar, insanların sözleri bitmez, konuşur da konuşurlar, kulağını kapat onlara, baş edemezsin, bir değil, beş değiller, sürekli türüyorlar. Çok canın sıkılıyorsa tersle sana bebek soranları, seni bunaltmalarına izin verme, sen üzüleceğine onlar üzülsün. Amin canım, inşallah.
Ben de öğretmenim :) pansiyon nöbetlerimiz var burda kaldığım zamanlarda egzersizlerimi yapamıyorum. Regl im yeni bitti Bittiği gün nöbet var. Deneyecekken sürekli bi engel çıkıyor. Rabbim sabrımı deniyor sanırım. Ilginiz için cok teşekkür ederim. Cok hem de ... Şurda Yazdığım iki satır o kadar rahatlatıyor ki içimi. Anlatamam

Amin. Canım zor bir durum 6 ay sonra atlattim ben de. Sıkılma dicem ama neler yaşadığını anlayabiliyorum. Sadece sakın bırakma. Ben aştıysam inan herkes aşar. Korkaklikta son noktaydim nerdeyse

Ben de öğretmenim :) pansiyon nöbetlerimiz var burda kaldığım zamanlarda egzersizlerimi yapamıyorum. Regl im yeni bitti Bittiği gün nöbet var. Deneyecekken sürekli bi engel çıkıyor. Rabbim sabrımı deniyor sanırım. Ilginiz için cok teşekkür ederim. Cok hem de ... Şurda Yazdığım iki satır o kadar rahatlatıyor ki içimi. Anlatamam

ah canım, hepimiz okumuş mevki sahibi insanlarız. Zaten istatisliklere göre, çoğunlukla ünv. mezunu kişilerin başına geliyor bu sorun. Bende önceden senin gibi söylenenlere, ne bileyim yanımda doğum hikayelerinden bahsedenlere canım sıkılırdı. Bu siteyi bulunca hepsine gözümü kulağımı kapadım. SAdece evliliğim, işim ve egzersizlerim var hayatımda tabi bide sizler. İyiki vasrınız. Ben dokunamazken 2 parmak yapıyorum inanın. bu arada 10 yıllık vajiliyim :(

Öyle mi çok sevindim canım :) yibo da görev yapıyorsun o halde, çok zor gerçekten.

Öyle düşünme, üzülme birtanem vardır bunda da bir hayır, böyle ara vermeler yaşanacak, çok doğal, moralini yüksek tutmaya çalış, başarı hikayeni de konuşacağız beraber inşallah :)

Rica ederim, içiniz ferah olsun her zaman, bu illet psikolojik, dimdik dur bu canavarın karşısında, nasılsa bir gün senin önünde eğilecek..

ah canım, hepimiz okumuş mevki sahibi insanlarız. Zaten istatisliklere göre, çoğunlukla ünv. mezunu kişilerin başına geliyor bu sorun. Bende önceden senin gibi söylenenlere, ne bileyim yanımda doğum hikayelerinden bahsedenlere canım sıkılırdı. Bu siteyi bulunca hepsine gözümü kulağımı kapadım. SAdece evliliğim, işim ve egzersizlerim var hayatımda tabi bide sizler. İyiki vasrınız. Ben dokunamazken 2 parmak yapıyorum inanın. bu arada 10 yıllık vajiliyim :KK43:

Ahh zuzucum neler yaşadın kimbilir, bu on yıla neler sığdırdın, dile kolay bile değil yaşadıkların, hiç değil. Çok iyi gidiyorsun hem kendine hem kızlara destek oluyorsun, çok yakında yeneceksin inşallah.

Ahh zuzucum neler yaşadın kimbilir, bu on yıla neler sığdırdın, dile kolay bile değil yaşadıkların, hiç değil. Çok iyi gidiyorsun hem kendine hem kızlara destek oluyorsun, çok yakında yeneceksin inşallah.

Sağol Adanisim. :( Şuan doldu gözlerim yine..... Gittim eskilere :(( yazsam roman olur sözü tam bana göre :(( ama sizler varsınız inş yeneceğim. hiç bu kadar kararlı olmadım. Denemediğim hiç bir şey kalamdı. Şu tvde çıkan dr bile gittim. ama burası kadar hiç bir yer motive etmedi beni. buda benim sınavım sanırım. 10 yıldır tiyatrocu oldum. Herkese kadıncılık oyuyorum. Geçecek biliyorum ama :)

Kızlar benımde adetım bıttı tam deneme yapıcam bu ay hersey güzel olucak dedim 29 nısan ewlılık yıldönumuz bıtırıcem bu işi dedım esımın halası sınırımı bozdu çok üzüldümm :( moralman bıtırdı benı dua getırmıs kayınvalıdeme cocugu olmayan lar okusun dedı yanımda cok uzuldum zaten dewamlı bu konuyla ılgılı söylenıyo bana ona neyse :( ben neyle uğrasıyorum kadının derdı ne ama pes etmek yokk basarıcaz bole ınsanlarada haddını bıldırıcez çok üzülsemde yınede hırslıyımm esımı ve kendımı mutlu edıcem

Sağol Adanisim. :KK43: Şuan doldu gözlerim yine..... Gittim eskilere :KK43:( yazsam roman olur sözü tam bana göre :KK43:( ama sizler varsınız inş yeneceğim. hiç bu kadar kararlı olmadım. Denemediğim hiç bir şey kalamdı. Şu tvde çıkan dr bile gittim. ama burası kadar hiç bir yer motive etmedi beni. buda benim sınavım sanırım. 10 yıldır tiyatrocu oldum. Herkese kadıncılık oyuyorum. Geçecek biliyorum ama :)

Geçecek canım, geçiyor, bunu da atlatacaksın. Haklısın, elinin, kolunun dili olsa da anlatsa neler çektiğini, sözler yetmiyor bazen, hiçbir kelime karşılayamıyor yaşananları. İnşallah canım benim, yeneceksin tabii bizler senin yanındayız, sen zaten güçlü bir kızsın, yazdıklarından yola çıkarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunu da aşarsın zuzucum, güven kendine. Sonra bizlere "aaa bu kadar mıymış" yazdığında hep beraber gülümser, o kötü günleri unuturuz canım.

Kızlar benımde adetım bıttı tam deneme yapıcam bu ay hersey güzel olucak dedim 29 nısan ewlılık yıldönumuz bıtırıcem bu işi dedım esımın halası sınırımı bozdu çok üzüldümm :KK43: moralman bıtırdı benı dua getırmıs kayınvalıdeme cocugu olmayan lar okusun dedı yanımda cok uzuldum zaten dewamlı bu konuyla ılgılı söylenıyo bana ona neyse :KK43: ben neyle uğrasıyorum kadının derdı ne ama pes etmek yokk basarıcaz bole ınsanlarada haddını bıldırıcez çok üzülsemde yınede hırslıyımm esımı ve kendımı mutlu edıcem

Ah canım benim, çok böyle patavatsız insanlar. Banada aynısını yapıyorlar. Bende sebin gibi hırs yaptım, aşacağım diyorum. Nasılsın diye soruyorlar sonra çocuk diyorlar. Sanki çocuğun olmazsa evli değilsin. Ama tıkıyorum kulaklarımı. Kendini bilmezmi arayacaksın bir sürüü. Salla gitsin şekerim.

Amin. Canım zor bir durum 6 ay sonra atlattim ben de. Sıkılma dicem ama neler yaşadığını anlayabiliyorum. Sadece sakın bırakma. Ben aştıysam inan herkes aşar. Korkaklikta son noktaydim nerdeyse
Inşallah o kadar Can'ı gönülden istiyorum ki. Hem kendim hem bu derdi yaşayan arkadaşlarım için

ah canım, hepimiz okumuş mevki sahibi insanlarız. Zaten istatisliklere göre, çoğunlukla ünv. mezunu kişilerin başına geliyor bu sorun. Bende önceden senin gibi söylenenlere, ne bileyim yanımda doğum hikayelerinden bahsedenlere canım sıkılırdı. Bu siteyi bulunca hepsine gözümü kulağımı kapadım. SAdece evliliğim, işim ve egzersizlerim var hayatımda tabi bide sizler. İyiki vasrınız. Ben dokunamazken 2 parmak yapıyorum inanın. bu arada 10 yıllık vajiliyim :KK43:
Rabbim yardımcın olsun. En yakın zamanda anlatırsınız umarım.

Öyle mi çok sevindim canım :) yibo da görev yapıyorsun o halde, çok zor gerçekten.

Öyle düşünme, üzülme birtanem vardır bunda da bir hayır, böyle ara vermeler yaşanacak, çok doğal, moralini yüksek tutmaya çalış, başarı hikayeni de konuşacağız beraber inşallah :)

Rica ederim, içiniz ferah olsun her zaman, bu illet psikolojik, dimdik dur bu canavarın karşısında, nasılsa bir gün senin önünde eğilecek..
Yok yibo değil. Lise de öğretmenim. Okulun kız pansiyonu var. Tutacak gönüllü ÖĞRETMEN olmadığından okulun öğretmenlerine zorunlu tutuyorlar. Derdimi söyleyemiyorum kimseye. Tutmak istemiyorum diyorum ama neden olmadığından zorla tutturuyorlar. Deneme yapacakken ya da egzersizlerime devam edecekken bu engeller sinirimi altüst ediyor. Dualarım tüm kaderdaşlarıma...

Back
X