Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnsallah simdiki hedefim bu bunu da basarirsam harika olacak:) ben apararla calisirken icsel konusma yapiyorum beni cok rahatlatiyor gevsiyorum iyice.diyorum ki iste girdi orasi cook genis korkulcak bir sey yok gibi. Esimle denerken de bunu deneyecegim:)
Mutlaka eainle denemelisin canim ben esimle parmak egzersizi yaparken ilk etapta cok kasiyorum kendim yaparken oyle degil cok rahatim.bunu ihmal etme bence bende su anda iki parmak asamasindayim ve bir haftadir kendim yapiyorum esimle dun denedik ama onun parmaklari kalin oldugu icin biraz korkmustum ama korktugum gibi olmadi tabi biraz kasiyorum ama kastigim yerde bekliyo yavas yavas ilerliyoruz biraz yanma hissettim.diyecegim oki esinle calis cok faydasi olucak.

ben p...si yarısına kadar alıyorum parmak egzerisizi denedim onda başarılı olamadım kalemden aparat yapıp o şekilde denedim ilk denememde kalemin 3te 2sini aldım bidaha yaptığımda ucunu girdirdim sadece. hergün düzenli yapamıyorum egzersizi.
Canim sen benden daha iyisin niye uzuluyorsun harika iste:) ben esli denemeye gecmedim daha gecmeyi dusunmuyorum egzersizlerle iyice kendimi rahatlaticam hazir oldugum zamani anlarim diye dusunuyorum.

eşin sonuçta pnsde aparatmış gibi düşün eminim sonuç alıcaksınız.doğru pozisyonu bulmakda önemli
Canim ben daha cok basindayim esimle deneme derken onun parmagi. esli denemeye gecersem olmadiginda moralim bozulabilir ve etkiler beni esimin parmagina bir alisayim yavas yavas ilerleyim. hazir oldugumda esli denemeye gecerim.

bizde hep misyonerde denedik son denememizde pnsn yarısını aldım.bide üstte eşim sırtıma dönük denedik ancak hiç alamadım.bu kez ben üstteyken yüzüm eşime dönük deniycem.sizde bi deneyin isterseniz bakarsınız faydalı olur
Aynen bende denemiştim sırtım dönük olarak yapamadım birde dediğin gibi deniycem.

Denemedik ki:) ben daha gecen pazar aparat almaya basladim. bir hafta oldu egzersize baslayali. hizli ilerleyip moralimi bozmak istemem.
Hımm anladım canım. Psikolojin harika ama bu şekilde gidersen süper :) inşallah en kısa sürede kurtulruz bundan Allah razı olsun rahatlattın beni de.

Mutlaka eainle denemelisin canim ben esimle parmak egzersizi yaparken ilk etapta cok kasiyorum kendim yaparken oyle degil cok rahatim.bunu ihmal etme bence bende su anda iki parmak asamasindayim ve bir haftadir kendim yapiyorum esimle dun denedik ama onun parmaklari kalin oldugu icin biraz korkmustum ama korktugum gibi olmadi tabi biraz kasiyorum ama kastigim yerde bekliyo yavas yavas ilerliyoruz biraz yanma hissettim.diyecegim oki esinle calis cok faydasi olucak.
Kayganlastirici ile yapmiyor musunuz canim ben henuz ince aparattayim isaret parmagimdan biraz kalin. kayganlastirici ile calisiyorum yanma fln olmadi. bu aksam geciyorum insallah esimin parmagina esle birlikte egzersizin daha faydali olacagini biliyorum. olumlu dusunucem bunu da yapacagim insallah. Kendi kendimi motive ediyorum baska yolu yok.

Hımm anladım canım. Psikolojin harika ama bu şekilde gidersen süper :) inşallah en kısa sürede kurtulruz bundan Allah razı olsun rahatlattın beni de.
Su yasima kadar hep olumlu dusundum kafama koydugumu yaptim canim ama bu konu haric, cok da cesurumdur yine bu konu haric eee sonuc ortada. bu konu icinde olumlu dusunmek lazim kafayi rahatlatmak lazim. ben de sizler sayesinde kafami rahatlattim olumlu dusunmeye basldim bu dusuncemi de korumaya calisacagim bu surecte. Allah sizlerden de razi olsun. Birbirimize destek olacagiz. psikologa gitsek bizimle bu kadar ilgilenmezdi. burasi gercekten cok baska bir yer.

Kayganlastirici ile yapmiyor musunuz canim ben henuz ince aparattayim isaret parmagimdan biraz kalin. kayganlastirici ile calisiyorum yanma fln olmadi. bu aksam geciyorum insallah esimin parmagina esle birlikte egzersizin daha faydali olacagini biliyorum. olumlu dusunucem bunu da yapacagim insallah. Kendi kendimi motive ediyorum baska yolu yok.
Vazelin kullaniyoruz kendim yaparken yanma hissetmiyorum sanirim henuz alisamadim esimin yapmasina ondan olabilir yanma hissi.motivasyon cok onemli benim doktorum bir deftere onceki halimle simdiki halim diye neler degistigini yazip hergun okumami istedi beyne calismak gerekiyormus.sende deneyebilirsin bunu.

keşke bunları yazarken evde olabilsem. Tam motive oluyorum ama evde olamıyorum. akşam eve gidince yorgun argın oluyorum. Tam biraz yol kateetim derken regl oldum, bir bitseydi şu mum ile tanışırdık. İki parmak alıyordum, tam mumu aldım eve geldim regl olmuşum :( Neyse bunca yıl bekledik birkaç günmü bekleyemiyeceğiz. Duam benide sizleride kurtarsın bu sorundan.

keşke bunları yazarken evde olabilsem. Tam motive oluyorum ama evde olamıyorum. akşam eve gidince yorgun argın oluyorum. Tam biraz yol kateetim derken regl oldum, bir bitseydi şu mum ile tanışırdık. İki parmak alıyordum, tam mumu aldım eve geldim regl olmuşum :KK43: Neyse bunca yıl bekledik birkaç günmü bekleyemiyeceğiz. Duam benide sizleride kurtarsın bu sorundan.
alemsin varya :D inşallah mumla iyi anlaşırsınız :)

Back
X