- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #191.901
BİR BENMİ YOKSA 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cancağızım.. yenemeyen değil en kısa zamanda yenecek olanlar listesi yapYENEMEYEN KİMLER KALDI BAKALIM PARMAK KALDIRSIN
1. BEN![]()
cancağızım.. yenemeyen değil en kısa zamanda yenecek olanlar listesi yap1. sırada da sen varsın hadi bakalım:)
umutsuzluk yok hanımefendi nolmuş yani bugün biz yendiysek yarında siz yenersiniz :)YENEMEYEN KİMLER KALDI BAKALIM PARMAK KALDIRSIN
1. BEN![]()
Tatlim beni unuttun mu aaa kuserim :))BİR BENMİ YOKSA![]()
umutsuzluk yok hanımefendi nolmuş yani bugün biz yendiysek yarında siz yenersiniz :)
arkadaşlar valla bişeyi yokmuş ben çok şaşırdım yani hepsi 3 ıkınmaya bakıyormuşyenen arkadaşlar tebrik ederim.. aferin size.. darısı en kısa zamanda yenecek olan diğer arkadaşlara inşallah::)
BİR BENMİ YOKSA![]()
Bahar tebrik ederim canim kurtulduN gözün aydiN darisi bizim basimizakızlar bekleyemedim sabahın köründe yazıyorum bitti bu iş oldu be oldu nasıl mutluyum anlatamam.burda yardımlarıyla bu illeti yenmemi sağlayan herkesten Allah razı olsun.![]()
CANIM TEBRİKLER DARISI BU İLLETLE UGRASANIN BASİNA ALLAHIM BASKA DERT VERMESİNkızlar bekleyemedim sabahın köründe yazıyorum bitti bu iş oldu be oldu nasıl mutluyum anlatamam.burda yardımlarıyla bu illeti yenmemi sağlayan herkesten Allah razı olsun.![]()
BenYENEMEYEN KİMLER KALDI BAKALIM PARMAK KALDIRSIN
1. BEN![]()
Benim Regli yarın bitiyor :) Şöyle temiz temiz sil baştan başlayacam bakalım egzersizlere :) Belkide ilk yendim diyen ben olurum Kızlar. Ne dersiniz ? yoksa selin78 senmi yada aziziyeli hangimiz önce.
Start başladı.![]()
ha ha ha :) İnşallah şekerim. Ama regli dönemimde bırakma burayı acayip motive ediyor. Biran önce bitsin istiyorsun. Önceden regli olunca sevinirdim deneme yapmicam diye, tatil gibi gelirdi, şimdi ise bitsede başlasam diyorum :)
Haydi bakalim kizlar sonra da ben insallah:)Benim Regli yarın bitiyor :) Şöyle temiz temiz sil baştan başlayacam bakalım egzersizlere :) Belkide ilk yendim diyen ben olurum Kızlar. Ne dersiniz ? yoksa selin78 senmi yada aziziyeli hangimiz önce.
Start başladı.![]()