Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) ROSE1990

ROSE cum, yendin diye anımsadım bir an, buraya yazdım ismini, yenmediysen de bu bir işaret olabilir :)))

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut 34
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili

14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) coknormal
17-) ece ulusoy
1:cool: kayacans
19-) duaamm

20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16

kızlar şimdilik bu kadar toparlayabildim.. yanlış yazdıklarım varsa düzeltin beni lütfen.. eksik yazdıklarım mutlaka söylesinler ekleyelim.. listemiz yenecek olanlar için..yapılan sıralama öylesine yapılmıştır.herhangi bir öncelik bulunmamaktadır:))) kimsenin kimseyi beklemesine gerek yok o nedenle:)) :KK49::KK49: yenenler bu kadarmıymış deyip halaylar ve mutluluk gözyaşları eşliğinde anında 1. listeye transfer olcaklardır..transfer şekli herşey dahil konseptte yapılır..hiçbir kısıtlama ve kesintiye tabi değildir..:)))
bu arada listenin adı yok henüz adı kızlar listenize bir isim bulalım...
Yaaaa ins bunuymus diyenlerin listesine gecmek nasip olur hepimizede ins kutluyorum bu listedeki arkadslarimii da harikasinizz

Yaaaa ins bunuymus diyenlerin listesine gecmek nasip olur hepimizede ins kutluyorum bu listedeki arkadslarimii da harikasinizz

Ben seni bilmeden terfi ettirdim canım :)))
Yendin diye anımsadım bir an, uzun süredir görüşmedik seninle birtanem. Neyse bu liste kalsın kıyamam ben seni silmeye, bir dahakine düzeltmiş olurum ^^

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) ROSE1990

ROSE cum, yendin diye anımsadım bir an, buraya yazdım ismini, yenmediysen de bu bir işaret olabilir :)))
Ayyyyyy ins ins ya bu yorumu gormek suan beni cokkk mutlu ettii gercektenn inss bu bi isaret olsunn ve gerceklessinnn yaa cok istiyorumm gercektenn cokk

Ayyyyyy ins ins ya bu yorumu gormek suan beni cokkk mutlu ettii gercektenn inss bu bi isaret olsunn ve gerceklessinnn yaa cok istiyorumm gercektenn cokk

İnşallah birtanem, listemiz kabarsın da kabarsın :))

Rabbim hepinize bir an önce başarmayı nasip etsin, daha sonra da başarıp meleğini bekleyenler listesi oluşturabiliriz :)) O günleri de hep beraber göreceğiz inşallah canım.

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut 34
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili

14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) coknormal
17-) ece ulusoy
19-) duaamm

20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16

kızlar şimdilik bu kadar toparlayabildim.. yanlış yazdıklarım varsa düzeltin beni lütfen.. eksik yazdıklarım mutlaka söylesinler ekleyelim.. listemiz yenecek olanlar için..yapılan sıralama öylesine yapılmıştır.herhangi bir öncelik bulunmamaktadır:))) kimsenin kimseyi beklemesine gerek yok o nedenle:)) :KK49::KK49: yenenler bu kadarmıymış deyip halaylar ve mutluluk gözyaşları eşliğinde anında 1. listeye transfer olcaklardır..transfer şekli herşey dahil konseptte yapılır..hiçbir kısıtlama ve kesintiye tabi değildir..:)))

Sellukam, duhaduygu yu da ekleyelim listeye, aklıma gelmişken.

Canım yorulduğun ya da istediğin zaman bana devredebilirsin listeyi veya gönüllü olan bir arkadaşımıza. İnşallah bu listeden diğerine terfi ettireceğiz meleklerimizi ^^

Insanin kafasi rahat olmayinca da odaklanamiyor esimde o yuzden problem yasiyor sanirim allah sonumuzu hayir etsin bilmiyorum nasil atlaticaz cnm.
Canim benim kafayi bosaltmak cok kolay olmasada yapabilirsiniz herseye ragmen..bu asamaya kadar gelmissiniz masallah buyuk basari ne kaldi geriye.. Bizde ereksiyon kaybi cok yasadik hep yarim kalmisti. Sevdanin dedigi gibi on sevismeyi kisa tutun biz hic yapmadik mesela.. Birde kuru meyvre keciboynuzu falan findik fistik tatli serbetli yesin esin bizde ise yaradi.bilmem belkide piskolojik olarak ise yaradi orasini bilmiyorum ama denemekte fayda var

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut 34
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili

14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) coknormal
17-) ece ulusoy
19-) duaamm

20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16

selam kızlar, listeye beni de ekleyebilirsiniz :KK61:

Insanin kafasi rahat olmayinca da odaklanamiyor esimde o yuzden problem yasiyor sanirim allah sonumuzu hayir etsin bilmiyorum nasil atlaticaz cnm.

Canım erkekler akıllarında bir şey varken hele de canları çok sıkkın olduğunda yumuşama sorunu yaşıyor. Söylediğin gibi kafası gerçekten rahat değildir. Canını sıkma, bunlar da geçecek birtanem, ilişki esnasında çok fazla konuşmamaya ve odaklanmaya çalışın, küçücük bir söz bile erkeğin kafasını bulandırmaya yetiyor, bir ara biz de aynı problemi yaşamıştık, birkaç gün içinde aştık, siz de aşacaksınız tatlım hiç endişelenme.

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut 34
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) coknormal
17-) ece ulusoy
19-) duaamm

20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16

22-) pink_angel123

23-) dahaduygu
24-)_yagmurr

Sellukam, duhaduygu yu da ekleyelim listeye, aklıma gelmişken.

Canım yorulduğun ya da istediğin zaman bana devredebilirsin listeyi veya gönüllü olan bir arkadaşımıza. İnşallah bu listeden diğerine terfi ettireceğiz meleklerimizi ^^
canım benim yorulmak ne demek tek yorgunluğum bu olsun inşallah. seve seve şu listeden kızların isimlerini silip de 1. listemize eklemek istiyorum..:)) ama dedğim gibi aysonuna kadar takip edemessem çok üzülürüm.. sürekli takip edebilecek, hatta listeden gönüllü bir arkadaş olursa süper olur bence:) bayrak teslimi yapar gidince:)) gelinken çiçeğimizi attık ya kızlara onun gibi mesela:)))

canım benim yorulmak ne demek tek yorgunluğum bu olsun inşallah. seve seve şu listeden kızların isimlerini silip de 1. listemize eklemek istiyorum..:)) ama dedğim gibi aysonuna kadar takip edemessem çok üzülürüm.. sürekli takip edebilecek, hatta listeden gönüllü bir arkadaş olursa süper olur bence:) bayrak teslimi yapar gidince:)) gelinken çiçeğimizi attık ya kızlara onun gibi mesela:)))

Ne güzel bir teşbih olmuş canım, boşuna özgün fikirli demiyorum sana :))

Canim benim kafayi bosaltmak cok kolay olmasada yapabilirsiniz herseye ragmen..bu asamaya kadar gelmissiniz masallah buyuk basari ne kaldi geriye.. Bizde ereksiyon kaybi cok yasadik hep yarim kalmisti. Sevdanin dedigi gibi on sevismeyi kisa tutun biz hic yapmadik mesela.. Birde kuru meyvre keciboynuzu falan findik fistik tatli serbetli yesin esin bizde ise yaradi.bilmem belkide piskolojik olarak ise yaradi orasini bilmiyorum ama denemekte fayda var
Birde oyle deniyecez bakalim insallah olur.

Canım erkekler akıllarında bir şey varken hele de canları çok sıkkın olduğunda yumuşama sorunu yaşıyor. Söylediğin gibi kafası gerçekten rahat değildir. Canını sıkma, bunlar da geçecek birtanem, ilişki esnasında çok fazla konuşmamaya ve odaklanmaya çalışın, küçücük bir söz bile erkeğin kafasını bulandırmaya yetiyor, bir ara biz de aynı problemi yaşamıştık, birkaç gün içinde aştık, siz de aşacaksınız tatlım hiç endişelenme.
Asariz dimi bizde sinir harbi yasiyoruz artik allahim biran once kurtarsin.en iyisi dedigin gibi hic konusmamak olacak sanirim.

evet ya çok doğru.bide doktor deneme aşamasında olduğunuzdan ilişki sürekli devam etmediği için erkek sertliği kaybeder dedi.biraz açık olcak ama kusura bakmayın düzenli git gel olunca düzeliyor.

Vaji melekleri lütfen ertelmeyin inanin burda bize yardim eden melek ablalarimiz melek kardeşlerimiz yardımcı oluyor bu sayfadan habersiz uzulen bu illetin daha ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar var ve biz şanslıyız ki bu sayfayı bulduk yardım eden arkadaşlar var sağolsunlar iyi ki bu sayfa var ve iyi ki burda illeti yenip bizi bırakmayan yardımlarını esirgemeyen arkadaşlar var iyi ki varlar :KK36:

Back
X