canım ne o öyle kaçar gibi... biz burda neciyiz:)..hem sen bir kere yendin daha neden korkuyosun ki... ilk başlarda tereddüt etmen normal diyeceğim ama sen de biliyosun bunu,, o penis komple bir kere girdimi girdi.. demekki birdaha girmemesi için bir sebep yok.. nasıl başarabildiysen yine aynı şekilde başarabilirsin..bu kadar umutsuz olma lüfen...birde normal hayatımızda da olmazmı zaten .. bazen canımız sıkılır.. bir şeye yapmak gelmez içimizden.. herşeyi kafaya takarız.. karamsar oluruz.. bu hisleri normal şartlarda gün içinde başka mevzular nedeniylede yaşayabiliyoruz.. belki farkında dilsin.. yine böyle bir dönemindesin de aslında o yuzden dün olmadı.. bi de böyle düşünelim:):) (hilmi yapıyo ya çok hoşuma gidiyo) canım benim sana tavsiyem ben yenmeden öncesinde bilanço yapıyodum.. hergün olmasa da iki günde bir falan... burda da birkaç tanesi paylaşmıştım.. belki denk gelen arkadaşlar olmuştur.. günün bilançosu diye.....ben çok faydasını gördüm.. çünkü gözümün önünde yapabildiklerim duruyorken beynimin bilinçaltımın oyununa gelip de negatifleri düşünemiyosun.. sadece pozitifleri düşünüyorsun.. ben yendikten sonra da kendi kendime yapmaya devam ettim.. işte üç gün öncesinde penisi alabiliyordum ama zorlanıyordum.. alabildiğime odaklanınca bu sefer zorlanmamaya başlıyordum.. zorlanmamaya odaklanınca bu sefer yağı vazelini bıraktım..hiçbirşey kullanmadan yapabildiğimi görünceşimdi de yavaş yavaş zevk almaya odaklanıyorum.. .. her seferinde bir pozitif daha eklendi. zaman çok da önemli değil kimi çok kısa sürede geçiyo kimi daha uzun .. ama işte hep adım adım ilerliyoruz.. önemi olan bu... sen şuan pnsi tamamen alabildiğini unuttun bunu sana hatırlatacak bişeyler yap...yaz kocaman kağıtlara yapıştır buzdolabına filan gelip gecerken görsün gözün...bilinçaltının oyunlarına gelme lütfen....