Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar yaptığınız egzersizleri banada yazabilirmisiniz lütfen bende 1.5 yıldır evliyim aslında. Kendimi hiç sıkmiyorum ama çok dar vajinam olmuyor çok zor bir durum kimseylede konusamiyorum bende burda benimle aynı sorunu yaşayan insanları görünce üye oldum bu egzersizlerin ise yaradığını okudum rica Etsem neler yapıyorsuniz yazarmisiniz
hoşgeldin öncelikle.canım önce parmak egzersiziyle başla bol bol kayganlaştırıcı kullan.ilk işaret parmağının bi boğumunu almaya çalış aldıkça ikinci boğum üçüncü boğum şeklinde ilerle. eş parmağıylada deneme yapabilirsiniz.birinci parmağı başarıyla alınca ikinci parmağa geçersin.bu arada bi aynanın üzerine çömel ve ıkınmaya çalış deliğin nasıl açıldığını göreceksin.iki parmaktan sonra mum vb aparatlada yapabilirsin.penisle denemede yapabilirsin senin ilerlemene kalmış bi durum.kolay gelsin.bir an önce kurtulursun inş

hoşgeldin öncelikle.canım önce parmak egzersiziyle başla bol bol kayganlaştırıcı kullan.ilk işaret parmağının bi boğumunu almaya çalış aldıkça ikinci boğum üçüncü boğum şeklinde ilerle. eş parmağıylada deneme yapabilirsiniz.birinci parmağı başarıyla alınca ikinci parmağa geçersin.bu arada bi aynanın üzerine çömel ve ıkınmaya çalış deliğin nasıl açıldığını göreceksin.iki parmaktan sonra mum vb aparatlada yapabilirsin.penisle denemede yapabilirsin senin ilerlemene kalmış bi durum.kolay gelsin.bir an önce kurtulursun inş

Ilk kez deneyecek arkadaşlar kilozete oturup tuvaletlerini yaptıktan sonra vajinaya dokunursa o Bölgeyi hissetmek rahat oluyır. Ben öyle parmağımı ilk kız itelemiştim. Çünkü küçük tuvaletini yapmak insanı rahatlatıyır. Bu sayede vajinaya giriş kolay oluyır.

arkadaşlar merhaba. bende 13 aylık evliyim ve bu bela hastalık bende de var. Şuan tedavi görüyorum ve sırf bu dertten muzdarip olan arkadaşlarım için bu siteye üye oldum. sıkıntılar paylaştıkça azalır. tedavi yöntemleriyle alakalı bildiğim her şeyi sizlere anlatmaya hazırım. çeken bilir. sıkıntılar paylaştıkça azalır

Ben ayakta yapıyordum bi parmak sonra diz üstü çömeldim yani iki dizim yerde olacak şekilde böyle rahat ettim
bak ayaktayken bi ayağını klozetin üstüne koyup klozetin üstünede bi ayne yerleştir.parmak egzersizi yaparken ne yaptığını yada yapmaya çalıştığını daha net görür ve anlarsın

arkadaşlar merhaba. bende 13 aylık evliyim ve bu bela hastalık bende de var. Şuan tedavi görüyorum ve sırf bu dertten muzdarip olan arkadaşlarım için bu siteye üye oldum. sıkıntılar paylaştıkça azalır. tedavi yöntemleriyle alakalı bildiğim her şeyi sizlere anlatmaya hazırım. çeken bilir. sıkıntılar paylaştıkça azalır
cnm anlatablr msn lütfennn aşama aşama inş bi an önce sıkıntın çözülür sennde nerde tedavi oluyosn özel mi devlt mi

kızlar bizde şöyle bi durum var penis üst pozisyomdayken neredeyse hepsi giriyor gibi ama içinde yamuluyor penis sönmesi yok bu neden olabilir

Back
X