Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar esli deneme yaptim giriş oldu ama yanma ve aci da oldu ama dayanilmayacak gibi degil. icimdeyken kasları sıktım biraktim hissetti eşim ama tamamen mi giriş oldu ne kadari girdi onu anlamadim. yendi m miki acaba diyecem ama gene yanma vardı

Olmustur giriş canım bende anlamıyorum girdiğini ama eşim anlıyo ben kaslarımı sıktıgımda

Arkadaşlar ben yeni denicem bugün baslicam önce neyle denigim bende samdanlik mumum var onun küçük tarafiyla başlasam olurmu sizler nasıl yapıyorsunuz yazarmisiniz lutfennnn

Canım bu tamamen sana bağlı, ister kulak çubuğu kullan, ister makyaj fırçasını, istersen en küçük mumlardan başlayabilirsin. Aparatını jelatinle sarıp hijyenik hale getirdikten sonra, her aşamada peçete kullanarak kalınlaştırabilirsin seyhancım. Aparatını hazır hale getirdikten sonra kayganlaştırıcını hem vajinana hem aparatına sür. Derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya başla, korkma vajinanın içi boş, kendine bir zarar vermezsin, kaslarını çok sıkmazsan canın da hiç acımaz. Alamadığın noktada dur, aparatını içinden çıkarma, tekrar hazır olana dek içinde beklet, hazır olduğunda aynen nefes egzersiziyle devam et. Gevşemeye, rahat olmaya çalış, inan bana zihnimizde büyüttüğümüz gibi zor değil.

smdılık bı gelısme yok kuzum reglı donemım dun bttı artık denıcez ıns 6 ay oldu ıns artık kurtuluurm

Duyguşum hoşgeldin kuzucum. Kurtulacaksın inşallah, üzme kendini, insan nelerle baş ediyor, çok şükür ki bu illetin bir çaresi var, hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma, bol bol dua et birtanem. Çalışmalarını da aksatmadan devam ettirmeye çalış.

Yok ben a
Olmustur giriş canım bende anlamıyorum girdiğini ama eşim anlıyo ben kaslarımı sıktıgımda
Yok ben anliyorum yanma oluyor cunku girerken ama tamamimi girdi yarısı mi onu anlam
Canım onu en iyi eşin anlar, o ne diyor tamamının girip girmediği konusunda?
O da anlamıyor :( ama kaslarimi sıkıp bıraktıgimda hissettiğini soyluyor.

Merhabalar yaptığınız egzersizleri banada yazabilirmisiniz lütfen bende 1.5 yıldır evliyim aslında. Kendimi hiç sıkmiyorum ama çok dar vajinam olmuyor çok zor bir durum kimseylede konusamiyorum bende burda benimle aynı sorunu yaşayan insanları görünce üye oldum bu egzersizlerin ise yaradığını okudum rica Etsem neler yapıyorsuniz yazarmisiniz
Canim merhaba oncelikle bende senin gibi dusunuyordum hatta acaba benim fizyolojik bir rahatsizligim mi var diyorum aslinda ben parmak egzersizini yapabiliyorum daha diger asamalara gecemedim ama inan orada bir bosluk var biz sktigimiz icin bize oyle geliyo bunu anladim bende senin gibi 1.5 yil oldu insallah basariya ulasica canim once kensimize inanalim

Kızlar esli deneme yaptim giriş oldu ama yanma ve aci da oldu ama dayanilmayacak gibi degil. icimdeyken kasları sıktım biraktim hissetti eşim ama tamamen mi giriş oldu ne kadari girdi onu anlamadim. yendi m miki acaba diyecem ama gene yanma vardı
Canim bende de ayni durum var anlayamiyoruz bizde oldu mu olmadi mi ilerlemesinde skinti yok ama hareket edince bi aci oluyor aniden sende de ayni durum var mi

Günaydın kızlar dün eşli deneme yaptım sadece başı girdi sonra ilerleyemedik bi türlü ilk denemem bu uzun zaman olmuştu Ama öncesinde parmak egzersizi yaptım oldu üç parmak ama p.... olmadı:KK43:

Günaydın kızlar dün eşli deneme yaptım sadece başı girdi sonra ilerleyemedik bi türlü ilk denemem bu uzun zaman olmuştu Ama öncesinde parmak egzersizi yaptım oldu üç parmak ama p.... olmadı:KK43:
canım 3 parmak olduysa penisde rahatlıkla olucaktır bence pes etmeden denemeye devam edin sonuç alcaksın inş

Yok ben a

Yok ben anliyorum yanma oluyor cunku girerken ama tamamimi girdi yarısı mi onu anlam

O da anlamıyor :KK43: ama kaslarimi sıkıp bıraktıgimda hissettiğini soyluyor.

Anladığım kadarıyla p..sin bir kısmı giriyor, hepsi girseydi anlardı. Canım geldiğin nokta çok önemli, doğru yolda ilerliyorsun, şu anki başarını küçümseme ve üzülme, denemeye devam et. Şunu da dene, p..si alabildiğin seviyeye kadar al, sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar, bunu birkaç kez tekrarla, vajinanı esnetmiş olacaksın böylece, daha kolay gireceğini tahmin ediyorum.

İnşallah canım ya ama hiç olmicak gibi geliyo:KK43:

Canım çok şükür, çaresiz bir dertle uğraşmıyorsun, bir tedavisi, bir yolu, yöntemi var. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma, her zaman söylüyorum aranızda biri başaramayacak olsaydı eğer bu kesinlikle ben olurdum, canım çok tatlıdır benim, eşimi ittirirdim sürekli, bir hafta uğraştım da anca öyle serçe parmağın ilk boğumunu alabilmiştim. Uğraşmaya, çabalamaya, egzersizlere devam, bugün alamazsın yarın olur, yarın olmaz önümüzdeki hafta olur, acele etmeden sabırla devam et, rabbimize sığın, dualar oku, sen de bir gün buraya yendim yazacaksın, biliyorum.

Canim bende de ayni durum var anlayamiyoruz bizde oldu mu olmadi mi ilerlemesinde skinti yok ama hareket edince bi aci oluyor aniden sende de ayni durum var mi

Nickini sevsinler senin :) ne kadar umut vaadedici, ne güzel bir nick. Eşin git-gel yapmaya başladığında kaslarını sıkıyorsun, kendini kasıyorsun, gevşeyemediğin için canın yanıyor meneksecim. Eğer mantar vs. sorunun yoksa, büyük bir ihtimal rahat olamadığın için, canın yanıyor. vajinanda senin canını acıtacak hiçbir şey yok, sen tamamını almışsın zaten, bunu biliyorsun birtanem, tek yapman gereken şey rahat olmak, kendini o an orada düşünme, başka bir yerde olduğunu hayal et, bir dağın zirvesinde, bir ormanda, okyanus kıyısında.. nerede rahat hissedeceksen kendini orayı düşün,inan bana çok faydasını görürsün, tüm korkularını alıp götürüyor.

Çok haklısın canım şükür ki çaresiz bi dert değil inşallah bu muymuş dicem dicez burdaki arkadaşlar da dahil yenmeyi nasip etsin Rabbim egzersizler de sorun yok şükür yapıyorum ama denemeye devam durmak yok :KK5:

Çok haklısın canım şükür ki çaresiz bi dert değil inşallah bu muymuş dicem dicez burdaki arkadaşlar da dahil yenmeyi nasip etsin Rabbim egzersizler de sorun yok şükür yapıyorum ama denemeye devam durmak yok :KK5:

İşte bu kadar, güçlü bir kızsın sen, üç parmağı alıyordun sanırım, geriye hiçbir şey kalmamış. Yapman gereken, senin için doğru pozisyonu bulmak, kontrol bende olsun diyorsan senin üstte olduğun pozisyonu tercih edin, yok ben eşime güveniyorum diyorsan misyoner pozisyonu seçin, ben tarafsızım ikisi de olmaz diyorsan yatak ucu pozisyonunu mutlaka deneyin hayatım. Bu pozisyonlardan açıklamamı istediğin varsa seve seve açıklarım canım.

Listeyi kabartmaya kararlıyım ben, hepinizin ismi bir gün oraya yazılacak inşallah, ümidini sakın yitirme.

Back
X