Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım aynen vajilerde sorun yok sorun beynimizde:) ben çok geç başladım egzersize evlendikten sonraki aylarda başlasaydım belki daha kolay olurdu benim için. neyse iyi düşüneyim ben yine de, inş halledicem er ya da geç. egzersiz yapmak bile kafamı çok rahatlattı. her gün nasıl olcak nası yapcam derdim birşey de yapmazdım bunun için. simdi ise egzersiz yapmak için can atıyorum başarınca mutlu oluyorum bu bile büyük bir adım benim için.
aynen çok doğru diyosun.biz kendiliğinde olur diye bekledik ama olmadı.ilk doktora gittim o da egzersiz falan önerdi.sonra bu sayfayı buldum ilk zamanlar sadece okuyup çıkıyordum sonra üye olup arkadaşlardan yardım alarak yendim çok şükür :)

Yani ilişkiden kaynaklı bir ağrı falan olmuyo demı kendını serbest bıraktıktan sonra
Yani hafif kasılmalar git gel yaparken benim telaşlanmam kendimi sıkmam dışında ilk zamanlarki gibi bişey olmuyor. Zaten sanırım o anki durumuma göre değiliyor. Mesela en son ki denememizdr o kadar rahat girdi ki inanamadım. Bazen ilk girişte sıkıntı oluyor. Ama Şükürler olsun uğraşıyoruz ama tam birlesme oluyır.

Yani hafif kasılmalar git gel yaparken benim telaşlanmam kendimi sıkmam dışında ilk zamanlarki gibi bişey olmuyor. Zaten sanırım o anki durumuma göre değiliyor. Mesela en son ki denememizdr o kadar rahat girdi ki inanamadım. Bazen ilk girişte sıkıntı oluyor. Ama Şükürler olsun uğraşıyoruz ama tam birlesme oluyır.
bizdede tam birleşme oluyoda ben sadece misyonerde yapabiliyorum

Ben mimyonunm. Eşim uzun boylu biraz da kilolu acaba ondan Kaynaklı bi sıkıntı olabilir ni.
misyonerde sıkıntı yaşamanızın sebebi dediğiniz gibi eşinizin kilolu olması bence çünkü üstünüze doğru eğilince ister istemez bi baskı olacaktır.eşiniz elleriyle yerden destek alabilirse daha rahat edersiniz

Acaba herkeste mi böyle yoksa biz acemilik mi çekiyoruz. Ya da eşimiz koluna mı yüklenmesi gerekirken ağırlığını bize veriyor.
aslında acemilik bu işin tatlı yanı acemiliği insanın eşiyle birlikte yenmesi en güzeli.yani zayıfta olsa afedersin biraz açık oluyo ama tamamen üzerimize uzanmaması gerekiyo.ben öyle olunca boğuluyorum sanki itiyorum üstümden o da mecburen yerden destek alıyo

Acaba herkeste mi böyle yoksa biz acemilik mi çekiyoruz. Ya da eşimiz koluna mı yüklenmesi gerekirken ağırlığını bize veriyor.
canım yan yatılarak yapılan bi pozisyon varmış onu deniycem bugün.sağ yada sol yanına uzanıp dizlerini karnına doğru çekiyosun.erkekde dizleri üzerine çökerek birlikte oluyor.bi arkadaşım tavsiye etti. bana rahat bi pozisyon gibi geldi.sende bi dene istersen

Beni merakmı etmiş arkadaşlarım. İyiyim kızlar, dünya telaşlarım var biraz zor günler geçiriyorum. 2 güindür ne egzersiz nede deneme oldu, aynı durumdayım.
İyi ol arkadaşım, sağlık olsun en önemlisi o. her şey hallolur yavaş yavaş. bu sorun da kafamızda olduğu için her an, egzersiz yapmayınca insan kendini kötü hissediyor.

canım yan yatılarak yapılan bi pozisyon varmış onu deniycem bugün.sağ yada sol yanına uzanıp dizlerini karnına doğru çekiyosun.erkekde dizleri üzerine çökerek birlikte oluyor.bi arkadaşım tavsiye etti. bana rahat bi pozisyon gibi geldi.sende bi dene istersen
Valla ben pozisyonu gözümde bile Canlandıramadım

evet çekince dizlerim karnıma kadar geliyo.aynı pozisyonda bacaklarınızı havaya kaldırıp ve ayaklarınızı ellerinizle çekerek git gele uygun pozisyon sağlayabilirsiniz
Arkadaslar ben yendikten sonra 3 kere deneme yapabildim 2.de 3.de kanamam oldu bide hala tam olarak alisamadim cok az aci oluyo acaba bu ne kadar surer.

Back
X