Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben üste iken sıkıntı yok yalnız misyoner pozisyona geçtiğimiz de bacaklarım arasına sanki sığmıyor. Bacaklarım o yükten resmen tren gecmişcesine ağrouor. Daha açılacak yer kalmıyor kendimi de sıkmıyorum ama ne sıkıntı bilmiyorum.
misyonerde tam uzanmak yerine dizlerini kırarak kendine doğru çekersen bacaklarını fazla açmak zorunda kalmıyosun öyle rahat edebilirsin

evet canim agri varsa zorlama ara ver bana doktor ilac yazdi onu suruyorum acisi geciyor 2saatten sonra tekrar yapiyorum bendede ilk oluyor sonra olmuyor falan ama moralimi bozmuyorum zor olan geride kaldi oraya bi wein gireceyini beynime aliwtirdim korku falan hic yok
in wa ALLAH gecer bunlarda:KK36:
Canım ben daha çok kalın aparata geçmedim baş parmağım kalınlığında şu anki. acıma fln yok şükür sadece kayganlaştırıcının verdiği yanma oluyor gelitgelen kullanıyordum önceden onla yapınca yanma olmuyordu bitince başka almak zorunda kaldım eczanede yokmuş:( bende de korku yok çalışırken ama kalınlaştırdığımda nasıl olur bilmiyorum. inşallah geçsin gitsin hemen.

misyonerde tam uzanmak yerine dizlerini kırarak kendine doğru çekersen bacaklarını fazla açmak zorunda kalmıyosun öyle rahat edebilirsin
Tam olarak mı kendinize çekiyorsunuz Bacaklarınızı. Eşim kolları Üzerinde gazla durmadan ağırlığını bana veriyor. Bu sefer ben taşınamıyorum o yükü. Bacaklarım ayrılacak gibi ağrouor.

geçer ya merak etmeyin ben 6 ay boş boş durdum kendiliğinden olmasını bekledim.uğraşmaya başlayınca 1.5 ayda yendim.anladımki sorun beynimdeymiş vajide sıkıntı yok :)
tatlım aynen vajilerde sorun yok sorun beynimizde:) ben çok geç başladım egzersize evlendikten sonraki aylarda başlasaydım belki daha kolay olurdu benim için. neyse iyi düşüneyim ben yine de, inş halledicem er ya da geç. egzersiz yapmak bile kafamı çok rahatlattı. her gün nasıl olcak nası yapcam derdim birşey de yapmazdım bunun için. simdi ise egzersiz yapmak için can atıyorum başarınca mutlu oluyorum bu bile büyük bir adım benim için.

Tam olarak mı kendinize çekiyorsunuz Bacaklarınızı. Eşim kolları Üzerinde gazla durmadan ağırlığını bana veriyor. Bu sefer ben taşınamıyorum o yükü. Bacaklarım ayrılacak gibi ağrouor.
evet çekince dizlerim karnıma kadar geliyo.aynı pozisyonda bacaklarınızı havaya kaldırıp ve ayaklarınızı ellerinizle çekerek git gele uygun pozisyon sağlayabilirsiniz

tatlım aynen vajilerde sorun yok sorun beynimizde:) ben çok geç başladım egzersize evlendikten sonraki aylarda başlasaydım belki daha kolay olurdu benim için. neyse iyi düşüneyim ben yine de, inş halledicem er ya da geç. egzersiz yapmak bile kafamı çok rahatlattı. her gün nasıl olcak nası yapcam derdim birşey de yapmazdım bunun için. simdi ise egzersiz yapmak için can atıyorum başarınca mutlu oluyorum bu bile büyük bir adım benim için.
aynen çok doğru diyosun.biz kendiliğinde olur diye bekledik ama olmadı.ilk doktora gittim o da egzersiz falan önerdi.sonra bu sayfayı buldum ilk zamanlar sadece okuyup çıkıyordum sonra üye olup arkadaşlardan yardım alarak yendim çok şükür :)

Yani ilişkiden kaynaklı bir ağrı falan olmuyo demı kendını serbest bıraktıktan sonra
Yani hafif kasılmalar git gel yaparken benim telaşlanmam kendimi sıkmam dışında ilk zamanlarki gibi bişey olmuyor. Zaten sanırım o anki durumuma göre değiliyor. Mesela en son ki denememizdr o kadar rahat girdi ki inanamadım. Bazen ilk girişte sıkıntı oluyor. Ama Şükürler olsun uğraşıyoruz ama tam birlesme oluyır.

Yani hafif kasılmalar git gel yaparken benim telaşlanmam kendimi sıkmam dışında ilk zamanlarki gibi bişey olmuyor. Zaten sanırım o anki durumuma göre değiliyor. Mesela en son ki denememizdr o kadar rahat girdi ki inanamadım. Bazen ilk girişte sıkıntı oluyor. Ama Şükürler olsun uğraşıyoruz ama tam birlesme oluyır.
bizdede tam birleşme oluyoda ben sadece misyonerde yapabiliyorum

Ben mimyonunm. Eşim uzun boylu biraz da kilolu acaba ondan Kaynaklı bi sıkıntı olabilir ni.
misyonerde sıkıntı yaşamanızın sebebi dediğiniz gibi eşinizin kilolu olması bence çünkü üstünüze doğru eğilince ister istemez bi baskı olacaktır.eşiniz elleriyle yerden destek alabilirse daha rahat edersiniz

Acaba herkeste mi böyle yoksa biz acemilik mi çekiyoruz. Ya da eşimiz koluna mı yüklenmesi gerekirken ağırlığını bize veriyor.
aslında acemilik bu işin tatlı yanı acemiliği insanın eşiyle birlikte yenmesi en güzeli.yani zayıfta olsa afedersin biraz açık oluyo ama tamamen üzerimize uzanmaması gerekiyo.ben öyle olunca boğuluyorum sanki itiyorum üstümden o da mecburen yerden destek alıyo

Back
X