Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Acaba herkeste mi böyle yoksa biz acemilik mi çekiyoruz. Ya da eşimiz koluna mı yüklenmesi gerekirken ağırlığını bize veriyor.
canım yan yatılarak yapılan bi pozisyon varmış onu deniycem bugün.sağ yada sol yanına uzanıp dizlerini karnına doğru çekiyosun.erkekde dizleri üzerine çökerek birlikte oluyor.bi arkadaşım tavsiye etti. bana rahat bi pozisyon gibi geldi.sende bi dene istersen

Beni merakmı etmiş arkadaşlarım. İyiyim kızlar, dünya telaşlarım var biraz zor günler geçiriyorum. 2 güindür ne egzersiz nede deneme oldu, aynı durumdayım.
İyi ol arkadaşım, sağlık olsun en önemlisi o. her şey hallolur yavaş yavaş. bu sorun da kafamızda olduğu için her an, egzersiz yapmayınca insan kendini kötü hissediyor.

canım yan yatılarak yapılan bi pozisyon varmış onu deniycem bugün.sağ yada sol yanına uzanıp dizlerini karnına doğru çekiyosun.erkekde dizleri üzerine çökerek birlikte oluyor.bi arkadaşım tavsiye etti. bana rahat bi pozisyon gibi geldi.sende bi dene istersen
Valla ben pozisyonu gözümde bile Canlandıramadım

evet çekince dizlerim karnıma kadar geliyo.aynı pozisyonda bacaklarınızı havaya kaldırıp ve ayaklarınızı ellerinizle çekerek git gele uygun pozisyon sağlayabilirsiniz
Arkadaslar ben yendikten sonra 3 kere deneme yapabildim 2.de 3.de kanamam oldu bide hala tam olarak alisamadim cok az aci oluyo acaba bu ne kadar surer.

Arkadaslar ben yendikten sonra 3 kere deneme yapabildim 2.de 3.de kanamam oldu bide hala tam olarak alisamadim cok az aci oluyo acaba bu ne kadar surer.
kızlık zarın yırtıldıktan sonra 3 4 gün ara vermen gerekio benim bildiğim.. kadın doktorum öyle demişti o 3 4 gün içinde zar geri iyi olurmuş ..

arkadaslar ben yendikten sonra 3 kere deneme yapabildim 2.de 3.de kanamam oldu bide hala tam olarak alisamadim cok az aci oluyo acaba bu ne kadar surer.
Canim kanamanin olmasi kendini kastigindan dolayi olmustur vajina duvarlari zedelenmistir o da kanamaya sebep olmustur aliama surecinde kayganlastiriciya devam edin ve her gun ya da gun asiri deneme yapmaya devam edin zamanla hic birsey hissetmemeye baslayacaksin zevk almaya odaklanacaksin canim

doktor bana hemen yapmayın demişti aradan 3 4 gün geçsin sonra demişti.. bende kızlık zarımın yırtıldıktan 2 sonra parmak denemiştim hem acıdı hem kanadı .. :) ama şimdi mumla denediğimde acımıo ..
hımm bak bilmiyordum bunu iyi oldu söylediğin. canım zarın yırtıldı mı senin denemede mi egzersizde mi

Canim kanamanin olmasi kendini kastigindan dolayi olmustur vajina duvarlari zedelenmistir o da kanamaya sebep olmustur aliama surecinde kayganlastiriciya devam edin ve her gun ya da gun asiri deneme yapmaya devam edin zamanla hic birsey hissetmemeye baslayacaksin zevk almaya odaklanacaksin canim
evet odaklanamiyorum tam olarak belki ondan kasiyo olabilirim.sik sik denemeye calisicam ins.tez zamanda alisirim.kizlar hepinize tesekkur ederim.henuz yenmemis arkadaslarda tez vakitte yener ins.

Back
X