Mesajıma cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Şuan regldeyim ve bir gün sonra bitiyor haydi bismillah egzersizlere başlayacağım. Hiç yapmadım. Mumdan aparat yapacağım, çünkü egzersizi parmakla yaparsam tırnaklarım batar diye korkuyorum. Yani bi de o korkum var. Mumu streçleyip bepanthol ve emla sürüp öyle deneyeceğim. Öncesinde de vazelinli sıcak suya 15 dakika oturacağım. İnceden kalına doğru 3 veya 4 mum aparatı hazırlayacağım, böyle deneyeceğim. kas gevşetici de içebilirim öncesinde.. Tavsiye edeceğiniz rahatlatıcı gevşetici bitki çayları veya ilaçlar varsa yazmanızı bekliyorum. Umarım bir kaç denemede işi bitiririm zira bunların hepsini her zaman yapamam gibime geliyor. Bir de yapınca gevşemek için zevk almaya çalışmak, fantezik düşünmek lazım gibime geliyor. Eşimmiş gibi düşünmeliyim. Yanlış mıyım bayanlar. Başka varsa bir eksiğim eğer, eklemek isteyen lütfen yazsın bekliyorum. Ha bir de egzersiz sonrası gusül gerekir mi? Merak ediyorum. Kimseye de böyle evliyken sorulmuyor ya hani.. zaten bu durumumu da kimseyle paylaşmadım.. Akrabalar da bebek bile bekliyorlar.. Gülüp geçiyorum, bazen şaka yolu dalgaya alıyorum.. Ama içimden de nereye kadar böyle olacan deli kız diyorum...Ben ve annelik.. Yanyana getiriyorum ve içim burkuluyor.. Evlenen arkadaşlarımın hemen hepsi bikaç ay sonra hamile kalıp doğurdu bile. Hepsinin teyzesi olduk ama kimseyi teyze edemedik...