• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KIZLAAAAARRRR ya yorum yapan herkese tek tek dönemedm yorumlrnz için çk teşekkr edermmm nete çok sık gremyrum ve zaten adet oldum üç gün önce egzerszlerde öle kaldı zaten üç güne bi ancak yapıyodum en son üç parmk ikinci boğuma kadar ve 10 cm çapında bi aparatı alablmştm ama sanki tam olark p.. kalınlığında olmadığı için p.. denemesine geçmye korkuyom yaaaaaaaa hiç hazr hiseetmym ama desteklrnz için adetm bitnce bi kez daha egzersz yapp eşli denemye geçicm çünkü 1.5 yıl oldu eşimde beklmk istemyo dha fazla bu aralar sıkışık olmamıza rağmen haziranda beni doktra götrcğine ve bu sorunu çözceğimze söz verdi ama ben o bu kadr çabalamşkn o parayı doktra vermk istemym azrana kadr çözmm lazımmm :):) dua edin inşallh bunu yaşayn herks en kısa zamnda bu sorunu çözer :*
canım benim.... artık neyden korkuyosun lütfen kendine güven..üç parmak iki boğum on cm aldım diyosun... kendini hazır hissetmelisin çünkü artık gerçekten hazırsın.. mutlaka bir iki penis denemesinde yenersin bu sorunu.. kendine güven.. aparat gibi düşün artık korkuyomusun hayır.. pns denemesi için de korkmana gerek yok..bu aşamaya gelmişken sen neden doktora gidesin ki

öyle olmuyomu ama benim aklıma geliyo ne yalan diyim :))
kapalı kapılar ardında neler oluyormuş neler:))...ayy o geldi aklıma ben ailemle farklı şehirlerdeyim.. onlar yatıya geldiklerinde ben yatak odama geçmeye bile çekiniyordum.. sanki bişey yapabiliyomuş gibi:)) utanırdım kapıyı kapatmak bile istemezdim.. artık sorun etmem galiba:)

canım benim.... artık neyden korkuyosun lütfen kendine güven..üç parmak iki boğum on cm aldım diyosun... kendini hazır hissetmelisin çünkü artık gerçekten hazırsın.. mutlaka bir iki penis denemesinde yenersin bu sorunu.. kendine güven.. aparat gibi düşün artık korkuyomusun hayır.. pns denemesi için de korkmana gerek yok..bu aşamaya gelmişken sen neden doktora gidesin ki
ayyyy saol yüreklndrdğn için ya işte kafamda bi olgu var tam p.. boyutnda aparatı almdn denersm p.. vajnamı yırtck girmyck gibi gelyo çnkü apartı kalınlştramym olmuyo dha kalını p.. te olmaz dye düşünyom o yüzdn

bu hastlğı yencğme inanamyom yaaaa kolaymş gibi gelmyo kolaysa başta nye olmadı diyom kendi kendme sanki kendmi ömür boyu böle kalmya mahkummşm gibi hissedym

kapalı kapılar ardında neler oluyormuş neler:))...ayy o geldi aklıma ben ailemle farklı şehirlerdeyim.. onlar yatıya geldiklerinde ben yatak odama geçmeye bile çekiniyordum.. sanki bişey yapabiliyomuş gibi:)) utanırdım kapıyı kapatmak bile istemezdim.. artık sorun etmem galiba:)
aynen öyle.bide düğün günü herkes gözünün içine içine bakar ya o çok utandırıyodu :)) biliyosunuz işte nolcak niye bakıyonuz :)

KIZLAAAAARRRR ya yorum yapan herkese tek tek dönemedm yorumlrnz için çk teşekkr edermmm nete çok sık gremyrum ve zaten adet oldum üç gün önce egzerszlerde öle kaldı zaten üç güne bi ancak yapıyodum en son üç parmk ikinci boğuma kadar ve 10 cm çapında bi aparatı alablmştm ama sanki tam olark p.. kalınlığında olmadığı için p.. denemesine geçmye korkuyom yaaaaaaaa hiç hazr hiseetmym ama desteklrnz için adetm bitnce bi kez daha egzersz yapp eşli denemye geçicm çünkü 1.5 yıl oldu eşimde beklmk istemyo dha fazla bu aralar sıkışık olmamıza rağmen haziranda beni doktra götrcğine ve bu sorunu çözceğimze söz verdi ama ben o bu kadr çabalamşkn o parayı doktra vermk istemym azrana kadr çözmm lazımmm :):) dua edin inşallh bunu yaşayn herks en kısa zamnda bu sorunu çözer :*
yaparsın canım eşli denemelere devam et bende aparat çalıştım 3. aparata kadar hepsini yaptım ama eşime hiç çalışma yaptırmamıştım doktor eş parmağını çalış ilişki yasak dedi bende eşimin 1 parmağını çalıştım ama eşli denemeye de devam ettim sonra oluverdi inşallah seninkide olur büyük ihtimal egzersizleri düzenli yaparsan hazirana kadar çoktan bitmiş olur

ayyyy saol yüreklndrdğn için ya işte kafamda bi olgu var tam p.. boyutnda aparatı almdn denersm p.. vajnamı yırtck girmyck gibi gelyo çnkü apartı kalınlştramym olmuyo dha kalını p.. te olmaz dye düşünyom o yüzdn
canım hiçte öyle düşünme penis aparattan daha iyi vajinaya göre şekil alıyor oyüzden korkma

Arkadaşlar vajinismus bizim çevremizde duyduğumuz hurafelerin bilinçaltında hortlaması bence. Bu sayfada bulunan herkes bu sorunu yaşayıp yılmadan çalışıp aşmış kişiler. Sadece şunu söyleyebilirim hem doktor tedavisi gördüm hem bu sitede söylenenleri yaptım. Yeni Evli çift gördüğümde acaba onlar da bu sorunu yaşıyor mu yoksa sorun bende mi diye çok düşündüm ağladım. Parmak egzersizi kulağa çok itici geliyor ama vajinaya bişey girebileceğini parmak egzersizi ile anladım. Vajinismus bir erteleme hastalığı. Kafamda çok kuruyordum saçma sapan fikirler Fink atıyordu ama aştığım gün şunu söyledim: BUNUN ICIN MI HARCADIM O GÜZEL ZAMANIMI. BU MUYMUŞ dedim. Buradaki herkes bu ifadeyi kullanmıştır. Siz yeter ki başarıya giden yola adım atın o zaten sizinle gelecektir. Inancınızı asla kaybetmeyin. Insanin bir günü bir gününe uymaz. Geriye gitme olayı yok Burada. Parmak egzersizi yapamayan olursa evde kendine bişeyler ayarlasın yeter ki siz pes etmeden vazgeçmeden egzersizlerinizi yapın ertelemeyin bir sorunuz olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım. Yeter ki ertelemeyin ;-)

seninde baya oluyor çalışmalar bak gör bugün yarın sende alırsın tam anlamazsın bile tam olarak ne kadar oluyor senin egzerizleri yapalı
2 bucuk 3 ay OLUYo.. zaten eş denemesinde ucu giriodu.. inşallah bende hepsini yapabilirim.. dün deniyecektim dayattım adam geri yok dedi yorgunmuş.. gene kaldı yaniii

2 senelik kabusun yorumları okuyarak ve tavvsiyelere uyarak 1 günde son buldu ki ben eşimi bile yanına yanaşmaktan korkuyodum o derece ruya gibi geliyo ama çok şükr kurtuldum parmak egzersizi çok işe yarıyo . yanlız ilişkide hepsini alamyorum hala bunun sebebi ne olabilir ittirdigim halde daha fazla gitmiyo yarıda kalyo acaba zamanla mı olcak yardımcı olurmusunuz

2 senelik kabusun yorumları okuyarak ve tavvsiyelere uyarak 1 günde son buldu ki ben eşimi bile yanına yanaşmaktan korkuyodum o derece ruya gibi geliyo ama çok şükr kurtuldum parmak egzersizi çok işe yarıyo . yanlız ilişkide hepsini alamyorum hala bunun sebebi ne olabilir ittirdigim halde daha fazla gitmiyo yarıda kalyo acaba zamanla mı olcak yardımcı olurmusunuz
canım penis boyu normalden uzunsa sen hepsini aldığın halde almamış sanabilirsin

Back
X