- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #193.881
canım ne aşamadasın pekiHanımlar BM'de yeni katıldım aranıza yardımcı olun lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne aşamadasın pekiHanımlar BM'de yeni katıldım aranıza yardımcı olun lütfen
oooo çok yenisin ve çok şanslısın hemen harekete geç ne durumdasın eşinin dokunmasına falan izin veriyor musun vajinusmus seni yenmeden sen yenersin onuMerhaba;
Bende 4 günlük daha yeni evliyim ve bende de bu korkular mevcut..![]()
valla ben de biktim hele bugun ayri bi bikkinlik var.. yeter artik dus yakamdan vajinismus lanet olsun sanaaa diye bagirasim varne olacak böyle yaa
ölücem bu sıkıntıdan yeminle![]()
canım bize düşmez ama sana bu teşhisi koymak çok erken bence 1 ayı geçerse öyle bir doktora git.Senin yapman gereken ön sevişmeleri uzun tutmak bir de istersen emla krem al sür orayı uyuşturuyor bizim arkadaş onu kullanarak ilk geceden yapmışMerhaba;
Bende 4 günlük daha yeni evliyim ve bende de bu korkular mevcut..![]()
evet canim ilk 21 gun cok onemliymis..arastirirken okumustum bi yazida..eger bu sure icinde yapamazsan vajinismus teshisi koyulabilirmis..canım bize düşmez ama sana bu teşhisi koymak çok erken bence 1 ayı geçerse öyle bir doktora git.Senin yapman gereken ön sevişmeleri uzun tutmak bir de istersen emla krem al sür orayı uyuşturuyor bizim arkadaş onu kullanarak ilk geceden yapmış
canım sıkıntı yapacak bişey yok allah dermanı olmayan hastalık vermesin.Bunun yüzde yüz tedavisi var sadece biraz emek istiyor egzersizleri sürekli yapmak gerekiyor hiç beklemediğin bir anda bu olay bitiyor anlamıyorsun bile bu sıkıntılarda geçecek hiç yaşamaış gibi olacaksın sen yeterki çalışmalara devam etne olacak böyle yaa
ölücem bu sıkıntıdan yeminle![]()
evet ya wimdi sikintisiz caliwiyorum aci falan yok yanma falanda yok artik cox wukurbaya hizli ilerledin aferin sana masallahh:)) ben dilator setle calismiyorum 3. aparat ve 4. aparatin kalinligini ogrenebilir miyim canim cevresi kac cm?
evet resmen gun sayiyorum valla)amin inşallah canım.Seninde az kalmış zaten bundan sonra kafanda rahat olur![]()
ozamana kadar yeni evlenmiş gibi olursunuz artk :)evet resmen gun sayiyorum valla)
3yilimiz olucak haziranda in wa ALLaH o zaman guzel kutlariz her yil bu dertden kutlamaz olmuwduk duwun
evettttt:) in wa ALLAH guzelimozamana kadar yeni evlenmiş gibi olursunuz artk :)
Canim netten arastirdim 3. aparatin cevresi yaklasik 8,5 cm. ben 7 cm olan aparati rahat yapabiliyorum. 4. aparat da 10 cm falanmis. 10 cm olan aparat da hazirlamistim bilmiyordum dilator setlerdeki aparatlarin kalinliklarini ama tutturmusum yaklasik olarak:) 10 cm olanin da ucu giriyor 2-3 cm ilerlemiyor sanirim heyecan yapiyorum kasiliyor vajina canim yaniyor.evet ya wimdi sikintisiz caliwiyorum aci falan yok yanma falanda yok artik cox wukur
3cu aletin uzunluk 2serce parmak kadar kalinlik rujdan bir az kalin canim 2parmak diyelim canim
sende kac parmak caliwiyorsun canim?
Canim benim kocam napsin 5 yila yaklastik 1-2 defa ucu girmisti o kadar o da yeni evliyken:) supersin ilerleme var hem de cok, destek olsun sana sen basarmissin iste deneye deneye duzene de girer bence. tebrik ediyorum birakma sakin olmusken bir daha deneyin derim.Kızlar şimdi deneme yaptık. Ve girdi gibî 2 kere felan .. Eşimin şeysi içimdeyken ben sıkıp bıraktıkca o hissedîodu ve şeysini kımıldatıncada ben hissediodum... Ama hala tam hepsi girmedi dedi.. Şimdide alt tarafımda bi his var sanki bişi girmiş gibi .... Sizdede öyle oluomuydu... Birde 3 4 cü denemede biraz yanıodu acaba başka yeremi denk geldi... Ve en sonunda gene kocam bana bağırdı yeter artık benden sonraki evlenenlerin 2 cocugu olacak ben onları duyunca ne halde olduğumu sen anlıonmu felan dedi ... Keşke bira olsun oda beni anlasa moralim bozuk sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım .. Sizce olmuşmudur
destekle diye ama yapmıo hatta ilerlemeler var mi diye sordum daha halen yok dio kendi kendine. Simirlenio.. Yarın denerse gene denicez rabbîm izizn verirse :) iyice tiksindim şu yağın kokusundan dedi bırakalım yarın yapalım dedi gitti....Canim benim kocam napsin 5 yila yaklastik 1-2 defa ucu girmisti o kadar o da yeni evliyken:) supersin ilerleme var hem de cok, destek olsun sana sen basarmissin iste deneye deneye duzene de girer bence. tebrik ediyorum birakma sakin olmusken bir daha deneyin derim.
erkeklerin klasik sözü başkalarını çocuğu oldu sanki biz istemiyoruz biraz sabırlı olsalar hemen bitecek bu dert zaten hemende sinirlenirler.Çoğu bitmiş canım zaten sana iyi davranır motive ederse bu tam oldumu olmadımı derdi kalmaz senin vajinada penise karşı açılmaya başlamş demekki benimki de 2 gün senin dediğin gibi oldu 3. gün tamamen bitmişti canımKızlar şimdi deneme yaptık. Ve girdi gibî 2 kere felan .. Eşimin şeysi içimdeyken ben sıkıp bıraktıkca o hissedîodu ve şeysini kımıldatıncada ben hissediodum... Ama hala tam hepsi girmedi dedi.. Şimdide alt tarafımda bi his var sanki bişi girmiş gibi .... Sizdede öyle oluomuydu... Birde 3 4 cü denemede biraz yanıodu acaba başka yeremi denk geldi... Ve en sonunda gene kocam bana bağırdı yeter artık benden sonraki evlenenlerin 2 cocugu olacak ben onları duyunca ne halde olduğumu sen anlıonmu felan dedi ... Keşke bira olsun oda beni anlasa moralim bozuk sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım .. Sizce olmuşmudur
Yenene kadar o da katlanacak mecburen bazi seylere. biz ister miydik boyle olsun. bilseydik evlenir miydik:) surekli egzersiz yapmak da kolay degil. biz daha cok yipraniyoruz. Kendi kendimize moral de vermek zorundayiz. onlara sadece desteklemek kaliyor.Kaçlete dedim
destekle diye ama yapmıo hatta ilerlemeler var mi diye sordum daha halen yok dio kendi kendine. Simirlenio.. Yarın denerse gene denicez rabbîm izizn verirse :) iyice tiksindim şu yağın kokusundan dedi bırakalım yarın yapalım dedi gitti....
Sağpl cnm inşallah dediğin gibi başarmışımdr :)
tebrik ederim canim cok az kalmis:) bebek sorunu hepimizde var ve hepimizin kocasi bunu buyuk sorun yapiyo.daha dun esim bana dede mi dicek ben cocuk istiyorum artik diye isyan etti..anasini satayim bebek diye geberen biz degiliz sanki..kurban oldugum allah isterse verir istemezse vermez kimsenin haddine degil..bak bu isi yapamayan vajinismusken hamile kalan ya da duzenli cinsel yasami olan yillarca bebek hasreti ceken binlerce kadin var.. demekki keramet sexte degilmis..allahin taktirine kalmis..insallah allahin izniyle bu dertten sonsuza dek kurtulup kafamizi yastiga huzurla koyucaz..kusura bakma canim erkeklerin bebek diye eslerine kizmalari beni gercekten etkiliyo yasadigim icin bu duruma cok sinirleniyorum..Kızlar şimdi deneme yaptık. Ve girdi gibî 2 kere felan .. Eşimin şeysi içimdeyken ben sıkıp bıraktıkca o hissedîodu ve şeysini kımıldatıncada ben hissediodum... Ama hala tam hepsi girmedi dedi.. Şimdide alt tarafımda bi his var sanki bişi girmiş gibi .... Sizdede öyle oluomuydu... Birde 3 4 cü denemede biraz yanıodu acaba başka yeremi denk geldi... Ve en sonunda gene kocam bana bağırdı yeter artık benden sonraki evlenenlerin 2 cocugu olacak ben onları duyunca ne halde olduğumu sen anlıonmu felan dedi ... Keşke bira olsun oda beni anlasa moralim bozuk sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım .. Sizce olmuşmudur
ilerleyemezsem diye dusunme canim moral bozma bi olur bi olmaz..ben size imreniyorum valla parmak bilr mme sokamiyorum..bir parmak kalinliginda aparat yaptim sokamiyorum..kendinizle gurur duymalisiniz benceBen yerimde sayiyorum yineilerletemiyorum aparati korku var kalin oldugu icin. ne yapmaliyim eger ilerleyemezsem? olumsuz dusunmek istemiyorum. bir an once yenmem lazim.