- 22 Eylül 2013
- 836
- 6.167
- 138
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #193.921
Sagol cnm bu dedigini bi denemeye calisicam ilkinda yaptigimda bayagi acidigi icin biraz zor olucak ama deniycemm buraya zaten sizlerden yardim almak amacli yazdimm ilk defa esimin disinda baska birileri olarak buraya yazdim anlattim buarada cnm sen yendin mi bu durumu yoksa ne durumdasincanım bende aynı senin durumundaydım vajinama bakmaya bile çekinirdim doktor ilk vajinaya bakma dokunma egzersizi verdi sende bak tanı dokun sonra 1 parmak 1 boğum yapacaksın ayrıntılı yazmam gerekirse bu konuda ilk gittiğim doktor bana bilgi vermediği için sana yardımı dokunur diye yazıyorum bacaklarını iki yana iyice aç hafif bük vajinanın karşısına da ayna koy parmağına kayganlaştırıcı sür nefes al nefes verirken ittir sızlarsa sızladığı yerde dur sakın elini çekme sızı geçince biraz daha ilerlet gerisi boşluk zaten girer gider sadece o girişteki 2 cm lik yeri geç.Ben ilk olarak parmağı yapamamıştım parmağı yapamazsan birde aparat dene onu ittirmesi daha kolay olmuştu bana göre .Birde bu giriş çıkışları en az 20 kez yap ben 40 kez yapıyordum