Arkadaslar merhaba, araniza yeni katiliyorum.
Ben 2 senedir nisanliyim ve 4 senedir birlikteligimiz var. Iliskimizin basindan beri nekadar ileriye gitsekte cinsellige hicbi zaman izin vermedim hep evlendikten sonra olsun dusuncesindeydim..
Son 1 senedir nisanlimin fikri degisti ve iliskiye girmek istedigini soyledi. 2 ay sonra dugunumuz var bu arada..
Bende onu kirmamak icin tamam dedim ama icimde bi huzursuzluk, bi kac gun hafta once denedik.. Olmadi, kendimi cok siktim ve bacaklarimi skmaktan hala agrisini hissediyorum. Basi girdi devaminda duvar gibi bisey hissettim bundan sonrasinin acidigini hissettim. bide bende evlenmeden once hamile kalirsam takintisi var bu nedenden prezervatif kullandik.. Agladigimi gorunce birakti anlayisla karsiladi ve seni cok korkutmuslar dedi :/ . ama ben korkumu ayirt edemiyorum suan, tekrar da denemek istemiyorum olmayacak diye.
Benimki hazir hissetmemek mi dugunden sonra olsun dusuncesi oldugu icin mi yoksa vajinismus hastaliginin baslangici mi bilmiyorum ama cok kafaya taktim

affedersiniz gecen parmagini soktu, ama beklemiyordum ve girdigini fark etmedim bile.. Bunu nasil aliyorsun dedi , orta parmaginin cogunu sokmus guya :! Kan da gelmedi.