• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhabalar ben 2 haftadir egzersiz yapıyorum 2 parmak 1 bogumdayim ama parmagimi itince popoya doğru yukarlarda bi ağrı hissediyorum sizdede oluyormu

Bende deoldu fakat disponori sandım ama değilmiş sonrada 1 ay içinde geçti.. hatta penisi içine aldığında aynı şekilde ağrı oluyordu parmak egzersizinde falan sonra geçti alışması gerekiyor.

Bende deoldu fakat disponori sandım ama değilmiş sonrada 1 ay içinde geçti.. hatta penisi içine aldığında aynı şekilde ağrı oluyordu parmak egzersizinde falan sonra geçti alışması gerekiyor.
Parmakla girişte felan hiç ağrı yok ama yukarıya itince bir ağrı oluyor ya tam yapabiliyorum derken bu çıktı bide

Bugün reglim bitti deneme yapıcaz ama ben moralmen çöktüm. Bu dertle uğraşırken birde aile meselesi çıktı ben ne yapıcam nasıl kurtulucam. dert bir değil ki ooooooof :( :(

ah canım benim çok zor bi durum bende çok araşttırdım hangi doktora gitsem diye bir bu doktor bir de süleyman eserdağ diye bi doktor duydum.2 gün olduğu için yoğunlaştırılmış çalıştırıyor ama 3 aylıkbi süreci 2 günde tamamlıyorsun birde yurt dışından gelecekmişsin senin için iyi olur diye düşünüyorum oraya gittiğimde bile içimde şüphe vardı ne kadar iyi olabilir ki diye ama birçok çiçekler falan gelmiş çaktırmadan çiçek kartların üstünü falan okuyordum :) onlarda aynı bizim durumumuzda olan inlarmış hepsi allah razı olsun bitmek üzere olan evliliğimizi kurtardın falan yazmış inşallah çabuk kurtursun ama yüzde yüz tedavisi olan bi durum sadece erteleme
Cok tesekkurler canim dilerim bendede ise yarar

canım bende aparatı yapıyordum parmağı yapamıyordum.Sonra doktor parmakta çalış diyince ona da bir kaç günde alıştım deneyerek alışıyor insan en başta her zaman kafamızda büyütüyoruz ama yaptıkça daha kolay geliyor.Aparatta yönünü buldurması ittirmesi daha kolay 3 parmağı yapmışsın diğeri çocuk oyuncağı senin için :KK66: Hem aparatı ilk olarak küçük yap 1 parmak kalınlığında sonra yavaş yavaş büyült bbbende 3.aparatı yapıyordum ama parmağa geçtiğimde 3 parmaktan başlamadm 1. parmaktan başladım :KK66:
egzersz yaparken ne kullandınn:))

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061

27-) mutluyumki83

Canımm tebrikler :KK19::KK19:

Merhaba hanımlar yine ben, bende bu ay ilerleme var. Ama ben egzersiz falan yapamadım. Hep sizlere bakıp imrenir sonrada ayna karşısında ağlardım eşim gelene kadar :( mesajı bulamadım ama buradaki bir arkadaşa çok teşekkür etmek istiyorum, şu ereksiyon halinde değilken de küçükken almaya çalışarak biraz yol kat ettim. Bu denemeler eşimden korkmamın yersiz olduğunu aslında bunu yaparsam ölmeyeceğimi ve vajinusmusla yaşamak zorunda olmadığımı anlamamı sağladı. Şu an çok tamamen alamasam da beni ve eşimi mutlu edecek kadar yapabiliyorum. Anlayacağınız tam kızlık zarını bozacak kadar olmadı henüz o da olacak inşallah.

Beni belki hatırlarsınız geçen ay 7 gün gecikmişti adetim, bu ayda 8. gün ve ben hala adet olmadım. testler negatif çıktı hamilelik yok gibi gözüküyo. Benim sizlere bi sorum olacak, adet düzensizliğinden dolayı doktora gitmeyi düşünüyorum hatta çok istiyorum ama KORKUYORUM. Neyden derseniz, VajinaUltrason!

Vajili olup vajinal ultrasona giren var mı? Canınız yanıyor mu? Kızlık zarına hasar gelir mi bu önemli çünkü bu özel anı (kan gelmiyormuş denilene göre ama olsun özel yine) eşimleyaşamak istiyorum. Doktora özel durumu anlatsam anlayışlı olur mu, en önemlisi vajinal ultrason dışında muayene ile ortaya çıkar mı sorun

Slm arkadaslar aranizda benim gibi yurtdisinda yasayip aparat temin eden varmi varsa nerden ve nasil aldi yazarmi acaba??

Merhaba hanımlar yine ben, bende bu ay ilerleme var. Ama ben egzersiz falan yapamadım. Hep sizlere bakıp imrenir sonrada ayna karşısında ağlardım eşim gelene kadar :KK43: mesajı bulamadım ama buradaki bir arkadaşa çok teşekkür etmek istiyorum, şu ereksiyon halinde değilken de küçükken almaya çalışarak biraz yol kat ettim. Bu denemeler eşimden korkmamın yersiz olduğunu aslında bunu yaparsam ölmeyeceğimi ve vajinusmusla yaşamak zorunda olmadığımı anlamamı sağladı. Şu an çok tamamen alamasam da beni ve eşimi mutlu edecek kadar yapabiliyorum. Anlayacağınız tam kızlık zarını bozacak kadar olmadı henüz o da olacak inşallah.

Beni belki hatırlarsınız geçen ay 7 gün gecikmişti adetim, bu ayda 8. gün ve ben hala adet olmadım. testler negatif çıktı hamilelik yok gibi gözüküyo. Benim sizlere bi sorum olacak, adet düzensizliğinden dolayı doktora gitmeyi düşünüyorum hatta çok istiyorum ama KORKUYORUM. Neyden derseniz, VajinaUltrason!

Vajili olup vajinal ultrasona giren var mı? Canınız yanıyor mu? Kızlık zarına hasar gelir mi bu önemli çünkü bu özel anı (kan gelmiyormuş denilene göre ama olsun özel yine) eşimleyaşamak istiyorum. Doktora özel durumu anlatsam anlayışlı olur mu, en önemlisi vajinal ultrason dışında muayene ile ortaya çıkar mı sorun

Evet vajinismusken 2 kez vajinal muayene oldum, korkulacak hiçbir şey yok, girişte sadece sinek ısırığı gibi bir sızı oluyor, daha sonra hiçbir şey hissetmiyorsun. Yendikten 4-5 ay kadar sonra tekrar vajinal muayene oldum o zaman kızlık zarım bozuldu, hiç önemsemedim, eşli denemelerde esniyordu demek, kanama olmamıştı.

Adet düzensizliğinden dolayı böyle bir muayene olacağını sanmıyorum, büyük ihtimalle sana yuvarlak ve üzerinde gün takipleri olan bir ilaç verecek doktorun, korkulacak bir şey yok canım.

Evet vajinismusken 2 kez vajinal muayene oldum, korkulacak hiçbir şey yok, girişte sadece sinek ısırığı gibi bir sızı oluyor, daha sonra hiçbir şey hissetmiyorsun. Yendikten 4-5 ay kadar sonra tekrar vajinal muayene oldum o zaman kızlık zarım bozuldu, hiç önemsemedim, eşli denemelerde esniyordu demek, kanama olmamıştı.

Adet düzensizliğinden dolayı böyle bir muayene olacağını sanmıyorum, büyük ihtimalle sana yuvarlak ve üzerinde gün takipleri olan bir ilaç verecek doktorun, korkulacak bir şey yok canım.

Adet düzensizliği muayenesi nasıl yapılıyor

Adet düzensizliği muayenesi nasıl yapılıyor

Yıllar önce bu yüzden kadın doğum hastanesine gittim, derdimi anlattım ve sadece söylediğim hapı verdiler. Çok şükür düzene girdi, şu anda nasıl bir teknik uyguladıklarını bilmemekle beraber vajinal muayene olacağını tahmin etmiyorum. Şöyle düşün olsan bile, canını yakacak hiçbir şey yapmayacak doktorun, vajinismusken 2 kez vajinal muayene olduğumu yazdım, eğer bu esnada korkunç bir şey yaşamış olsaydım sana bunları kolaylıkla anlatamazdım canım.

Yıllar önce bu yüzden kadın doğum hastanesine gittim, derdimi anlattım ve sadece söylediğim hapı verdiler. Çok şükür düzene girdi, şu anda nasıl bir teknik uyguladıklarını bilmemekle beraber vajinal muayene olacağını tahmin etmiyorum. Şöyle düşün olsan bile, canını yakacak hiçbir şey yapmayacak doktorun, vajinismusken 2 kez vajinal muayene olduğumu yazdım, eğer bu esnada korkunç bir şey yaşamış olsaydım sana bunları kolaylıkla anlatamazdım canım.

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın

canım bence kafanda engel kurup çok fazla itmiyorsun ozamn bacak açıklığında yeterince genişse girmemesi için hiç bir neden yok ama istersen bir doktora git.Birde eşinle birlikte ittir bakalım çünkü onu bazen bende yapıyordum ilerletiyordum biyerden sonra ilerletmeye çekiniyor durduryordum eşinle birlikte yapınca o olmuyor ;)
evet canim cok dogru bir tespit..! ben kendime su soruyu sormaktan cekiniyorum: iliskiye hazir miyim..? hazir degilim hala ertelemek istiyorum surekli zaman kazanmak istiyorum ama neden..? bi neden yok iste..ne zaman hazir olucam peki..? bilmiyorum bu soru beni cildirtiyo..

Back
X