Merhaba hanımlar yine ben, bende bu ay ilerleme var. Ama ben egzersiz falan yapamadım. Hep sizlere bakıp imrenir sonrada ayna karşısında ağlardım eşim gelene kadar

mesajı bulamadım ama buradaki bir arkadaşa çok teşekkür etmek istiyorum, şu ereksiyon halinde değilken de küçükken almaya çalışarak biraz yol kat ettim. Bu denemeler eşimden korkmamın yersiz olduğunu aslında bunu yaparsam ölmeyeceğimi ve vajinusmusla yaşamak zorunda olmadığımı anlamamı sağladı. Şu an çok tamamen alamasam da beni ve eşimi mutlu edecek kadar yapabiliyorum. Anlayacağınız tam kızlık zarını bozacak kadar olmadı henüz o da olacak inşallah.
Beni belki hatırlarsınız geçen ay 7 gün gecikmişti adetim, bu ayda 8. gün ve ben hala adet olmadım. testler negatif çıktı hamilelik yok gibi gözüküyo. Benim sizlere bi sorum olacak, adet düzensizliğinden dolayı doktora gitmeyi düşünüyorum hatta çok istiyorum ama KORKUYORUM. Neyden derseniz, VajinaUltrason!
Vajili olup vajinal ultrasona giren var mı? Canınız yanıyor mu? Kızlık zarına hasar gelir mi bu önemli çünkü bu özel anı (kan gelmiyormuş denilene göre ama olsun özel yine) eşimleyaşamak istiyorum. Doktora özel durumu anlatsam anlayışlı olur mu, en önemlisi vajinal ultrason dışında muayene ile ortaya çıkar mı sorun