• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar sanırım ben yendim. hala inanamıyorum :) hiç acı sızı hiçbirsey olmadı inanın ki. Bu muymus, bu kadarmıymış :) bana yardımcı olan Kaderimden, Adanisden ve bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun iyiki varsınız. Sizlerin sayesinde tekme attım bu illete umarım bu derdi yaşayan herkes en kisa zamanda kurtulur.
gözün aydın canım benim.gelmiş geçmiş olsun =))) darısı tüm bu sorunu yaşayanlara olsun inşallah. amin canım Allah senden de razı olsun inşallah.

onu ittirdigin zaman o kayar cnm..vajina icindeki dokulardan bi tanesi ;) korkulacak bisi degil hepimizde var:) oraya kadar geldiysen parmak kalinlastir..eger iki parmakta zorlanirsan sana tavsiyem sudur iki parmak kalinliginda bi aparat yap onunla egzersize devam et :*

gözün aydın canım benim.gelmiş geçmiş olsun =))) darısı tüm bu sorunu yaşayanlara olsun inşallah. amin canım Allah senden de razı olsun inşallah.
Amin canım Rabbim bu hastalığı yaşayan herkese yardım etsin. Senin emeğin ve desteklerin sayesinde yendim çok çok çok sağol :)))

onu ittirdigin zaman o kayar cnm..vajina icindeki dokulardan bi tanesi :KK66: korkulacak bisi degil hepimizde var:) oraya kadar geldiysen parmak kalinlastir..eger iki parmakta zorlanirsan sana tavsiyem sudur iki parmak kalinliginda bi aparat yap onunla egzersize devam et :*
iki parmakta yapıyom hatta iji kerede üç parmak yaptm ama aparatta zorlanıyom ben

Amin canım Rabbim bu hastalığı yaşayan herkese yardım etsin. Senin emeğin ve desteklerin sayesinde yendim çok çok çok sağol :)))
amin amiiin inşallah canım. estağfurullah canım sadece sohbet ettik, dertleştik ama herşeyi sen başardın ;) Rabbim inşallah bu sıkıntıyla uğraşan başka sıkıntıları dertleri hastalıkları olan herkese şifalar versin , yardım etsin inşallah.

iki parmakta yapıyom hatta iji kerede üç parmak yaptm ama aparatta zorlanıyom ben
denk gelmişken söylemek istedim soru bana sorulmadı aptamilden özür dileyerek cvp vermek istedim. aparat şart değil arkadaşım önemli olan vajinana ağrısız sızısız birşeylerin girebildiğine beynini ikna etmek. aparatta yada parmakta kalınlıkta öyle illaki 3 parmak olacak zorunluluğu yok yeter ki cesaret et vajinam esnek diye düşün. ama 3 parmak helal olsun büyük başarı. eş denemesini ihmal etme. eşinede aynı parmakta olduğu gibi alışmalısın.

amin amiiin inşallah canım. estağfurullah canım sadece sohbet ettik, dertleştik ama herşeyi sen başardın :KK66: Rabbim inşallah bu sıkıntıyla uğraşan başka sıkıntıları dertleri hastalıkları olan herkese şifalar versin , yardım etsin inşallah.
Ne kadar da mütevazidir benim ablam :)) Amin canimmmm amin..

denk gelmişken söylemek istedim soru bana sorulmadı aptamilden özür dileyerek cvp vermek istedim. aparat şart değil arkadaşım önemli olan vajinana ağrısız sızısız birşeylerin girebildiğine beynini ikna etmek. aparatta yada parmakta kalınlıkta öyle illaki 3 parmak olacak zorunluluğu yok yeter ki cesaret et vajinam esnek diye düşün. ama 3 parmak helal olsun büyük başarı. eş denemesini ihmal etme. eşinede aynı parmakta olduğu gibi alışmalısın.
hepimiz burda birbirimize destek oluyoz cevap verdğin için teşekkür ederim umarım bi gün hepimiz kurtuluruz eşli parmak denemesimi bwn doktora sordum. parmak egzersizi yapmama ragmn kurtylamadm dedm önemli olan eşin parmağıyla çalışmak dedi aslında pek cesarwtm yok eşimle yapmaya daha önce zorla kızlığımı bozmak için parmak attı annesinin baskısıyla

hepimiz burda birbirimize destek oluyoz cevap verdğin için teşekkür ederim umarım bi gün hepimiz kurtuluruz eşli parmak denemesimi bwn doktora sordum. parmak egzersizi yapmama ragmn kurtylamadm dedm önemli olan eşin parmağıyla çalışmak dedi aslında pek cesarwtm yok eşimle yapmaya daha önce zorla kızlığımı bozmak için parmak attı annesinin baskısıyla
rica ederim canım inşallah kurtulacaksınız da.yok bu egzersizde önemli olan şey belli birkural yok dediğim gibi sadece hem beynini vajina esnekliğine ikna ediyorsun. hem kaslarını kontrol altına almayı öğreniyorsun. hani istemsizce kasılıyoruz ya eş denemesinde.
yani o şart bu şart diye bir kural yok. mesela ben egzersiz yapmadım, daha doğrusu burayıda bulamadığım için yenmeden önce, egzersiz falan bilmiyordum. hatta vajinama bakmaya korkan birisiydim. eş parmağını sadece zeytinyağ sürüpte vajina içi yağlansın belki olur diye tesadüfen denemiştik. ama bende düşün kendim bile dokunamıyorum baya korka korka ellerimi kenetledim sırf engel olmayım diye. tavana baktım derin nefes alıp ıkındım. ama engel olmak istediğim heran ellerimi daha çok kenetledim. kendime dedim ki acımıyor neden engel olupta bununla yaşamaya devam edeceksin. br ayağımı yataktan sarkıttım ki bacaklarımı kapatmak istersem yataktan destek alayım diye.ama ıkınınca parmak yağın etkisiyle kaydı gitti. eş denemesinde de zaten sadece yağın ve uzun uzun denemenin etkisiyle kurtuldum. yoksa ben vajina girişini bile bilmiyordum.

eşler ve ailelerin cahilliği işte. senin üzerinde büyük etkisi oldu tabiki. ama geçmişte yaşananları unutmaya çalışmalıyız başka türlü üstesinden gelemeyiz.eşinle düzenli parmak egzersizi falan yapmana gerek yok dediğimi yapmaya çalış. önce kendin yağ sür ki parmağının gittiği yere kadar yağlansın. sonrada eşinden yardım al. inan hissetmeyeceksin bile.ben kendim yapamadığımdan mecbur eşime izin verdim ilk önce.

rica ederim canım inşallah kurtulacaksınız da.yok bu egzersizde önemli olan şey belli birkural yok dediğim gibi sadece hem beynini vajina esnekliğine ikna ediyorsun. hem kaslarını kontrol altına almayı öğreniyorsun. hani istemsizce kasılıyoruz ya eş denemesinde.
yani o şart bu şart diye bir kural yok. mesela ben egzersiz yapmadım, daha doğrusu burayıda bulamadığım için yenmeden önce, egzersiz falan bilmiyordum. hatta vajinama bakmaya korkan birisiydim. eş parmağını sadece zeytinyağ sürüpte vajina içi yağlansın belki olur diye tesadüfen denemiştik. ama bende düşün kendim bile dokunamıyorum baya korka korka ellerimi kenetledim sırf engel olmayım diye. tavana baktım derin nefes alıp ıkındım. ama engel olmak istediğim heran ellerimi daha çok kenetledim. kendime dedim ki acımıyor neden engel olupta bununla yaşamaya devam edeceksin. br ayağımı yataktan sarkıttım ki bacaklarımı kapatmak istersem yataktan destek alayım diye.ama ıkınınca parmak yağın etkisiyle kaydı gitti. eş denemesinde de zaten sadece yağın ve uzun uzun denemenin etkisiyle kurtuldum. yoksa ben vajina girişini bile bilmiyordum.

eşler ve ailelerin cahilliği işte. senin üzerinde büyük etkisi oldu tabiki. ama geçmişte yaşananları unutmaya çalışmalıyız başka türlü üstesinden gelemeyiz.eşinle düzenli parmak egzersizi falan yapmana gerek yok dediğimi yapmaya çalış. önce kendin yağ sür ki parmağının gittiği yere kadar yağlansın. sonrada eşinden yardım al. inan hissetmeyeceksin bile.ben kendim yapamadığımdan mecbur eşime izin verdim ilk önce.
inşallah dediğin gbi kolay olur cnm ya ama ben penis girişi bulduğu zamn kwndimi çekiypm sanki ck cnm yancalmş gbi yine karamsarlığım tuttu olmıucak ömür boyu ben iyileşemem

inşallah dediğin gbi kolay olur cnm ya ama ben penis girişi bulduğu zamn kwndimi çekiypm sanki ck cnm yancalmş gbi yine karamsarlığım tuttu olmıucak ömür boyu ben iyileşemem
bunda 2.5 sene önce bende öyle söylüyordum =) ve gülümsüyorum ama aynı hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için gülümsüyorum. birgün sende benim gibi bir başkasına bene ömür boyu böyle kalırım diyordum diye cesaret vereceğin için gülümsüyorum =) hepimiz kendimizi en korkak sanarız ve bu yenenler bizden üstün gibi görürüz. sana birşey söyleyim ben senin yaptığını hayatta yapamazdım. 3 parmak diyorsun 3. pns ten zor olanı yapıyosun şuan inan bana. sadece mutlaka zeytinyağ sürdür eşine diyorum ve ıkınmak ve derin nefes alıp verirken pns i ilerletmek bu önemli noktalarla bir gecede bile yeterince uğraşırsan üstesinden gelebilirsin.

bak kuru olunca pns i daha çok hissedip kendini çekersin ama yağı bol bol sürünce pns i hissetmeyeceksin.
benim şu yolladığım konum var ya onu dikkatlice oku. sadece onları yaparak yenen çok kişi oldu çünkü.sormak istediğin olursa da mutlaka sor ama.

eee tmm cnm hangisiyle rahat yapiyosan ona devam et..3 parmak yogunlas o zaman..sonrasi es denemesi..aslinda simdi de es denemesi yapabilirsin kontrolun sende olacagi pozisyonlari sec canim..esinle konus kipirdamadan dursun..yavas yavas once bas kismini calis..

olur mu oyle sey canim ne demek..ben parmakta zorlandigim icin eger zorlanirsan aparat yapabilirsin diye sadece onerdim..tabiki kendisini nasil rahat hissediyosa o sekilde yapicak egzersizlerini ;)

bu arada pns i dik itmeye çalışma olur mu. vajinana dimdik girdirmiyorsun. pns i normal duruşundan örneğin 45 derece kaldır. vajina yolu dik değil çocuk kaydırağı gibi farzet eğimli ve içe doğru.sen zaten parmak denemesi yaptığından biliyorsun ama bazen eş denemesinde dimdik itmeye çalışıyorlar buda haliyle boş yere canını yakar.

olur mu oyle sey canim ne demek..ben parmakta zorlandigim icin eger zorlanirsan aparat yapabilirsin diye sadece onerdim..tabiki kendisini nasil rahat hissediyosa o sekilde yapicak egzersizlerini :KK66:
yok aptamilim senin cvp ına bişey demedim aman yanlış anlama sakın. ben o sırada msj yazdım birden arkadaşın msj ını da görünce cvp lamak istedim kendimce. yani soruyu sana sorduğu için aptamilden özür dileyerek şeklinde söyledim.yoksa birbirinize yardımcı olmanıza bayılıyorum :KK66: senin yazdığına dikkat etmedim sadece kendimce cvp yazdım. sakın senin yazdığını düzeltmeye çalıştığımı düşünme. çünkü sen gayet doğru yönlendirme yapmışsın.

yok aptamilim senin cvp ına bişey demedim aman yanlış anlama sakın. ben o sırada msj yazdım birden arkadaşın msj ını da görünce cvp lamak istedim kendimce. yani soruyu sana sorduğu için aptamilden özür dileyerek şeklinde söyledim.yoksa birbirinize yardımcı olmanıza bayılıyorum ;)

yok canim yanlis anlasilacak bi durum ;) ben de sana bayiliyorum..:) elimden geldigince cvp vermeye calisiyorum tabiki bilgim ve az cok deneyimim dahilinde :) kendime engel olamiyorum napim :)

yok canim yanlis anlasilacak bi durum :KK66: ben de sana bayiliyorum..:) elimden geldigince cvp vermeye calisiyorum tabiki bilgim ve az cok deneyimim dahilinde :) kendime engel olamiyorum napim :)
:oops:ayy teşekkür ederim çok tatlısın :KK23: helal olsun sana.en etkilisi senin yaptığın. denedikçe sıcağı sıcağına birşeyleri paylaşman çok güzel. Rabbim senide tez zamanda kurtarsın canım. Allah senden razı olsun.

Back
X