- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.921
bende aynı senin gibiyim 13 gün oldu bügün artık ama ne yazıkki tık yok. eşime yapalım diyorum değdiği an sanki canım çoook yanıyormuş gibi yapma nolur diyip kaçıyorum. valla benimde psikolojim bozuldu. hem zaten öyle birşey ki canımın yanıcağını biliyorum ya daha kötü oluyorum ama göze alıcam yani ya. ağda da yapıoruz oraya onun gibi birşeydir diye düşünerek başlıycam ben yaşaamak istiyorum bunu kendimi hazırlıycam bu olayaa . ama bak dün gece yapıcam dedim eşim geç geldi . bugün yaşıycam desem eşimin ailesine gidicez. anca biz hafgtasonu o zamanda inş. ben adet olmam şans biraz işte. çok düşündüğümüz için psikolojik olarak engelleride kendimiz ister istemez yaratıyoruz. düşünmemek akışına bırakmak daha iyi . sen 7 ay boyunca çok düşündün. bak biranda yapma kararı al yani bulaşık yıkarken bırak git de gel deneyelim. sabahtan akşama kdr planlayıp yapmakla olmuyor.
inş. canım ya egzersiz yapıyorum ama bilmiyorum nolucak aynen görev gibi düşünmiycem artık akışına bırakıcam bakalım ne zaman olucak Allah yardımcım olsun tek dileğim bu iş bitsin ya.