- 5 Kasım 2014
- 55
- 26
- 28
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #195.221
Merhaba arkadaşlar ben aylar önce üye olmuştum bana yagmurzerresi ve kkaderimden özelden yazarak destek almıştım ama parmak ödevini yaptığımı sandığım için hemen penise geçtim ama alamadım.bu arada dr de gidiyorum. eşimi kendimi ve dr kandırmışım yardım edenlerinde desteklerini boşa çıkardım.eşimle mart ayında şiddetli bir kavga yaptık sabahına dr gittim oda bizi kandırdın dedi yada yaptığını sandığın için hızlı gittik dedi işin kısası Eylül'den mart ayına kadar boşa zaman harçadım korkaklığımdan.sonra parmağımı yine alamadım ama odadan da öyle çıkmıcam dedim.kendime dr ve eşimden gizli aparatlar yapmaya başladım önce parmak kalınlığında yapıp olabildiğince nefes ve kegel egzersizler i yapıp yaptığım aparatı parmak boyunda aldım
sonra hergün bunu kalınlaştırıp devam ettim.eş parmaklarını da iki parmak sonuna kadar girince.penise geçtim.başını almamda hiç sorun olmadı ama devamı çok yavaş ilerledi yatak ucunda eşim ayakta benim bacaklarım onun omzundaki bir pozisyon da ancak alabildim 3 haftanın sonunda şimdi penisin yarısını alabiliyorum
çok şükür. Bunu ancak kendime inanrak güvenerek ve aparatların eş parmağını n girmesi gördükten sonra daha da cesaretlenerek başardım. Bunu 2,5 ay gibi bir sürede başardım, 9 aylık evliyim geçen süreme üzülüyorum bide psikolojime.Şimdilik gitgel çalışması yapıyoruz.bu sorunuda aşmadan tamamlanmış gibi göremiyorum Bitirmiş arakadaşlardan bu konuda yardım istiyorum. Çok yavaş alıyorum ve gitgel de aşırı yanmam ve aşırı küçük tuvaletim geldiği için sıkıntım gitgeli engelliyor bu konuda tavsiyesi olan varmı acaba.( tam olarak bitmediğini düşündüğüm için başarı öyküleri kısmına yazmadım)