Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben görünce kilitleniyorum doktoramı gitsem acaba
Canim doktor farklı hiçbirşey yaptirmiyor inan bana boşuna para dokmeyin doktorlara gerçekten bu durumdan bizim caresizligimizden faydalaniyorlar resmen ben 7-8 milyar verdim bir suru doktora gittim ama yine buranın sayesinde cozdum bu isin tek çözümü EGZERSİZ inceden bir cesaretle baslayip kalina doğru gitmek ve esli denemede de sabirli olarak cesaret ve azimle denemeleri basarincaya kadar tekrar etmek ara vermeden

VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84:KK68:(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar:KK68:( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne

26-) bllbrvn

BİZLERİNDE TEZ ZAMANDA ÜSTÜ ÇİZİLİR İNŞ
YANLIŞLIK VARSA DÜZELTİN LÜTFEN

benim adım yok :(

VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84:KK68:(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar:KK68:( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

10-) bi umut
11-) oolalaa :KK68: (16 / 05 /2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne

26-) bllbrvn
27-) aptamil44
28 -) bade demir
29-) yeni baştan

30-) mavi bulut

Oy oy Efkarlandım listeyi görünce. . ALLAH hepimize cesaret ve güç versin umduğumuzdan kolay atlatalim insallah. ben ilerleyemiyorum cok kasiyorim moralim sifir sifir sifir.

Kızlar 8 cm lik aparat çalışıyorum her geçen gün daha çok zorlaniyorum çok ilginç. . Giriyor girmesine ama bırak git gel yapmayı zor itiyorum . Bugün o kadar uğraştım ki girişin etrafi şişti. Bu aparat biraz rahat girsin hemen p.. denemem lazım gücüm kalmadi artık ...
canım aparata bepanthol ve kayganlaştırıcı sür ozamn kolay oluyor

15 gün kadar önce egzersizlerden sonra 1 kez eşli deneme yaptık eşim girdi biraz demişti ama ben hiç birşey hissedememiştim sonra araya vakit girdi ve ancak tekrar deneme fırsatı bulduk.araya 15 gün girince ben bugünü çok bekledim kafamda çok kurdum her bir ayrıntıyı hayal ettim.vee bugün; yatak odasında yere bir çarşaf üstüne de battaniye serdim bir de yastık koydum,tam ayak ucuna da elektrikli sobayı yaktım ve yaklaştırdım (ayaklarım çok üşüyünce kasılmayayım diye) yere hemen yanımıza da lazım olabilecekleri yan yana dizdim ; bir kabın içinde zeytinyağı, peçete, prezervatif,birde şu karnımız ağrıyınca koyduğumuz sıcak su torbasını doldurup koydum üşürsem bacak arasına koyarım diye birde eşime tabletten romantik ve rahatlatıcı bir müzik bulmasını söyledim.(titanic i açmış :KK16:) sonra girdim ılık bir duş aldım banyoda da plastik bir kabın içine vazelin koyup üstüne sıcak su döktüm ve üstüne oturur gibi bir iki dakıka bekledim.sonra yatak odasına geçtim üzerime güzel bir gecelik giydim parfümlü bir kremim var onu filan sürdüm. sıcak su hazırlamıştım eşime ve kendime melisa çayı koydum sonra oturduk elektrikli sobanın başında müzik eşliğinde çaylarımızı içtik ve konuştuk.çay bitince ışığı kapatıp gece lambasını yaktık ve uzun bir ön sevişme oldu sonra iş o kısma gelince ben üste geçtim sırtım eşime dönük pozisyonda denedim sonra yüzüm eşime dönük denedim üstte bir türlü olmadı sonra eşim bence altta deneyelim dedi ben alta geçtim popomun altına da yastık koydum bir tane vajina yükselsin diye bacaklarımı da olduğunca yanlara açtım ve yukarı kaldırdım önce kendi parmaklarıma bolca zeytinyağı sürdüm ve 3 parmak egzersizini yaptım hemen çıkarınca ben elimi çektim ve eşimin p..si koymasıyla giriverdi:KK70: inanamadım 4-5 kez çıkarttı yeniden girdi girerken hissettim zaten iyice hissetmek için ben kegel yaptım eşimin p..si içerdeyken ve hissetti sonra ben hissedeyim diye o da hareket ettirdi içerde bende hissettim sonra dayanamadı biraz ufak ufak gitgel yaptı ve bitti:KK60:

okuyunca o gece geldi aklıma ne çok istemiştim yenmeyi ve nede çok mutlu olmuştum..canımm birde burada yazmayı unuttuğum öncesinde namaz kılmam 21 besmele çekmem ve ayetel kürsi okumamdı belki de en önemlisini yazmayı unutmuşum...

Koskoca 2 yilimi yedi vajinusmus benim kizlarr..yeneli 1 ay oldu..olmadiginda sabaha kadar uyumaz aglardim esim cok yardimci oldu hep asicaz dedi..tam 2 yilimiz doldu dedim ben napiyorum yenmek zorundayim ve parmak egzersizlerine basladimm serce,isaret,orta parmak derken yaptigim aparati bile almistim..evet aynayla bakip kapali gordugum delige kalin aparati sokmustum..vajinama bakip aglardim burasi cok kucuk buraya bisey girmez,asla girmez derdm mantigim almazdi ama girdi suan cok rahat esimle iliskiye giriyoruz..ve hersey cok daha Guzel.. Benim gibi korkak,eline igne batsa ortaligi ayaga kaldiran ben diyorum bunu vallahi aci yok..korkularinizi kenara birakin kendinizi kasmayin egzersiz yapin,yapamiyosanz kasmadan esinize birakin kendinizi..kendinizi kastiginiz icin,beyninize aciyi yerlestirdiginiz icin aciyo..vallahi aci yok kasmayin kendinizi aci sizi yok..2 senemi harcadim bn gecelerce agladim bosanmayi dusundum..bu kadar basit bisey icin uzdum kendimi..nolur aci dusunmeden yapin orasi kocaman bi delik kastigimzda kapaniyo kasmaynca kocaman esnek biyer pns girerken ufacik bi aci dahi yok hissetmiyceksiniz..zevk bile alcaksiniz..ben kkaderimin sayesinde yendim onun destegi olmasaydi,o tatli guzel herseyi aciklayarak anlatmasi olmasaydi basaramazdim :KK15::KK31:

ama en son p... yarısından fazlasını almıştım ben nasıl olurda geriye sayıyorum ilerliyeceğim yerde :KK43:

canım mesajlarını okudum egzersizlerini sanki biraz düzenli yapmamışsın öyle ara ara yapmışsın bazen iyi olup yarısını aldığın zamanlar olmuş bazen geriye sarmışsın.aslında egzersizlerine kararlı birşekilde biraz daha ağırlık versen olacak.mesela tek parmaktan başla ilk gün 1 saat, 2.gün 2 parmak 1 saat,3.gün 3 parmak 1 saat böyle bile yapsan 1 hafta da biter bu iş ama sen çok ertelemişsin üstelik çalışmıyorsun ve bolcada vaktin var anladığım kadarıyla.tamam egzersiz yapmak kolay birşey değil belki hiçbirimiz koşa koşa egzersiz yapmadık ama sonunda mutlu olacağımızı bilmek gaza getirdi biraz daha gayret etsen inan olacak ama sen hep erteleyerek yapıyorsun ve 2 ileri bir geri oluyor niçin mutsuzluğu tercih ediyorsun?

ama en son p... yarısından fazlasını almıştım ben nasıl olurda geriye sayıyorum ilerliyeceğim yerde :KK43:

Canim bak pns yarisindan fazlasini almissin..vajina alismistir pnse yine yaparsin kendini kasma kapatma kendini..esin girdiginde bekletsin icin cok yavas yavas itsin cok basit oldugunu bosa uzuldugunu gorceksin

Back
X