Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrb kızlar birşey soracam ben parmak egzersizlerini yapabiliyorum fakat vajinal dilatör gibi gittikçe kalınlaşan aparatları nasıl yapabilirim yada vajinal dilatörü nerden alabilirim bide kalınlaştırarak denemek istiyorum

Mrb kızlar birşey soracam ben parmak egzersizlerini yapabiliyorum fakat vajinal dilatör gibi gittikçe kalınlaşan aparatları nasıl yapabilirim yada vajinal dilatörü nerden alabilirim bide kalınlaştırarak denemek istiyorum
canım internette satan bi site var 99 dolar rimel in etrafını peceteye sarıp üstüne rrezervatif gecirerek istedigin kalınlıga kadar denebilirsin

kızlar ben tek parmak çok rahat aldım 1 saat boyunca 2 parmak deniyim dedim o sızlama geçmiyor ne yaptımsa nefes kegel yinede ilerletemedim ilerliyor ama o yanma hissi kafayı yedirticek bana aparatmı denesem aceba

azizist: 41158366 .!.:
kızlar ben tek parmak çok rahat aldım 1 saat boyunca 2 parmak deniyim dedim o sızlama geçmiyor ne yaptımsa nefes kegel yinede ilerletemedim ilerliyor ama o yanma hissi kafayı yedirticek bana aparatmı denesem aceba

Beni parmak dusuncesi bile kotu yapıyordu cnm hala da öyle, bence aparat dene benim için çok daha kolaydi aparat o şekilde yendim

ayyyyyy cıldıracaaammmm dün akşam gene eşli deneme yaptık yıne sadece ucu gırdı.. sonra eşim bosaldı.. buken bıraz acıdı neden bılmıom.. neyse sonra eşim gitti ben gene mumla denemek ıstedım denedım loooppp dıye gırdı .. penisle yapamıom ama mumla cok kolay oluo sankı.. bide esim birsen sokmaya calısıo.. dün o oyle yapınca gene bağırdım :mad::mad::mad::mad: artık olsun bıtsdın ıstıommm

ayyyyyy cıldıracaaammmm dün akşam gene eşli deneme yaptık yıne sadece ucu gırdı.. sonra eşim bosaldı.. buken bıraz acıdı neden bılmıom.. neyse sonra eşim gitti ben gene mumla denemek ıstedım denedım loooppp dıye gırdı .. penisle yapamıom ama mumla cok kolay oluo sankı.. bide esim birsen sokmaya calısıo.. dün o oyle yapınca gene bağırdım :mad::mad::mad::mad: artık olsun bıtsdın ıstıommm

tesadüfe bak canım yaa bende dün gece bu yazdıklarının aynısını yaşadım kaderdaşız işte buradan belli hep aynı şeyler eşlerimiz biraz sabırlı olup yavaş hareket etseler bu sorunu da aşıp bitirecez ama nerdeee:KK11:

ayyyyyy cıldıracaaammmm dün akşam gene eşli deneme yaptık yıne sadece ucu gırdı.. sonra eşim bosaldı.. buken bıraz acıdı neden bılmıom.. neyse sonra eşim gitti ben gene mumla denemek ıstedım denedım loooppp dıye gırdı .. penisle yapamıom ama mumla cok kolay oluo sankı.. bide esim birsen sokmaya calısıo.. dün o oyle yapınca gene bağırdım :mad::mad::mad::mad: artık olsun bıtsdın ıstıommm[/Qbende bitsin istiyorumm artık bitmicek mi bu çileeee :( :(

Beni parmak dusuncesi bile kotu yapıyordu cnm hala da öyle, bence aparat dene benim için çok daha kolaydi aparat o şekilde yendim

gözün aydın olsun canım darısı bizlerin başına inşallah dediğin gibi bende sanki parmakta daha çok heyecanlanıp kasıyorum en iyisi bende aparat yapıp denemeye çalışıyım belki bendede işe yarar :)

ayyyyyy cıldıracaaammmm dün akşam gene eşli deneme yaptık yıne sadece ucu gırdı.. sonra eşim bosaldı.. buken bıraz ah neden bılmıom.. neyse sonra eşim gitti ben gene mumla denemek ıstedım denedım loooppp dıye gırdı .. penisle yapamıom ama mumla cok kolay oluo sankı.. bide esim birsen sokmaya calısıo.. dün o oyle yapınca gene bağırdım :mad::mad::mad::mad: artık olsun bıtsdın ıstıommm
Ben seni yendin saniyordum cnm seni cok iyi anliyorum bende de benzer bir psikoloji hala oluyor yenmeme ragmen p.ste hala geriliyorum daha yavas alabiliyorum esin ilk basta hala

Yanlislikla gönderdim esin ilk basta yavaş olsun ama birazcik ilerledikten sonra onun sen istemesen de itmesi lazim çünkü yoksa biz hicbizaman o cesareti bulamıyoruz cnm

canım aslında onu denemedim , denemeye bie korkuyorum bunu nasıl yenicem ben :KK43:
hiç bişey sürmeden yapmak daha zor oluyo bence dene mutlaka krem sür zeytin yagı sür ama bişey sürerek dene bak daha kolay olucak işallah yeneriz birbirimize destek olucaz burada hep beraber yenicez işallahhh korkma mecburuz bunları yapmya yoksa yenemeyizzz

Kizlar merhaba insallah iyisinizdir hepiniz. Yenmek istiyorum ama egzersizlerimi duzenli yapamiyorum. 2 gun yapamadim bugun yapacagim artik. hepinize kasilmasiz rahat egzersizler diliyorum:))

ayyyyyy cıldıracaaammmm dün akşam gene eşli deneme yaptık yıne sadece ucu gırdı.. sonra eşim bosaldı.. buken bıraz acıdı neden bılmıom.. neyse sonra eşim gitti ben gene mumla denemek ıstedım denedım loooppp dıye gırdı .. penisle yapamıom ama mumla cok kolay oluo sankı.. bide esim birsen sokmaya calısıo.. dün o oyle yapınca gene bağırdım :mad::mad::mad::mad: artık olsun bıtsdın ıstıommm[/QUOTE

Back
X