- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #195.341
Kızlar hepinize merhaba, bir ara aktif bir şekilde siteyi kullanmama rağmen çok uzun zamandır girmiyordum bile...ama bugün size başımdan geçen her şeyi yazmak için tekrar burdayım..bu illetten kurtulacağım gün gelip buraya yazacağım ve benim gibi olanlara sakın pes etmeyin diyeceğim diye söz vermiştim kendime...Kızlaarr lütfen ama lütfen umutsuzluğa kapılmayın..ben yaptıysam herkes yapar evet bütün yenenler bunu söylüyor çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, hissediyoruz...2 yıllık bir birliktelik ardından eşimle severek evlendik, iyi bir eğitim aldım, hatta anatomi biliyorum çok iyi (işimden dolayı) ama o ilk gece ve onu takip eden 2 yıl kabus oldu bana...evet önümüzdeki ay 2. yılımızı dolduruyoruz..uzun bir süre ne yapacağımı bilemedim, sonra bir kadın doğumcuya gittim, sözde bu işte iyi olan, geçen yıl 3000 tl'ye mal oldu. tek yaptığı önce kendi parmağını sonra benimkini (ben ağlaya ağlaya) içeriye yönlendirmekti. sonra da bak gördün mü hiç bir şeyin yok, hadi git şimdi dene eşinle deyip beni yolladı...ve ben bir daha kapısını bile çalmadım. doktorun bana yaptığı tek iyilik egzersiz yapmaya o günden sonra başladım, ama inanın bunun için bir sürü para dökmeye gerek yok, Dr. Cem Keçe'nin iki kitabını aldım (kitapları henüz egzersiz yapmaya başlayamamış, veya bu konularda ben çok bir şey bilmiyorum aslında diyen arkadaşlara öneririm, hatta isteyenlere özelden adres yazarlarsa gönderebilirim, onlar da sonra başkalarına gönderebilir) sonra bu siteyi buldum, önce tek parmak, iki parmak derken burdaki kızlardan aparat nedir onu öğrendim. bildiğimiz bakkal mumu ile aparat yaptım kendime..parmakla yapamayan arkadaşlar inanın aparatla çook çok daha kolay..çünkü parmağınızla içerisini hissettiğiniz için yeterince ilerletemeyebiliyorsunuz.. ama aparat kayıp gidiyor. bol bebe yağı kullandım..günler günleri kovaladı aparatı peçete sararak kalınlaştırdım, streç filmle şekil verdim ve prezervatife geçirip egzersizleri yaptım..bazı günler çok kolay oldu bazen hiç yapamadığım da oldu..benim süreç uzun sürdü nerdeyse bir yıldır egzersiz yapıyordum..bunda en önemli konu eşimdi elbet..başlarda sakinken sonraları en ufak bir sorunda küsmeler başladı, haftalarca konuşmadık bile..ayrıca egzersiz konusunda hiç destek olmadı bana, anlatmamı bile istemiyordu yaptıklarımı...anlayacağınız uzun zamandır hazır olmama rağmen eş denemesi yapmıyorduk bile..egzersizleri çok düzenli yapamadım açıkçası işimden dolayı..gündüz evde yoktum, akşam eşim evdeyken rahat hissetmediğim için yapamıyordum, anca cumartesileri..ama şimdi geriye dönüp baktığımda inanın bana 1 haftada çözülür her şey..peki sona nasıl geldim onu anlatayım..eşim yine saçma bir sebepten (tabi o kabul etmese de altta yatan neden sadece bu) iki ay benimle konuşmadı, aynı evin içinde iki yabancıydık..son iki hafta ben çok hırslandım, her gün egzersiz yaptım..7-8 cm kalınlığındaki aparatımla..dün işten erken çıktım eve gider gitmez egzersize başladım, eşim eve gelene kadar yaptım..ve o geldiğinde 2 aylık küslüğün ardından yanına gittim, ama kafama koymuştum bu iş bugün bitecek dedim kendime..ve oldu hem de o kadar kolay oldu ki şaştım kaldım..ben üstte yüzüm eşime dönük sonra da yan yatışta o arkamdayken oldu..ilk seferde git gel bile yapabildi, hatta içime boşaldı...sadece biraz yanma oldu kızlar, o da dayanılmayacak gibi değil..inanın kayganlaştırıcı, bebe yağı hiç bir şeye gerek bile olmadı..çünkü ben zaten çok genişletmiştim içersini..
kızlarr nolur umudunuzu kaybetmeyin, bol bol dua edin, ben her gün her gece yalvardım Allah'a, bol bol egzersiz yapın ne kadar çok genişletirsenizi içersini her şey o kadar olacak..bugün kuş gibi hafifim..umarım bundan sonrakilerde de sorunsuzca devam edebilirim..Allah hepinize bugünü yaşatsın ve yaşatacak da yeter ki kendinize inanın, çok çalışın...Sevgiler
kızlarr nolur umudunuzu kaybetmeyin, bol bol dua edin, ben her gün her gece yalvardım Allah'a, bol bol egzersiz yapın ne kadar çok genişletirsenizi içersini her şey o kadar olacak..bugün kuş gibi hafifim..umarım bundan sonrakilerde de sorunsuzca devam edebilirim..Allah hepinize bugünü yaşatsın ve yaşatacak da yeter ki kendinize inanın, çok çalışın...Sevgiler