Ben de parmak hariç bişeyle egzersiz yapamıyorum

o yüzden yazdım, belki gayrete gelirim, kendime aparat hazırlarım

Ben eft tekniği denedim. Bilinçaltı korkuları yok etmeye dair. Gerçekten hastalık derecesinde takıntılarım vardı, başka konularda. Hepsini bu teknikle aştım. Ama bu konuda mesafe kat edemedim

yine de herkesin öğrenmesi, yapması gereken bişey eft. İnsan vucuduna hükmetmeyi öğreniyor. Ayşe dumanın kalınlığın keşfi kitabı var. İnsana kendini özel hissettiriyor..
Bi de bedenimizle nasıl konustugumuz önemli. Bi japona, rusça seni seviyorum desek anlar mı? Hepimiz kendimize telkin veririz herhalde. Bu gece korkmıcam, kendimi kasmıcam vs. Bu yanlış. Hep olumlama kullanmalıyız. Mesela kendimi kasmayacağın ile gevşeyeceğim cümleleri arasında daglar kadar fark var bilinçaltımız için. Kasmayacağın demek yok, gevşeyeceğim demek var. Çünkü kasmamanın resmi yine kasmaktan geçiyor. Önce kasmak var, sonra kasmamak. Ama gevşemenin resmi direk gevşeklik.
Bi de, gevşeyeceğim deyince bunu beden anlamıyor. Gevşeyeceksin ama ne zaman? Gevşemeyi tercih ediyorum diyeceğiz ve bu tercihi bilincimizle yapacağız. İlişkiye girmek, gevşemek, egzersiz yapmak hep bizim tercihimiz. Bu beden bizim ve kararları biz veririz