Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne kadar güzel anlatıyorsun inşallah Birgün bizde yeneriz.ama verdiğin motivasyon için sana ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ben şuan sadece işaret parmağımı içime alabiliyorum..bugün penis boyutunda bir apartman denedim sanki duvar girmiyor bileee umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama moralim çok bozuluyor :KK43:

İnşallah canım benim, ben bir gün yeneceğinizi çok iyi biliyorum, bu illeti yaşamış biri olarak. Bugün bol bol dua edelim, rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Kuzucum, o duvar senin beyninde, olumlu düşüncelerinle o duvarı yerle bir edebilirsin, her şey zihninde bitiyor. Egzersiz yaparken sevdiğin bir tv programına odaklan, hiç düşünme o an ne yaptığını, farkında olmadan kendiliğinden girecektir, hiç bozma moralini, bu derdi aşamayan yok tatlım benim.
 
Kolay gelsin canım, yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun:) bırakmam asla ama yine 2 gün çalışamadım evimde değildim. Yarın devam edeceğim. Bazı sıkıntılarım var bir ara özelden yazarım sana canım.

Sağol Derinim, amin.

Tamam canım istediğin zaman yazabilirsin, seve seve okurum. Umarım ciddi bir sorun değildir.
 
Yapamıyosan boşanırız diyo tek dediği bu o baskıyla iyice psikolojimi bozdu zorlamaya başladı kafayı yedirtcek bana ya :KK43:

Ne demekmiş boşanırım, insan bu yüzden mi evlenir, eşin yaptığı hatayı fark edecektir, bu şekilde baskı yaparak hiçbir şey elde edemez.

Canım kendine zaman kaybetmeden bir aparat oluştur. Kulak çubuğunu jelatinle sarıp, kendine aparat yapabilirsin. Nasıl alman gerektiğini sana ayrıntılarıyla anlatırız durucum, canını sıkma, eşine de kulağını kapat, şu anki tek amacın bu dertle baş etmek olsun,biliyorum zor bir süreç fakat güçlü olmalısın. Biz hepimiz senin yanındayız.
 
Ne demekmiş boşanırım, insan bu yüzden mi evlenir, eşin yaptığı hatayı fark edecektir, bu şekilde baskı yaparak hiçbir şey elde edemez.

Canım kendine zaman kaybetmeden bir aparat oluştur. Kulak çubuğunu jelatinle sarıp, kendine aparat yapabilirsin. Nasıl alman gerektiğini sana ayrıntılarıyla anlatırız durucum, canını sıkma, eşine de kulağını kapat, şu anki tek amacın bu dertle baş etmek olsun,biliyorum zor bir süreç fakat güçlü olmalısın. Biz hepimiz senin yanındayız.
Çok teşekkür ederim serçe parmağımı alabildim bugün biraz ümidim oldu eşimlede konuştum şimdilik sakin sakin devam et böyle dedi kızmadı
 
Yaa ne güzel ben bakireyim şu an bile korkuyorum bunun bi de sonrası var
Merhaba, ben çevresi 8 cm olan aparat ile çalışıyorum zar zarar görmedi bir kere de 9 cm olanı aldım yine birşey olmadı birden sokmuyoruz zaten aparatı inceden kalına doğru ilerliyoruz esniyor zar. Ben de bakireyim korkma kulak çubuğunu streç film ile sar kayganlaştırıcını sür eğim yönünde tut aparatını yavaş yavaş ilerlet.
 
Çok teşekkür ederim serçe parmağımı alabildim bugün biraz ümidim oldu eşimlede konuştum şimdilik sakin sakin devam et böyle dedi kızmadı
Süper mesajı attıktan sonra gördüm bu şekilde iştr korkulacak birşey yok. Eşinin parmağnı da almaya çalış bu da önemliymiş egzersizde.kolay gelsin inşallah hepimiz yeneriz en kısa sürede.
 
Merhaba, ben çevresi 8 cm olan aparat ile çalışıyorum zar zarar görmedi bir kere de 9 cm olanı aldım yine birşey olmadı birden sokmuyoruz zaten aparatı inceden kalına doğru ilerliyoruz esniyor zar. Ben de bakireyim korkma kulak çubuğunu streç film ile sar kayganlaştırıcını sür eğim yönünde tut aparatını

En yakın zamanda denicem canım teskkur ederim. Peki bi şey sorucam biraz ayıp olucak ama ben daha önce egzersiz yapmayı denerken ayna karsisinda sanki orası kapalı duvar var gibi görüyorum öyle resimlerde ki gibi kocaman bi açıklık yok acaba bastirdikca bi şey sokmaya calistikca mi açılıyor
 
Benimde psikolojim bozuldu bide eşim bazen çok aşağılayıcı konuşuyo. Nişanlılık dönemimizden beri deniyoruz olmadı. Artık onunda sabrı tükendi. Benimde tükendi ama benim elimde olan bişey değil o da bunun farkında değil. Aklı sıra kötü şeyler söyleyip yapamazsın diyip beni gaza getirmeye çalışıyo ama o öyle dedikçe benim iyice ümitlerim tükeniyo farkında değil. Eşi anlayışlı davrananlar çok şanslı. İsyan etmek istemiyorum bu da bi imtihan galiba. Ama zor imtihan. Şu duruma düştüğümden beri dediğim tek şey Allah böyle bi durumu düşmanıma bile yaşatmasın



canım benimki anlayışlı da noluyor bazen negatif enerji hepimiz alıyoruz. :(
surat asmalar saçma sapan sebeplerden tartışmalar hep bunun yüzünden ve anlıyorsun sen de altında yatan nedeni. çok üzülüyorum.
 
Yaşadım ama işte korktum iyice o acıdan. Eşimde o acıyı bi kere çektin bitti diyo ama kendimi kastığım için yine acı çekerim diye korkuyorum kaslarımı kontrol edebilsem keşke..

canım bende yaşadım onu. çok az girdi. acıdı bende çekildim. bir daha da cesaret edemedim aylardır . yok olmuyor :(
 
Back
X