Kızlar hayirlı ramazanlar öncelikle bie ara bende burda yardım aradım çok egzersiz egzersiz egzersiz çözüm bu pskologada gittim ama parmak egzersiz dedi bıraktım sonra başladım egzersizlere ilklerde parmak yapamadım aparat yaptım yardım istemistim burdan kulak cubugu ile basladim sadece 1 çop ile derken iki parmak boyutlarinda aparat yaptim esle denemelerde husran olmadu esim dedi parmak dene dedim yapamam yaptim onuda en sonunda 1 2 3 parmak 3 parmak ama penis olmuyor ilklerde bende burayi okurken nasil olur 3 parmak olup o olmaz diyordum keske o kadarinida yapsam diyordum neyse yaptim ama sonuc yok esim sen bu isi bitirmissin diyordu ama o olmuyordu egzersiz yaptigim pozisyonda parmak rahat aliyorum esimle olmuyor neyse esimin altta benim ustte oldugum pozisyonda nasil duruyorsam o sekil denedim egzersizimi ve ilk denemede o sekilde egzersiz yapabildim ikinci günüde tekrar denedim ve esimle denedim egzersizide o sekil yaptigim icin daha rahat oldu kasmadim nefes alip yavas bi sekilde verdim acimadiki egzersizde bisey olmuycak diye dusundum ve basi girdi sonra tekrar yariya yakin tekrar tamamı neredeyse girdi ama ileri geri yapmaya korktum sadece sokup cikarttim sizde deneyin bu sekilde inanin hic acimadı hiccc Allah ıma binlerce şükür adanis sanırım o listeye girebilirim artık :)