- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #196.361
Amin inşallah.hayırlı olsun :) darısı başımıza.Kizlar bende iki ay once yendim simdi 5 haftalik gebeyim darisi insallah sizlerin basina kardeslerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah.hayırlı olsun :) darısı başımıza.Kizlar bende iki ay once yendim simdi 5 haftalik gebeyim darisi insallah sizlerin basina kardeslerim![]()
Çok iyi geçmiş doktorun söylediğine göre canım. Çok iyiyim sadece oturup kalkarken hafif hissettiriyor kendini.
anladım canım yani bundan sonrası daha rahat olacak operasyon nasıl oldu uyuttular mı seniCanım ben doktora gittim kızlık zarım kalınmış operasyon geçirdim bugün. İlişkiye engel bir zarım varmış delik de küçükmüş esnetebildiğim kadar esnetmişim.
Kızlar ben egzersizlerimi sırtüstü yatarak yapıyorum eşli denemede başarısız oldum yani acıdan falan değil kayıyo yerine yerleştiremedim ve ben misyoner pozisyonda yapamıcağımızı anladım.ben üstte olacak şekilde egzersiz yapmam gerekir o pozisyonda yapabilcez sanırım fakat dilatörle çalışıyorum üstteymiş gibi çalıştığımda ilerlemiyo neden olabilir yatarak hiç sorun yok.birde deneme esnasında penise krem vs sürmemekmi gerekir.
ne o kız suratını asmışsın yine delii :)
kız gene benden sonra evlenen birisi hamileymis galiba sahurdan beri kafam gene cok dagınıkne o kız suratını asmışsın yine delii :)
tatlım kısmet bu işler kime ne zaman nasip olacağı belli olmaz canını sıktığına deymez valla yakız gene benden sonra evlenen birisi hamileymis galiba sahurdan beri kafam gene cok dagınıkmoralim bozuk
İnşallah kolay olur. Tamamen uyumadım uykuya dalma anındaki gibiydim. Konuşulan herşeyi duydum:) narkozu az vermişler. Zaten uyumak istememiştim.anladım canım yani bundan sonrası daha rahat olacak operasyon nasıl oldu uyuttular mı seni
Sağol canım.yazamadım sana da geçmiş olsun kurtuldun darısı başımıza:) 1 ay sonra tamamen iyileşecekmiş inşallah ağustosta güzel haberi veririm ben de:)geçmiş olsun cnm. ne güzel artık güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
hayırlı sabahlar..
senin cimcime nasıl :)Hayırlı sabahlar cimcime..^^
senin cimcime nasıl :)
iyim canım sağol uyku sersemiyim bugün biraz.
olacak o kadar kaç kilo aldın tombiş etli butlu bi hanım mı oldun yoksa![]()