Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

. Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için ,deneyeceğim bakalım. Ben üstte olarak yapamıyorum denedim ama olmadı o şekilde olan ilişkide kadının zevk duygusu daha mı çok oluyor bende mi anormallk var hiç bir duygu yok alamıyorum tuhaf, zamanla geçer umarım

ya basta zevk olmamasi normal sonucta tam odaklanamiyosun ama alisinca daha düzene girecektir. bende henüz tam zevk alamiyorum artik tabi ilk yendigim gibi degilim ama yavas yavas otutuyor cok sükür

Merhaba kızlar yorumları okudum hem vajinismus olup kızlığı bozulanlar var onlar nasıl becerdi ben denedğimde girdi zannediyrıö daha ucu bile girmemiş oluyor nasıl olduki kızlığım hala bozulmadı ilişkiden sopudum anca eşimle afedersiniz sevişme oluyor sadece adam genç gibi mastrbasyn yapıyor cok üzülüyorum yazık onlarada kaç kere dedim boşanlm diye kızıyor bana. Cok sevyrm onu haketmyr bu durumu bnde oda

Merhaba kızlar yorumları okudum hem vajinismus olup kızlığı bozulanlar var onlar nasıl becerdi ben denedğimde girdi zannediyrıö daha ucu bile girmemiş oluyor nasıl olduki kızlığım hala bozulmadı ilişkiden sopudum anca eşimle afedersiniz sevişme oluyor sadece adam genç gibi mastrbasyn yapıyor cok üzülüyorum yazık onlarada kaç kere dedim boşanlm diye kızıyor bana. Cok sevyrm onu haketmyr bu durumu bnde oda
Canım egzersiz yapiyomusun benimde daha öncesinde farkında olmadan bozuldu fakat sitede sadece bozulanlar yok arkadaşların bir çoğu bozulmadan parmak egzersizleri yapıyorlar egzersiz yapmak kızlığını bozuyor yada bozuyor demek yanlış olur bozabilme ihtimali var eşine bu durumdan bahsederek egzersizlere hemen başlamani tavsiye edebilirim ne kadar çok vakit kaybedersen ileride o kadar çok uzulursun kaybettiğini zmana

Yaziniz beni cok motive etti bende gitmek istiyorum dediginiz doktora peki ne yapmam gerek herkese yardımcı olurmu bu konuda

Yaa gulten abla kadar bu dunyada taniyabilecegin iyi kalpli bir insan daha var mi bilmem. Afyon devlet hastanesi muduru şuan. Kendisi doktor yada hemsire ebe degil. Sosyolog ve harika bir hipnoterapist. Kendine instagramdan yaz gultengokkus kullanici adi. Afyonda isen 1 dakika durma git ve görüş. Asla pişman olmazsın. Bitanedir o herseyi çözer. Keske afyonda olsaydm ben taa nereden kalktim gittim

Yaa gulten abla kadar bu dunyada taniyabilecegin iyi kalpli bir insan daha var mi bilmem. Afyon devlet hastanesi muduru şuan. Kendisi doktor yada hemsire ebe degil. Sosyolog ve harika bir hipnoterapist. Kendine instagramdan yaz gultengokkus kullanici adi. Afyonda isen 1 dakika durma git ve görüş. Asla pişman olmazsın. Bitanedir o herseyi çözer. Keske afyonda olsaydm ben taa nereden kalktim gittim. Tamamen Allah rizasi icin yapior ve ucretsiz. Gidince ne demek istedigimi anlayacaksin.

Zaten acı değil aslında sızı oluyor sanki kenarlarına minik minik iğneler batıyor gibi bi kaç saniye sonra geçiyor benim ki
Ya işte toplumun korkutması yüzünden böyleyiz ki aslında zar delik zaten sadece genişlemesi gerekir ama işte bunu bilsemde korkuyorum kasıyorum
Sen de vajinismusu yenen lerden mısın

Sana yazmistim cnm yorumumu okudun mu aparatla egzersize ne zaman baslayacaksin?

canim ben bu problemi 1.5 sene cektim cok agladim cok yiprandim hepimiz ayniyiz zaten anlatmama gerek yok. sen türkiyede böyle bir imkan olduguna sükret ben almanyada yasiyorum ve burda böyle birsey bilmiyolar doktora gittim bana yardimci olmadi hic bir sekilde kendimi cok caresiz hissettim bosanmayi bile düsündüm esime böyle bir haksizligi yapamam dedim. sonra burayi buldum cok uzun zaman sonra ve herkes parmak egzersizi diyordu asla yapmam dedim cesaret sifir ben ki korkak biriyim. ve birgün dedim ya bosanacaksin cok sevdigin kocandan yada bunu cözmek zorundasin dedim aglaya aglaya egzersiz yaptim. eger ben doktor imkani olmadan sadece bana burda özelden yazan arkadaslar sayesinde yendiysem sen problemsiz yenersin. ki onlardanda Allah razi olsun onlar beni dürtüklemeswydi yine yapamazdim. kendine güven ve egzersizlere hemen basla. 5 ay kaybetmissin bunu yenince kafami nerelere vurayim diyosun :))
Slm Bende almanyada yasiyorum Ve dedigin gibi burda doktorlar bu konuyla ilgili hic yardimci olmuyorlar bilmiyorlar resmen. Ben 1 senelik evliyim ve hala yenemedim:( egsersiz‘leri yapiyorum dildator aldim Onu bile icime alabiliyorum Ama is esli denemeye gelince olmuyor:(

Slm Bende almanyada yasiyorum Ve dedigin gibi burda doktorlar bu konuyla ilgili hic yardimci olmuyorlar bilmiyorlar resmen. Ben 1 senelik evliyim ve hala yenemedim:KK43: egsersiz‘leri yapiyorum dildator aldim Onu bile icime alabiliyorum Ama is esli denemeye gelince olmuyor:KK43:
Canım sen zaten bitirmişsin şimdi sevdasını sürme vakti canını sıkma hiç eşine deneyelim de deme hiç bir sorun yokmuş gibi devam et açık konuşayım eşinden sorun yokmuş gibi uzun uzun seviş sen tamamen rahatlamaya odaklan rahatladıktan sonra eşin rhatlamadan cesaretini topla egzersiz aparini yap önce onu çıkar hemen eşinin p.. dene yavaş yavaş dene olucaktır hepsini alamayabilirsin üst pizusyonda dene zorlandığını yerde bekle gevşe sonra devam et.... Bu sırada eşinin sertliği gidebilir onuda uyarmaya çalış yada eşin kendini uyarmaya çalışın... Yapabilirsin biraz cesaret et...

ben aralik sonu yendim ve yener yenmez hamile kaldim :) su an 9 haftalik hamileyim hala inanamiyorum jelsizde iliski olmuyordu bende piskolojikmen kendimi daha rahat hissediyordum öyle. jel spermleri öldürüyor filan diyolardi ama demekki ölmüyolarmis :)))

yani ben doktorsuz burada bana yardimci olan arkadaslar sayesinde yaklasik 2 ay icerisinde yendim. ben bir tirsak olarak yendiysem herkes yener :) seve sevede herkese yardimci olurum siz yeterki isteyin basaramayacaginiz hicbir sey yokkk :KK66:)
Merhaba ben de 7 aydır çekiyorum bu illeti siz neler yaptınız bana da anlatın ben terapi de görüyorum

Yaa gulten abla kadar bu dunyada taniyabilecegin iyi kalpli bir insan daha var mi bilmem. Afyon devlet hastanesi muduru şuan. Kendisi doktor yada hemsire ebe degil. Sosyolog ve harika bir hipnoterapist. Kendine instagramdan yaz gultengokkus kullanici adi. Afyonda isen 1 dakika durma git ve görüş. Asla pişman olmazsın. Bitanedir o herseyi çözer. Keske afyonda olsaydm ben taa nereden kalktim gittim
Anladim canm da ne yazicam ne dicem suan hiç bilemiyorum ya. İlk Ne yazicam

Anestezik krem ya da sprey kullandin mı

bi kac kere emla denedim ama hic bir ise yaramadi. hersey beyinde bitiyor orada anladim sadece yanmayi hissettim hicbir sekilde ilerleyemedim. ben parmak egzersizlerinde biraz ilerledigimde sizi hissetsem bile geri cekmedim sakince ayni yerde bekledim ve nefes egzersizi yaparak kendimi sakinlestirip devam etmeye calistim. siziyida zaten kastigimiz icin hissediyoruz baska hicbirsey degil.

Canım sen zaten bitirmişsin şimdi sevdasını sürme vakti canını sıkma hiç eşine deneyelim de deme hiç bir sorun yokmuş gibi devam et açık konuşayım eşinden sorun yokmuş gibi uzun uzun seviş sen tamamen rahatlamaya odaklan rahatladıktan sonra eşin rhatlamadan cesaretini topla egzersiz aparini yap önce onu çıkar hemen eşinin p.. dene yavaş yavaş dene olucaktır hepsini alamayabilirsin üst pizusyonda dene zorlandığını yerde bekle gevşe sonra devam et.... Bu sırada eşinin sertliği gidebilir onuda uyarmaya çalış yada eşin kendini uyarmaya çalışın... Yapabilirsin biraz cesaret et...
Ah ne güzel yazmisin ama yapamiyorum esli denemelerde duvar gibi:( ya artik esli denemeyi aklimdan geciriyorsam moralim bozuluyor korku geliyor.. Esimle ön sevisme‘de bile aklim orda.. oldugum yerde sayiyor gibiyim:(

Back
X