Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar Vajinama Asla Dokunamayan Ben. Hiç Egzersiz Yapamamistim Hatirliyosunuzdur. Suan eşim kayganlastirici getirdi egzersize başladık. Inanamiyorum Kendi parmagimi nefes alip verirken serçe parmagimi 2 Bogum aldm:) Sonra esim cok israr etti ben denicem parmagimla diye. Kabul ettim ama soz verdi yavas yavaş yapicam diye. Önce Serçe Parmagini vaji ucuna koydu bekledi. Hafif nefes alip verdim ikindim biraz daha ittirdi. Sonra dura dura ben ikindikca hafif itti oyle oyle serce parmağını aldim:) Sonra çıkarttı. Tekrar edicez dedi. Tamam dedim bana serce parmagini itiyorum dedi ikincisinde oysa serce parmagin yanindaki parmagi itmiş. Onuda 2 bogum aldim. Offf inanamiyorum bu bile mucize suan benim icin
Cok iyi devam et. Eşinde ki taktik de cok iyi sana guven versin canini yakmasin ama diger parmak egzersizlerini de yapsin. Senden habersiz yapmasi seni germez. Bir de eşli denemeye daha çok önem ver. Çünkü eşe guvenmek ileri ki asamalar icinde önemli

Cok iyi devam et. Eşinde ki taktik de cok iyi sana guven versin canini yakmasin ama diger parmak egzersizlerini de yapsin. Senden habersiz yapmasi seni germez. Bir de eşli denemeye daha çok önem ver. Çünkü eşe guvenmek ileri ki asamalar icinde önemli
Aynen Kesinlikle Canm. Ben kesinlikkle dokunamiyodum bile. Akşam ki kayganlastiricida cok iyiydi. Bide bu sefer Aynaya bakmadan yaptim sanrm birazda aynada kendime dokundugumu gordukce yapamiyodum. Neresi olduguma baktim aynadan ittirirken bakmadim. Sirt ustu uzandım Bacaklarimi kendime doğru çektim. Acele etmedim önce ucunda beklettim milim milim gercekten nefes alip verince verirken kendiliginden giriyomus okuyodum ama inanmiyodum açıkçası. Hiç de acimadi ya cok iyiydi. Bisey hissetmedim ya ne uyusturucu ne bisey de skmadim. Çok iyi yaaa.

Aynen Bana serçe parmagimi yapicam dedi ama yanindaki biraz daha kalın olan parmagiyla yapmış. Onda biraz daha fazla sktim kendimi. Zaten anliyosun kendini kastigini. Esim dokundukca kendimi asiri kasiyodum akşamki parmak egzersizi güven verdi biraz daha eşim konusunda. Sonradan serce parmak olmadığını anlaynca biraz panikledim ama zaten yapmış da çıkmıştı bile sonrasinda tekrar istedi izin vermedim bu defa:) Diğer parmak olduğunu duyunca.

Aynen Bana serçe parmagimi yapicam dedi ama yanindaki biraz daha kalın olan parmagiyla yapmış. Onda biraz daha fazla sktim kendimi. Zaten anliyosun kendini kastigini. Esim dokundukca kendimi asiri kasiyodum akşamki parmak egzersizi güven verdi biraz daha eşim konusunda. Sonradan serce parmak olmadığını anlaynca biraz panikledim ama zaten yapmış da çıkmıştı bile sonrasinda tekrar istedi izin vermedim bu defa:) Diğer parmak olduğunu duyunca.
Oyle oluyo zaten ilk basta duyumca panik oluyodum sonra diyodum ne yaptin vi daha söylesene ben neyi basardik tekrar söyle diyodum. Sonra da diyodum ki bi daha egzersiz yaparsak beni uzmeyecek sekilde sen yapabilirsin ama ne yaptığını bana soyleme basarinca soylersin diyodum. Vu sekilde daha cok yol kat ediliyo

Kızlar Vajinama Asla Dokunamayan Ben. Hiç Egzersiz Yapamamistim Hatirliyosunuzdur. Suan eşim kayganlastirici getirdi egzersize başladık. Inanamiyorum Kendi parmagimi nefes alip verirken serçe parmagimi 2 Bogum aldm:) Sonra esim cok israr etti ben denicem parmagimla diye. Kabul ettim ama soz verdi yavas yavaş yapicam diye. Önce Serçe Parmagini vaji ucuna koydu bekledi. Hafif nefes alip verdim ikindim biraz daha ittirdi. Sonra dura dura ben ikindikca hafif itti oyle oyle serce parmağını aldim:) Sonra çıkarttı. Tekrar edicez dedi. Tamam dedim bana serce parmagini itiyorum dedi ikincisinde oysa serce parmagin yanindaki parmagi itmiş. Onuda 2 bogum aldim. Offf inanamiyorum bu bile mucize suan benim icin[/QUOTE
Canım kayganlaştırıcının ismi neydi

merhaba arkadaslar ılk kez yazıyorum yenı uye oldum. ben calısmalara gecen hafta basladım. doktora gıtmeden bı dneyelım dedık dılator set aldım esımle calısıyoruz. en buyuk boy olanı ortalama yarısına kadar oluyor artık, ama olması gereken o kadar mı yoksa daha fazla mı gırmesı lazım anlayamadım. esimle denemeye gecmek ıcın erken mı

Kızlar biz bugün zorla da olsa 3.defa birliktelik sağladık . Ama benden hala kan geliyo yaaa ve zevk alamıyorum normal değil sanki
Canim dur bakalim hemen zevk alamazsin zaten die düşünüyorum yapmissin yenmissin ya ona odaklan bswer gerisini

2 defa doktora gittik bişey yok deri ama sadece eliyle açarak baktı. Rahim muayenesi için bi aletle bakması gerektiğini söyledi onu yaptıramamıştım korkumdan :KK43:
Acaba kendini kasıp zorlandığın için mi geliyor ki aslında o alet ile bi kere baktığında özgüvenin gelir yerine doktorun eline bakma ona bol jel sürüyor anlık içine itiyor anlamıyorsun
Ben napayım kuzum ben kadar korkağı belki yoktur ben parmak egzersizi bile yapmıyorum ama benim yapmadığımı aparatlarla doktor yapacak şimdi sen düşün ruh halimi :)

Hangi doktora gitceksin cnm
Acaba kendini kasıp zorlandığın için mi geliyor ki aslında o alet ile bi kere baktığında özgüvenin gelir yerine doktorun eline bakma ona bol jel sürüyor anlık içine itiyor anlamıyorsun
Ben napayım kuzum ben kadar korkağı belki yoktur ben parmak egzersizi bile yapmıyorum ama benim yapmadığımı aparatlarla doktor yapacak şimdi sen düşün ruh halimi :)
Hangi doktora gitceksin cnm

merhaba arkadaslar ılk kez yazıyorum yenı uye oldum. ben calısmalara gecen hafta basladım. doktora gıtmeden bı dneyelım dedık dılator set aldım esımle calısıyoruz. en buyuk boy olanı ortalama yarısına kadar oluyor artık, ama olması gereken o kadar mı yoksa daha fazla mı gırmesı lazım anlayamadım. esimle denemeye gecmek ıcın erken mı
cevap verecek kımse yok mu :(

Kızlar ben de 3 aylık evliyim . Uyuşturucu krem ve kayganlaştırıcı ile iki defa ilişkiye girebildik. Ama benim sorunum uyuşturucu kremlerle gidebildiğimiz için kendimi olduğuna ikna edemiyorum ve bundan sonraki denemelerden yine korkuyorum :KK43: bu aşamadan sonra nasıl ilerleyebilirim
Nefes egzersizleri ile daha mı kolay oluyor

Back
X