Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaa gulten abla kadar bu dunyada taniyabilecegin iyi kalpli bir insan daha var mi bilmem. Afyon devlet hastanesi muduru şuan. Kendisi doktor yada hemsire ebe degil. Sosyolog ve harika bir hipnoterapist. Kendine instagramdan yaz gultengokkus kullanici adi. Afyonda isen 1 dakika durma git ve görüş. Asla pişman olmazsın. Bitanedir o herseyi çözer. Keske afyonda olsaydm ben taa nereden kalktim gittim
Anladim canm da ne yazicam ne dicem suan hiç bilemiyorum ya. İlk Ne yazicam

Anestezik krem ya da sprey kullandin mı

bi kac kere emla denedim ama hic bir ise yaramadi. hersey beyinde bitiyor orada anladim sadece yanmayi hissettim hicbir sekilde ilerleyemedim. ben parmak egzersizlerinde biraz ilerledigimde sizi hissetsem bile geri cekmedim sakince ayni yerde bekledim ve nefes egzersizi yaparak kendimi sakinlestirip devam etmeye calistim. siziyida zaten kastigimiz icin hissediyoruz baska hicbirsey degil.

Canım sen zaten bitirmişsin şimdi sevdasını sürme vakti canını sıkma hiç eşine deneyelim de deme hiç bir sorun yokmuş gibi devam et açık konuşayım eşinden sorun yokmuş gibi uzun uzun seviş sen tamamen rahatlamaya odaklan rahatladıktan sonra eşin rhatlamadan cesaretini topla egzersiz aparini yap önce onu çıkar hemen eşinin p.. dene yavaş yavaş dene olucaktır hepsini alamayabilirsin üst pizusyonda dene zorlandığını yerde bekle gevşe sonra devam et.... Bu sırada eşinin sertliği gidebilir onuda uyarmaya çalış yada eşin kendini uyarmaya çalışın... Yapabilirsin biraz cesaret et...
Ah ne güzel yazmisin ama yapamiyorum esli denemelerde duvar gibi:( ya artik esli denemeyi aklimdan geciriyorsam moralim bozuluyor korku geliyor.. Esimle ön sevisme‘de bile aklim orda.. oldugum yerde sayiyor gibiyim:(

Ah ne güzel yazmisin ama yapamiyorum esli denemelerde duvar gibi:KK43: ya artik esli denemeyi aklimdan geciriyorsam moralim bozuluyor korku geliyor.. Esimle ön sevisme‘de bile aklim orda.. oldugum yerde sayiyor gibiyim:KK43:
Yapicamla başlarsan sonuç yapamazsın aklından atman lazım mesala o gün denicegini biliyorsan sabahtan başla yapabilirim herkes yapıyor Allah beni muhteşem yaratmış benim kötülüğümü istese zaten böyle bişey vermezdi de oradan bebek çıkıyor bunu yapabilirim yapıcam de gün boyu tekrarla ve ilişki sırasında kafandan at olmaz deme ne kadar evlisin bilmiyorum ama ben 16 ay sonunda ilk denememi yaptım hareket edemedim hatta o anda esimle amacimizda birleşmek değildi bir anlık onu durdurup denemek istedim bebe yağı hem ona hem kendime sürüp denedm ilk denemede 6-7 dj ugrastm ter içinde kaldım canım acirmi diye fakat acımadı ilk girişte acı olmadığına inanirsan devamını yaparsın bende yeni yendim hala alışmaya çalışıyorum acı hissetmiyorum fakat doluluk hissi oluyor insan farklı hissediyor bir de üstte dene üste kontrol sende oluyor daha rahat edersin denemelerinde... Allah yardımcın olsun..

bi kac kere emla denedim ama hic bir ise yaramadi. hersey beyinde bitiyor orada anladim sadece yanmayi hissettim hicbir sekilde ilerleyemedim. ben parmak egzersizlerinde biraz ilerledigimde sizi hissetsem bile geri cekmedim sakince ayni yerde bekledim ve nefes egzersizi yaparak kendimi sakinlestirip devam etmeye calistim. siziyida zaten kastigimiz icin hissediyoruz baska hicbirsey degil.
Teşekkür ediyorum insaallah ben de hallederim kurtulmak istiyorum artık bu durumumdan

Yapicamla başlarsan sonuç yapamazsın aklından atman lazım mesala o gün denicegini biliyorsan sabahtan başla yapabilirim herkes yapıyor Allah beni muhteşem yaratmış benim kötülüğümü istese zaten böyle bişey vermezdi de oradan bebek çıkıyor bunu yapabilirim yapıcam de gün boyu tekrarla ve ilişki sırasında kafandan at olmaz deme ne kadar evlisin bilmiyorum ama ben 16 ay sonunda ilk denememi yaptım hareket edemedim hatta o anda esimle amacimizda birleşmek değildi bir anlık onu durdurup denemek istedim bebe yağı hem ona hem kendime sürüp denedm ilk denemede 6-7 dj ugrastm ter içinde kaldım canım acirmi diye fakat acımadı ilk girişte acı olmadığına inanirsan devamını yaparsın bende yeni yendim hala alışmaya çalışıyorum acı hissetmiyorum fakat doluluk hissi oluyor insan farklı hissediyor bir de üstte dene üste kontrol sende oluyor daha rahat edersin denemelerinde... Allah yardımcın olsun..
Ben 1 senelik evliyim
InsaAllah yakin zamanda bitter bu isgence.

Kızlar ben de 3 aylık evliyim . Uyuşturucu krem ve kayganlaştırıcı ile iki defa ilişkiye girebildik. Ama benim sorunum uyuşturucu kremlerle gidebildiğimiz için kendimi olduğuna ikna edemiyorum ve bundan sonraki denemelerden yine korkuyorum :( bu aşamadan sonra nasıl ilerleyebilirim

Kızlar ben de 3 aylık evliyim . Uyuşturucu krem ve kayganlaştırıcı ile iki defa ilişkiye girebildik. Ama benim sorunum uyuşturucu kremlerle gidebildiğimiz için kendimi olduğuna ikna edemiyorum ve bundan sonraki denemelerden yine korkuyorum :KK43: bu aşamadan sonra nasıl ilerleyebilirim
Canim devam et uyusdurucu kreme azar azar birakirsin bak ne guzel yenmissim bitmis hangi uyusdurucu bu canim

Kızlar Vajinama Asla Dokunamayan Ben. Hiç Egzersiz Yapamamistim Hatirliyosunuzdur. Suan eşim kayganlastirici getirdi egzersize başladık. Inanamiyorum Kendi parmagimi nefes alip verirken serçe parmagimi 2 Bogum aldm:) Sonra esim cok israr etti ben denicem parmagimla diye. Kabul ettim ama soz verdi yavas yavaş yapicam diye. Önce Serçe Parmagini vaji ucuna koydu bekledi. Hafif nefes alip verdim ikindim biraz daha ittirdi. Sonra dura dura ben ikindikca hafif itti oyle oyle serce parmağını aldim:) Sonra çıkarttı. Tekrar edicez dedi. Tamam dedim bana serce parmagini itiyorum dedi ikincisinde oysa serce parmagin yanindaki parmagi itmiş. Onuda 2 bogum aldim. Offf inanamiyorum bu bile mucize suan benim icin

:eek::KK12::KK12::oops:
İsmi bio gel .lazer epilasyon için kullandığım bir üründü. Bu kremi vajinanın içine de sürüyorum ben ama acaba yanlış mı yapıyorum bebek de istiyoruz
Bende emla denemisdim ama cokda zararli icine surmemiz tamda blmiyorum canim doktora sormak.lasim

Back
X