Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar uyuşturan kremden iyice sürün bol bol kayganlaştırıcı sürün . Eşinizle denemeden hemen önce parmak egzersizlerini yapın genişlesin eşiniz öyle kendisi denesin . Araya zaman girmeden o anda eşiniz girmeye çalışsın daha rahat olur

Herkese merhaba
Uzun zaman once yazdim bu sayfaya. Pek cevap gelmedi. Esinizin ilgisi destegi nefir arkadaslar? Yani siz mi istiyorsunuz egzersiz icin yoksa onlarda istekli mi ? Esim hic yanasmiyya parmak egzersizine bile. Soyledim rica ettim ama yok ilk baslarda yaptik yaptik doktora gidiyorduk her hafta. O sebeple yaptik. Sonra doktor esli denemeye baslayin dedi ama o gnden beri esim yanasmiyya saglik sorunlarinisgerekce gosteriyor.
Rica.ettim bari parmak egzersizlerini yapalim diye ondada tamam dedi ertesi gun lafini bilenetmedi. Ne yapacagimi bilemiyorum.

Herkese merhaba
Uzun zaman once yazdim bu sayfaya. Pek cevap gelmedi. Esinizin ilgisi destegi nefir arkadaslar? Yani siz mi istiyorsunuz egzersiz icin yoksa onlarda istekli mi ? Esim hic yanasmiyya parmak egzersizine bile. Soyledim rica ettim ama yok ilk baslarda yaptik yaptik doktora gidiyorduk her hafta. O sebeple yaptik. Sonra doktor esli denemeye baslayin dedi ama o gnden beri esim yanasmiyya saglik sorunlarinisgerekce gosteriyor.
Rica.ettim bari parmak egzersizlerini yapalim diye ondada tamam dedi ertesi gun lafini bilenetmedi. Ne yapacagimi bilemiyorum.
Ne kadarlık evlisin sen canım
Eşinin yaptığı yanlış ama evet bu bi psikolojik hastalık olabilir ama bu sadece senin sorunun değil aynı zamanda onunda

Baya olmuş canım senin yaş kaç
Bide her hafta doktora gidiyorduk dedin ne doktoru ki bu
Uzun bi süre çekmişsiniz ilk zamanlarda eşinin tavrı nasıldı

Parmak egzersizleri bile mi zor ? Bu asamaya kadar geldim. En onemli kisim bir baskasinin dokunabilmesi. Tamam iliski kismini anlarim ama geriye gitmek istemiyorum. Zamanla katettigim asama bosa gideese diye korkuyorum en basa donmek istemiyorum. Parmak egzersizleri bile mi zor ben bunu anlamıyorum. Sizlerin esleri nasil ? Zorla mi geliyor egzersize

Baya olmuş canım senin yaş kaç
Bide her hafta doktora gidiyorduk dedin ne doktoru ki bu
Uzun bi süre çekmişsiniz ilk zamanlarda eşinin tavrı nasıldı
35 yasinfayim. Yasim geciyor.
Psikiyatri doktoruna gittik. Haftalik egzersiz verdi. Krndi asamalarim cok rahat gecti ama esime sira gelince surekli erteledik. Artık doktora.da gitmiyorum utanıyorum

evet canim yendim biraz gec oldu ama calistigim icin egzersiz cok yapamiyordum yapsam bile korkuyordum azmettim zorlandim ama yendim bu spreyi yendikten sonra kullandim aslinda biraz daha rahat etmek icin keske daha once kullansaymisim dedim dun aksam da deneme yaptik cok rahattim hic korkmadim esim alttaydi ben uste gectim cok rahat girdi hic kasilma yasamiyorum artik
Maşallah canım insaallah biz de yeneriz

Kizlar bende kisaca anlatacam bende internetten videolar izledim cem keçe nin kitabını okudum birazda olsa beynim rahatladı. Sonrasında evde kendime aparat hazırladım onlarla çalıştım olduğunu farkettikce ilerledim. Tabi çalışırken nefes egzersizini unutmadım neyse en son ilişki deneyinde vemcaine sprey ile yendim süper bir sprey kızlar tavsiye ederim yani toplasak bir haftami aldı yenmek oysa benim bir buçuk yılim boşa gitti keşke daha once başlasaydim ama yendim ya bana yeter.. buradaki arkadaşların yazıları olsun bana özelden yazan arkadaşlar olsun hepsine teşekkür ediyorum iyiki bu site var..yardım isteyen herkese yardımcı olmaya hazrm

Kızlar zahide yetişe bakıyordumda hamile platesi yaptılar normal doğum düşünenler için pelvik kaslarını açmayı gösterdi bizimde sıkıntımız vajinismusda zaten kas problermi acaba platesle vajinismusu yenebilirmiyi acaba yenen varmı bu şekilde

Kizlar bende kisaca anlatacam bende internetten videolar izledim cem keçe nin kitabını okudum birazda olsa beynim rahatladı. Sonrasında evde kendime aparat hazırladım onlarla çalıştım olduğunu farkettikce ilerledim. Tabi çalışırken nefes egzersizini unutmadım neyse en son ilişki deneyinde vemcaine sprey ile yendim süper bir sprey kızlar tavsiye ederim yani toplasak bir haftami aldı yenmek oysa benim bir buçuk yılim boşa gitti keşke daha once başlasaydim ama yendim ya bana yeter.. buradaki arkadaşların yazıları olsun bana özelden yazan arkadaşlar olsun hepsine teşekkür ediyorum iyiki bu site var..yardım isteyen herkese yardımcı olmaya hazrm
Vemcain.spreymiydi cnm aldigin

Eczaneden aldım canım 20 tlydi sanirim
Bende e var da daha hic kullanmadim yakarsa diye korktum açıkçası. Nsl kullanicaz ne kadar sıkıcaz bide tam içine mi sıkıcaz canm anlatır mısın? . Ben Suan esimle ilk defa parmak egzersizi yaptık benim serce parmagimla. esimin serce ve yanindaki parmagi alabildim ama parmak kalinlastikca hafif aciyo gibi oyuzden sprey le denemek istiyorum bide.

Back
X