Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaslar ılk kez yazıyorum yenı uye oldum. ben calısmalara gecen hafta basladım. doktora gıtmeden bı dneyelım dedık dılator set aldım esımle calısıyoruz. en buyuk boy olanı ortalama yarısına kadar oluyor artık, ama olması gereken o kadar mı yoksa daha fazla mı gırmesı lazım anlayamadım. esimle denemeye gecmek ıcın erken mı
canim bence eşli denemeye gecebilirsin en buyuk boyu almissin zaten ama esli denemede zorlanirsan sakin pes etme sen zaten yolun cogunu gecmissin finiş cizgisine cok az kalmis :KK28:

Arkadaşlar vemcaine sprey i aldım nasıl kullanılıyor yardımcı olur musunuz
bende kullandim bu spreyi gercekten harika bisey bi defa dis kisma sıkmıştım iki defa da icine sıkmıştım on dk icinde uyusturuyor bu spreyle sen ustte esin altta sirtin esine dönük dene mutlaka cok rahat yaparsin emin ol hic aci hisssetmessin

Allah rızası için banada yardımcı olun 6ay önce evlendim düğüne yakın eşime ben korkuyorum ilk gün yapmayalım felan diyordum malum korkutan insanlar dolayı ürküyordum eşimde tamam diyordu korkucağımı ama sonunda olur diye düşünüyordum bu hastalığı hiç duymamştım taki gerdek gecemde kasılıp hiç bişey yapamayınca ağlayınca internetten baktiğımda vajinismus olusğumu anladım eşim çok anlaşıylı bigün olcağından emin ama benim giç ümidim yok geçen gün denedik ama yine olmadı resmen hala kızım ailemde üzülmesinler diyemoldu dedim resmen kafayı yicem kimseye anlatamıyorum parmak egzersizde yapamıyorum parmak girerse ya kızlık bozulursa diye korkutorım lütfen allah içşn yardım edin eşimle olsun istiyorum kan ozaman gelsşn istiyorım bilgim hala yok ne cahil kalmışım ya allah rızası için nolur yoksa ölücem kahrımdan hayatta en bütük hayalim anne olmak nolur

Canım kanama olacak diye bir şey yok. O tamamen şehir efsanesi.eger çok rahat bir şekilde kasılma olmadan penis vajen birleşimi olursa asla kan gelmiyor. Kan gelirse de o da bizim düşündüğümuz gibi oluk oluk bir sey değil. Sadece sürtünmeye bağlı hafif bir kan gelmesi. ;)

Merha
bende kullandim bu spreyi gercekten harika bisey bi defa dis kisma sıkmıştım iki defa da icine sıkmıştım on dk icinde uyusturuyor bu spreyle sen ustte esin altta sirtin esine dönük dene mutlaka cok rahat yaparsin emin ol hic aci hisssetmessin

Merhaba bende aldm geçen hafta denedom aşırı yakti o yüzden deneme çok zor oldu sizde yakma olmadimi

Sağol canım sen yendin mi bu illeti

Sağol canım sen yendin mi bu illeti
evet canim yendim biraz gec oldu ama calistigim icin egzersiz cok yapamiyordum yapsam bile korkuyordum azmettim zorlandim ama yendim bu spreyi yendikten sonra kullandim aslinda biraz daha rahat etmek icin keske daha once kullansaymisim dedim dun aksam da deneme yaptik cok rahattim hic korkmadim esim alttaydi ben uste gectim cok rahat girdi hic kasilma yasamiyorum artik

Sagolun arkadaşlar inşallah olur 7 aylık evliyim bende dilator ile sıkıntı yaşamıyorum çok ama, bacak açamama olayı halen devam ediyor onu nasil aşabilirim? silelikiz aynı durumdayız sanırım

Sagolun arkadaşlar inşallah olur 7 aylık evliyim bende dilator ile sıkıntı yaşamıyorum çok ama, bacak açamama olayı halen devam ediyor onu nasil aşabilirim? silelikiz aynı durumdayız sanırım

Dilatörü de pozisyon degistirerek dene bi nebzede olsa işe yariyor

Sayılır ama sen maşallah 7. Ayinda cok iyi durumdasn

evet canim yendim biraz gec oldu ama calistigim icin egzersiz cok yapamiyordum yapsam bile korkuyordum azmettim zorlandim ama yendim bu spreyi yendikten sonra kullandim aslinda biraz daha rahat etmek icin keske daha once kullansaymisim dedim dun aksam da deneme yaptik cok rahattim hic korkmadim esim alttaydi ben uste gectim cok rahat girdi hic kasilma yasamiyorum artik

Oofff of bende calisiyorum o çok sıkıntı oluyo evde olsam gerçi daha kötü pskolojim bozulurdu... inş bende yenerim sonra anne olurum
Gerçi içim yaşlandı resmen :(

Back
X