- 5 Mart 2018
- 32
- 4
- 86
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #231.361
Acaba eşlerde de sorun mu oluyo bi süre snra dıye düşünmeye başladm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstte sırtım dönük denıyorum ya da düz o da olmuyo dik değil de yatay gidiyo gibi bi sacmalık oluyo inan anlamadm hıc cözemeyeck gibi hissediyorumCanim hangi pozisyonda deniyosun olmuyo
Canım istersen özel den konuşalımÜstte sırtım dönük denıyorum ya da düz o da olmuyo dik değil de yatay gidiyo gibi bi sacmalık oluyo inan anlamadm hıc cözemeyeck gibi hissediyorum(
Evet cnm 3ü yapıyosan 4ü de yaparsın yaparken nefes al ittir içine kayganlastırcı ıle hemen gıdıyo. Ama ben de 4üncüyü yaptgm halde penısde zolanıyorum yapamıyrm penis kalınlıgında bsy blmamız lzmKızlar Merhaba,
Hangi marka dilatör seti kullanıyorsunuz? Ben Türkiye'de sadece Rabır dilatör seti bulabildim ve pratik yapmaya başladım. Şimdilik 3. boyu içime alabiliyorum ama 4. boyu henüz yapamıyorum.
3. ile 4. boy arasında büyük fark yok mu sizce de ? 4. boyu bir gün yapabileceğimden emin değilim
Bir sorum daha var. 4. boy normal penis kalınlığına göre daha ince sanki... daha kalın dilatör seçenekleri olan başka bir set mi almak lazım bilemedim. Siz ne diyorsunuz?
3. boy çap: 2.35 cm
4. boy çap: 2.95 cm
Bir de sankı silikon olanlardan almak lzm. Bendeki de Rabır. penıs gbi yumusak deıl. penısi almakla fark arasında sankıEvet cnm 3ü yapıyosan 4ü de yaparsın yaparken nefes al ittir içine kayganlastırcı ıle hemen gıdıyo. Ama ben de 4üncüyü yaptgm halde penısde zolanıyorum yapamıyrm penis kalınlıgında bsy blmamız lzm
Cnm her gün tekrarla bo de girip cıkrken nefes alıp vermen gevsek olman cok onemli o zaman alet takılmadan hareket edoyo. Bende de ilk gun oyle olmustu. Bn hıc kullanmadan yaptm kremi. Sadece kayganlastırıcı kullan bnceKızlar merhaba. Ben de dilatör setten ve uyuşturucu kremden aldım 2 ay önce. Ama çalıştığım için anca 3-4 kez deneme yapabildim. Bugün tekrar başladım çünkü artık çok kızıyorum kendime hırs yaptımUyuşturucu kremi önce giriş kısmına sürüyorum sonrada aparatın uç kısmına sürüyorum ve itiyorum içeri. Birsüre içinde tutuyorum vücut alıştıktan sonra dairesel hareketler yapıyorum. Sonra çıkarıyorum tekrar takıyorum. Önceki çalışmalarımda 1-2-3 numaralıları yaptım ama 3 numaralıda biraz zorlanmıştım İçerideyken sıkıntı yaşamıyorum ama girdi çıktı yaparken zorlanıyorum. Bunun sebebi ney sizce? Bir de bahsettiğiniz sprey biolyn kremden daha mı iyi uyuşturuyor?
Cok sevindim senin adina bende de o Spray var sen icine mi sikiyorsun yoksa uzaktan mi sikiyorsun?Kizlar bende kisaca anlatacam bende internetten videolar izledim cem keçe nin kitabını okudum birazda olsa beynim rahatladı. Sonrasında evde kendime aparat hazırladım onlarla çalıştım olduğunu farkettikce ilerledim. Tabi çalışırken nefes egzersizini unutmadım neyse en son ilişki deneyinde vemcaine sprey ile yendim süper bir sprey kızlar tavsiye ederim yani toplasak bir haftami aldı yenmek oysa benim bir buçuk yılim boşa gitti keşke daha once başlasaydim ama yendim ya bana yeter.. buradaki arkadaşların yazıları olsun bana özelden yazan arkadaşlar olsun hepsine teşekkür ediyorum iyiki bu site var..yardım isteyen herkese yardımcı olmaya hazrm
Çok sağol canım. Peki kayganlaştırıcı olarak ne öneriyorsun? Bebe yağı olur mu?Cnm her gün tekrarla bo de girip cıkrken nefes alıp vermen gevsek olman cok onemli o zaman alet takılmadan hareket edoyo. Bende de ilk gun oyle olmustu. Bn hıc kullanmadan yaptm kremi. Sadece kayganlastırıcı kullan bnce
Ultrasyon jeli kullananlar var doktor da onu kullanıyo aslnda. Ama okey ya da durex su bazlı kayganlastrıcısını kullanıyorum ben. 3.sünü yapmadan once 2 yi yap. Sonra 3 sonra da 4ü ama kaslarını sıkmaman için sanki afedersin tuvaletini yapar gibi ıkın. İdrarının hiç olmaması laxım rahat yapabilmen için.Çok sağol canım. Peki kayganlaştırıcı olarak ne öneriyorsun? Bebe yağı olur mu?
Bebeyağı ben de alerji gibi bsy yaptı kaşıntı yaptıUltrasyon jeli kullananlar var doktor da onu kullanıyo aslnda. Ama okey ya da durex su bazlı kayganlastrıcısını kullanıyorum ben. 3.sünü yapmadan once 2 yi yap. Sonra 3 sonra da 4ü ama kaslarını sıkmaman için sanki afedersin tuvaletini yapar gibi ıkın. İdrarının hiç olmaması laxım rahat yapabilmen için.
Sag zeytin yağı kullabilirsiniz banada bebeyagi iyi gelmedi kokulu oldugu icin enfeksiyon yapabiliyor bazılarınaBebeyağı ben de alerji gibi bsy yaptı kaşıntı yaptı
Tabibi sormak istediğini sorabilirsin. Oğlumdan vakit buldukça dönerim ins.Bana Yardimci olurmusunuz![]()
Hem dışına hem içine canımCok sevindim senin adina bende de o Spray var sen icine mi sikiyorsun yoksa uzaktan mi sikiyorsun?