- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.101
Benimde kızlık zarım normalınden kalın canım nerde aldırdın?Ney hangi canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kızlık zarım normalınden kalın canım nerde aldırdın?Ney hangi canm
Bende hala heyecanlanıyorum iyi geçecek kasma şakın benim doğru düzgün kanamamam bile olmadı bi su damlası kadar kan gözüktü sadece ilk yaptıktan sonra hafi halay cekelim dedimTeşekkürlerrCokkk haycanlıyım dua edin lütfen
Bende suan o durumdayım sprey aldm sıktm denicm inşYardım edin.bıtmıs tukenms çökmüş hıssedyrm.egzersiz yapamıyorum vajınama parmak bıle sokmayı bırakın dokunamıyorum.böyle gıderse bosanacgm.32 yasındayım.haketmıyormuyum.cezamı bu??kötü birşemi yaptım..be yapacagım nasıl yapacagım çözemeyecekmıyım.okurken cok kolay ama ya yapmak??
Sizde Ulusoy’a gidinYardım edin.bıtmıs tukenms çökmüş hıssedyrm.egzersiz yapamıyorum vajınama parmak bıle sokmayı bırakın dokunamıyorum.böyle gıderse bosanacgm.32 yasındayım.haketmıyormuyum.cezamı bu??kötü birşemi yaptım..be yapacagım nasıl yapacagım çözemeyecekmıyım.okurken cok kolay ama ya yapmak??
Ben ozel bi sadece vajinusmusa baka merkez.var oraya terapiler icin baslamistimBenimde kızlık zarım normalınden kalın canım nerde aldırdın?
Cnm ankarada özel klinikler var oraya git sende giden bütün arkadaslar memnun kaldi Allah yardimcimiz olsun atlatirsin ama zaman alacak beyin olarakta inan yapacaginaSizde Ulusoy’a gidin
Ulusoy???mesela hangi klinikler ?pahalı dıye duymstmCnm ankarada özel klinikler var oraya git sende giden bütün arkadaslar memnun kaldi Allah yardimcimiz olsun atlatirsin ama zaman alacak beyin olarakta inan yapacagina
10 yıl önce Vajinismus tedavisi olup düzeldim ama doğum ve sonrası eşle yaşanan problemlerden dolayi 5 yıldır ikincil Vajinismusu yaşıyorum. Bu nasıl düzelir bilen varmıKasmamak için gereken şey doğru nefes ben ilk önce yüzümü dahi kasmadan ağzımı açıyorum yüz gerilmicek ama iyi açılacak ağız bütün nefes alışverişler ağızdan olacak 1-2 dakika buna çalışın ilişkiye başlarken elleriniz başınızın arkasında oldun ama bi yere güç verip almayın yine kasarsınız gözlerinizde açık olsun kapatınca yine kasılıyor. Derin nefes alın ve yavaşça verirken penis de yavaş çalınca girsin sonra durun penis sakon çıkmasın nefes kontörlü yapıp yine nefes verirken penis içeri gelsin önemli olan nefes ve kasmamak bunlar olunca acı bile olmuyor
Reyyan hocaya gidiyorlar genelde evet pahali diyorlar ama durumunuz iyi ise gidin vakit kaybetmeyin sonucta buda bir hastalikUlusoy???mesela hangi klinikler ?pahalı dıye duymstm
Evet biraz pahali ama diyorum ya maddiyati iyi olanlar bence hemen gitmelilerBende ilk duydugum yere gttim evet cok para verdik ama 3 gunde cozduler ya beni bu illetn kurtardilr daha okadr istese verirdim.. hic arastirmmaistik bu konular nekadr hic bilmiyorum.. atlattiktan sonra biraz pahali oldugunu anladim ama gitmseydim suan hala bekliyo olurdum.. ve 3 gunde cözenide bulamazdik acikcasi..
Esnek yada geride olabilir.. oyle oldugunda normal dogum yaparsanjz yirtilir sadece.. sorun olmaz yani. Yenmenize sevindimBen yendim. 3 yil sonrasinda ne egzersiz ne tedavi. Kendime guvendim oldu nasil oldu ben de anlamadim. Yalniz kafama takilan soru su, tamamen birlesme saglamama ragmen kanama olmadi
Ben yendim. 3 yil sonrasinda ne egzersiz ne tedavi. Kendime guvendim oldu nasil oldu ben de anlamadim. Yalniz kafama takilan soru su, tamamen birlesme saglamama ragmen kanama olmadi
4 yilda benmde oyle artik hic bisey yaomak istemyordu cnm ama bebekte istyrdm. Internette bunun 3 gunde kesin cozum yazn biyer buldum. Dedik.imkansz 3 gunde nasil olucak. Ama hem kadin dogumcu hem hemsire hem cinsellik terapistiyle yendim. Cok ilgilendiler 3 gun birleme tamamen oldu cok sukur.. evde olsa yapamzmsim bunu anladim. Sizde yardim alin lutfenNasıl yendiniz yani kendinizi nasıl hazırladınız bu duruma. Şuan bende öyle bir durumdayımki artık boşverdim takmıyorum bile ve isteksizimde.
Ilk once bu olayi kafamda buyutmeyi biraktim sayfayi hic okumadim. Saglikli beslendim. Is stresinden uzak durmaya gayret ettim. Yataga girdigimde kafam bombos boyle bir sorunum yokmus gibi davrandım. Ne kayganlaştırıcı ne sprey kullanmadim. Kayganlik cok onemli o ortami saglayabildikten sonra, adim adim gittikce acimadigini farkettim. Sonra kendi bıraktım. O ittirdigim bacaklarimi rahat bıraktım ve oldu. Olsun bitsin kafasinda degil de ben keyif alayim düşüncesindeyken oldu . Onceden hep oldu olacak kafamda buyutuyordum. Aklimda surekli o an gelecek diye korku yaratiyordum. Olayi akisina biraktim ve esimi ben yonlendirdim.Nasıl yendiniz yani kendinizi nasıl hazırladınız bu duruma. Şuan bende öyle bir durumdayımki artık boşverdim takmıyorum bile ve isteksizimde.