- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.141
Ne güzel tebrikler
Ne güzel tebrikler bi de biz başarabilsek ben 10.aya gircm evliligimde çok umutsuzum biras giriyor ben de acı değil de tam olarak baskı vardı onu hissediyorum çok korkularım var nasıl yeneceğim bilmiyorum parmak asla yapamam kulak çöpüyle deniyoruz eşimle nekadar sürer bilmiyorum ama psikolojimi yerle bir etti ve tükenmiş durumdayım çok zor bir durum yaşamayan bilemez Allahım bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun inşallahBirinize bile cesaret verebilirsem ne mutlu... yendim mi yenmedim mi bilmiyorum. Ama yaptık, oldu, iliski gerçekleşti sonunda ve ben çok büyük bi stresten kurtulmuş gibi hissediyorum aylar sonra. Uzun uzun detaylıca anlatayım ki benim yaşadıklarımı yaşayanlara bi umut, bi çare bi cesaret olabileyim...
2 parmak egzersize kadar ilerleyip, iliskide yine başarısız olunca umudumu kaybettim. iyice vazgecmistim. Egzersizi de eşli denemeyi de bıraktım 3 aydır hiçbir şey yapmıyordum. Yüzeysel yakınlaşmalarla bitiriyorduk olayı. Aklımdan bir an bile cıkmıyordu tek bir an bile düşünmeden yapamıyordum. Çalışırken yemek yerken banyo yaparken uyurken bile hep aklımdaydı. Kafayı bozmuştum resmen. İlk zamanlar ben parmak sokamam, yapamam , bakamam diyordum. 2 parmağa gelene kadar çok çile cektim çok mücadele ettim kızlar. Aparat da denedim ama kulak çubuğu dahil hiçbir şekilde farklı bir cisimi kabul edemedim vücuduma. Parmak bana daha yakın geldiği icin parmak egzersizinde ilerledim ben.
Dün yine çok isteksizdim. psikolojim etkilenmeye başlamıştı yeter artık denemeye cesaret edicem dedim ve başladım egzersiz yapmaya. Önce emla kremi girişe sürdüm 2-3 dk bekledim sonra biraz daha krem alıp bu kez 1-2 cm içeriye sürdüm. Vemcaine Pump sprey 2-3 fıs girişe sıktım dış bölüme. 2-3 dk daha bekleyip nohut tanesi kadar gleitgelen kayganlastırıcı sürüp tek parmakla giriş çıkış içerde daire çizme hareketi yaptım. Tekrar kremleri tazeledim üstüste 2 parmakla egzersiz yapmaya devam ettim.parmaklarımı içeride ayırmaya çalıştım esnettim bi nevi. Zaten uyusuk olduğu icin çok rahat yaptım egzersizi. İçeri geçtim eşimle direkt denemeye başladık. Ben altta oldum eşim üste geçti. 2 parmak soktum önce, çıkartıp penis sokmaya çalıştım başaramadım. Yine olmadı diye üzüldüm yine bi umutsuzluk karamsarlık ağlamalar.... ben sokamıyorum diyip bu kez eşime bıraktım kontrolü. Gleitgelen sürdüm vajina girişine.Azar azar, milim milim ilerletti eşim. Ben tabi yine kastım, açılmadığı halde acıyoooo, yanmadığı halde yanıyooo demeye başladım:) herşey psikolojik. Dokunduğu anda kaçmaya çalıştım eşim bırakmadı nereye gidiyorsun ben girmişken dedi:) girmişşşşş haberim yok, ben uyuşuk olduğu icin acı değil ama çok baskı hissediyordum ve hala girişte başını sokmaya çalıştığını düşünüyordum. meğersem eşim girmiş bile sonra git gel yaptı baya bi. Baskıyı acı sanıyodum. sıktım dişimi direndim.kendimle konuştum , Kaçma oldu bak çilen bitti sık dişini bundan sonra her şey güzel olcak dedim... Ve oldu bitti arkadaşlar. Acı yokkkkkk kanama yokkkkkkk. Kremlerin etkisi geçmeye başlamıştı yanma hissetmeye başlamıştım sadece Bu kadarrrrr.
Ve bir gram bile kanamadı. İlişki bitince de çok rahat hissettim kendimi,ağladım içimi döktüm bunun icin mi üzüldüm bunca zaman diye kızdım kendime... bitti arkadaşlar ben başardım. Kendime verdiğim sözü tuttum. Sizinle paylaşmak istedim.
Bundan sonraki ilişkiler nasıl olur bilmiyorum. Yine penis dokununca kaçmaya çalışır mıyım, acımadığı halde acıyo diye bağırır mıyım, ne yaparım bilmiyorum. Ama ben dün ba-şar-dım...