• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya cok yakıyor benimki sizinki yandımı bide diyorum ki acaba bu kadar acıyorsa ona hayli hayli dayanırım ama o an adamı itiyorum yine ama sprey biraz daha orayı açmamı sağladı parmağımı azcık soktum
Yakiyodu.spreyi sıkıp hemen arkasindan kayganlastirici jel yada ultrason jeli sür hic beklemeden.o yanmasini alir hemen canim

Önceden biraz yapabiliyordum şimdi hiç yapamıyorum. Egzersizlerde 1 parmağımı alıyordum Penisin yarısını da alıyordum uzun zaman ara verdim şimdi hiçbirşey yapamıyorum

Icindede kaslar var onlarda kasilip kapatabiliyor icini.. aslinda bana bikac gunden sonra kullanma demisti. Sadece cubugun ucuna kucucuk suruyordum. Biraz rahatladiktan sonra esimle yapiyorduk. Yani esle yaparken surmemistim. Sende biraz iceri girdikten sonra bekle. Nefes al ver. Kaslarini sık birak. Tabi bu asamalarda esinde sertlesme sorunuda olabilir bekledigi icin. Onada ilac vermisti bize

Merhabalar , ben de yaklaşık 4 yıl olacak bu dertten muzdaribim :(( Bir sürü doktor, yöntem vs. artık hatırlamıyorum bile hala aynı durumdayım. Artık denemek bile ayda bir belki hiç. Şu an yine kafaya takmış haldeyim, takmamak elde değil zaman geçiyor. Denemek istiyorum fakat uğraşırken eşimin sertliği uzun kalamıyor doğal olarak ve yine olmuyor. Dokyorun eşinize verdiği ilacın ismini bana özelden atar mısınız lütfen

Merhabalar , ben de yaklaşık 4 yıl olacak bu dertten muzdaribim :KK43:( Bir sürü doktor, yöntem vs. artık hatırlamıyorum bile hala aynı durumdayım. Artık denemek bile ayda bir belki hiç. Şu an yine kafaya takmış haldeyim, takmamak elde değil zaman geçiyor. Denemek istiyorum fakat uğraşırken eşimin sertliği uzun kalamıyor doğal olarak ve yine olmuyor. Dokyorun eşinize verdiği ilacın ismini bana özelden atar mısınız lütfen
BiZdede eşimde sertleşme sorunu başladı oda kafayı takamya başladı erkekler daha cok etkileniyor banada isim verirmisiniz lütfen ya kadın doğuma gitcem o anlamaz herhalde

BiZdede eşimde sertleşme sorunu başladı oda kafayı takamya başladı erkekler daha cok etkileniyor banada isim verirmisiniz lütfen ya kadın doğuma gitcem o anlamaz herhalde
Istersen ozelde yazarim ama kadin dogumcular veriyor onu zaten cnm sen madem gidiceksin hem muayeni ol hem bu duurmuda anlat bide o ilaci yazsin

Doktora gittim sdevlet hastanesine kadın psklogu aradı once psklog bakıyormuş duruma sonra kadın doğuma yönlendiriyormuş ağladım ordada iyice kötü oldum ya alttan bakın dedim bazen zar kalın oluyormuş dedim oda baktıranilirmisin dedi bişey sokup bakıyorlarmış kızlık var dedim bakamayız ozaman dedi yine işim yaş of be of:(

Doktora gittim sdevlet hastanesine kadın psklogu aradı once psklog bakıyormuş duruma sonra kadın doğuma yönlendiriyormuş ağladım ordada iyice kötü oldum ya alttan bakın dedim bazen zar kalın oluyormuş dedim oda baktıranilirmisin dedi bişey sokup bakıyorlarmış kızlık var dedim bakamayız ozaman dedi yine işim yaş of be of:KK43:
Ahh bu doktorlarr ahhhh... 4 yilimi yediler benjmde.. psikologa git ama ins etkisi olur .. dontorda keske bi uzaktanda olsa baksaydo kizlik zarina hicc ugrasmak istemiyolr. Canm durumun varsa benm gttigm yeri soylym git 3 gunde cozum olur yoksa bekle bekle kendini yiprqticaksin..

Valla kafayı yicem ağladım ordada hayatta imkansız iki şey ilişkiye girmek ve bebek sahini olmak o kadar zor geliyorki şimdi kegel yaptım ama olmuyor ya onu bile beceremiyorum sanki parmak egserisizi denicem bide ben kocaelide yaşıyorum

Valla kafayı yicem ağladım ordada hayatta imkansız iki şey ilişkiye girmek ve bebek sahini olmak o kadar zor geliyorki şimdi kegel yaptım ama olmuyor ya onu bile beceremiyorum sanki parmak egserisizi denicem bide ben kocaelide yaşıyorum
Canm parmak xor geliyorsa gittihidiyorda falan bunun ozel cubuklari var bare onlardan siparis ver daha kolay.. ben oyleydi daha kolay oldu

Kızlar bende 1 buçuk yıl yaşadım bu sorunu doktora gitmek istemedik zamanla olur diye cook kotu bir düşünce bu doktora gidin kesinlikle benim kızlık zarında problem varmış ameliyat oldum ve 1 ay sonra kurtuldum lütfen doktora gitmemezlik yapmayın soru sormak isterseniz herzaman yardımcı olurum sizi cook iyi anlıyorum

Kızlar bende 1 buçuk yıl yaşadım bu sorunu doktora gitmek istemedik zamanla olur diye cook kotu bir düşünce bu doktora gidin kesinlikle benim kızlık zarında problem varmış ameliyat oldum ve 1 ay sonra kurtuldum lütfen doktora gitmemezlik yapmayın soru sormak isterseniz herzaman yardımcı olurum sizi cook iyi anlıyorum
ben gittim ama pskolga yönlendirdi bişey sokuyorlarmıl sen baktırmazsın öyle dedi bakmadı:(

Yok hayır birşey sokmadılar dışarıdan baktı muayene etti cok kapalıymış küçücük bir delik var imkansız ilişkiye girmen dediler 3 ayrı doktora gözüktüm 3 u de ayni soyledi

Back
X