- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.521
Enfeksinyon da olabilir arkadaslar çünkü enfeksiyon sızı yapiyor bana cok yapmıştıBen de hiç üstte yapamıyorum altta ise yarısı giriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksinyon da olabilir arkadaslar çünkü enfeksiyon sızı yapiyor bana cok yapmıştıBen de hiç üstte yapamıyorum altta ise yarısı giriyor
Aslinda bende mantar var uzun zamandir pesimi birakmadi. Acaba enfeksyon olabilirmi ozaman yaa.. doktora gidicem yakin zamanda.. ama bu zaman suresinde illaki iliski yapiyoruz tekrarlamamasi icinEnfeksinyon da olabilir arkadaslar çünkü enfeksiyon sızı yapiyor bana cok yapmıştı
Kasmadigin sürece tekrarlamaz merak etme cnm bben ilac kullanmıştim enfeksiyon icin gecti şükürAslinda bende mantar var uzun zamandir pesimi birakmadi. Acaba enfeksyon olabilirmi ozaman yaa.. doktora gidicem yakin zamanda.. ama bu zaman suresinde illaki iliski yapiyoruz tekrarlamamasi icin
Yarısına kadar alabildim gerisi girmiyor kıpkırmızı oluyorCanım dördüncüyu çalışabildin mi
Nasıl yani sızlıyor ama doktorum onun normal olduğunu söylediEnfeksinyon da olabilir arkadaslar çünkü enfeksiyon sızı yapiyor bana cok yapmıştı
Ikiski esnasinda yapiyor, bana gore normal degildi valla ilac içtikten sonra geçmişti cok.ŞükürNasıl yani sızlıyor ama doktorum onun normal olduğunu söyledi
Üçüncüyü çalışıyorsan eşli de yaparsın. Üçüncüden hemen sonra eşli dene bir de canım.Yarısına kadar alabildim gerisi girmiyor kıpkırmızı oluyor
istersen özelden yazisalim birbirimize destek oluruz canim. Bence kasin bulundugu yer bizde birazcik yukarida, o yüsden yarisi giriyo ama kasinca fazlasi giremiyor.. bilemedim baska ne olabilir. ve nezaman rahatlicam ben yaa.. herseferinde korku ile gidiyorumbir türlü normal insanlar gibi yapamadim su isi
Belli bir süresi var mı yoksa her ilişkide mi neden kaynaklanıyor acabaIkiski esnasinda yapiyor, bana gore normal degildi valla ilac içtikten sonra geçmişti cok.Şükür
3.boyu alıyorum hareket ettiriyorum içinde genişlesin diye eşli denedik hemen 3.Üçüncüyü çalışıyorsan eşli de yaparsın. Üçüncüden hemen sonra eşli dene bir de canım.
3.boyu alıyorum hareket ettiriyorum içinde genişlesin diye eşli denedik hemen 3.
Boydan sonra peniste sorun yaşıyorum eşim sert olan dilatorden korkmuyorsun yapıyorsun ama penise gelince korkuyorsun yoksa sen benden mi korkuyorsun dedi bilmiyorum ki bi ihtimal sanki üstüme cullanacagini bi anda sert yapacağından korkuyorum belki de ben de anlayamadım yatak ucunda da denedik sanırım kontrolü ona vereceğim için korkuyorum hareketleri beni ürkütüyor ama biliyorum çok saçma dilatorle yapıyorum penise gelince tuhaf oluyorum
Evet onu da yapıyorum başı giriyor sanki tıkanıyor orda nefes alıp veriyorum kegel yapıyorum eşim bakıyor açıldı diyor bırak yapayım sonuç yine aynı haftasonu iftardan sonra denedik ama tikaniyorum orda gerisi girmiyor bilemedim vallahi eşime de bırakınca sanki yönünü ayarlayamiyor canım yanıyormuş gibi hissediyorumCanım penisi de dilator gibi düşün sen tut ve sanki dilatormus gibi içine al kontrol sen de olsun .yendikten sonra eşine birakirsin
Evet onu da yapıyorum başı giriyor sanki tıkanıyor orda nefes alıp veriyorum kegel yapıyorum eşim bakıyor açıldı diyor bırak yapayım sonuç yine aynı haftasonu iftardan sonra denedik ama tikaniyorum orda gerisi girmiyor bilemedim vallahi eşime de bırakınca sanki yönünü ayarlayamiyor canım yanıyormuş gibi hissediyorum
Evet onu da yapıyorum başı giriyor sanki tıkanıyor orda nefes alıp veriyorum kegel yapıyorum eşim bakıyor açıldı diyor bırak yapayım sonuç yine aynı haftasonu iftardan sonra denedik ama tikaniyorum orda gerisi girmiyor bilemedim vallahi eşime de bırakınca sanki yönünü ayarlayamiyor canım yanıyormuş gibi hissediyorum
Evet canım kayganlaştırıcı bebeyagi emla denemediğim şey kalmadı dilatorle yapıyorum penise gelince daha fazlası gitmiyor zorladık ta kac saat boyunca ama hüsran olmadı ne yazıkiBen de üçüncüden sonra hala yapamayacakmisiz gibi geliyordu hayır dedim daha yapamayız. Eşim ilk kez üstledi yaparız dedi ben hala yapamayız dayım yalnız dilator alıştığım için bende ilk kez kendimi bu kadar serbest bıraktım kasmadim çok az aci hissettim o da üçüncü dilator de ilk çalıştığım kadar. Canım bol kayganlastirici ile denedin mi. Kasma kendini bak Üçüncüyü nasıl yapıyorsan o da o kadar kolay.
Evet baskı gibi bişey hissediyorum zaten kızlık kac ay önce bozuldu sorun o değil orda boşlukta hissediyorum bebeyagi da sürüyorum penisi ise aşağı doğru egiyoruz fakat gitmiyor gerisi kac saat uğraştık anca penisin başı girdi onu da ilerletemedi eşim kontrolü vermekten cekiniyorum sanırım ama dilatorle rahatca yapıyorum eşim ona bile alınıyor dilatore alıştın sanki diyor onsuz yapamıyorsun ama egsersisten başka bişiy değil diyorum penise ne zaman alisicam hiç bilmiyorum egzersiz yapmaktan kollarım ağrıdi ama nafileAslında can yanmiyor biz şartlandırdigimiz için kendimizi öyle sanıyoruz. Daha çok baskı gibi bişey.o gelip de gidemediğiniz yer zar oluyor orayı aşınca zaten devamı boşluk sanki içinde ama sanki değilmiş gibi hissediyorsun.o tıkandığınz yerde serbest bırak kendini penise eğim ver aşağı doğru akıp gidicek. Bir de muhakkak Bebek yağı falan sur o zaman çok kolay giriyor. Biraz açık oldu ama herkes yensin istiyorum 2 sene çekmiş biri olarak
Evet baskı gibi bişey hissediyorum zaten kızlık kac ay önce bozuldu sorun o değil orda boşlukta hissediyorum bebeyagi da sürüyorum penisi ise aşağı doğru egiyoruz fakat gitmiyor gerisi kac saat uğraştık anca penisin başı girdi onu da ilerletemedi eşim kontrolü vermekten cekiniyorum sanırım ama dilatorle rahatca yapıyorum eşim ona bile alınıyor dilatore alıştın sanki diyor onsuz yapamıyorsun ama egsersisten başka bişiy değil diyorum penise ne zaman alisicam hiç bilmiyorum egzersiz yapmaktan kollarım ağrıdi ama nafile![]()