• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaa çok güzel anlatmışsın yeni gördüm, neler yaşıyoruz biz kadınlar ya :KK43: Darısı bizim başımıza :KK51:[/QU
Canım ben de 4.dilatoru yapamıyordum en başlarda ama 3.boyla birkaç saat çalıştıktan sonra 4.boya taktım kafayı vajinanın içine anestezik kremlerden birini sür dilatöru iyice yağla ben bebeyagi kullandım ucuna da bepantol sür vajina girişin tahriş olmasın nefes al derin derin verirken yavaş yavaş ver kendini serbest bırak bolca ıkın normal doğum yapar gibi ıkın ıkın poponu yukarı kaldırma aşağı doğru eğimli sokmaya çalış ve kasilirsan pelvik kaslarına elinle masaj yap gözlerini kapat panik yapma gevşemeye çalış kendiliğinden girecek 4.boyun hepsini al sonra eşli denemeye geç 4.boyun tamamını aldıktan sonra içeride hareket ettir ileri geri yap bir saat kadar sonracikar bak bebek çıkmış gibi kocaman oluyor delik ee oraya da penis kolayca girer aradaki fark dilator kaygan olunca kayip gidiyor penis plastik bir aparat değil sonuçta etten kıkırdaktan sanki bir sünger gibi erekte olduğunda demir gibi oluyor kusura bakma açık yazdım ama başka türlü nasıl ifade ederim bilemiyorum. Penis girişte zorluyor içeri girdikten sonra biraz baskı karincalanma ya da hafif yanmadan sonra alışıyorsun püf nokta serbest bırakmak asla kasmamak bol bol ıkınmak faydasını çok gördüm ben.
Kayganlaştırıcıdan memnun kalmadım saniyesinde kuruyor en iyisi bebeyagi sağlık açısından da zararı yok zamanla anestezik kremleri de bırakırız inşallah.
canım ben şunu merak ediyorum ben de dilatör seti aldım ve ilk kullandığım gün 4 boyutunun hepsini denedim yani en kalın olanını da denedim ve yapabildim. Sonraki günlerde alıştırma yaparken ben hep en büyük boyutu ile yaptım yani 4. Seviyesi ile. Ben ayrı yeten belki inanmayacaksınız ama 3 parmağa kadar parmak egzersizi de yaptım ve hep yapıyordum ama bir türlü ilişki sırasında tam o an geldiğinde bir anda eşimi ittiriyorum. Ama normalde ne bir korkum var alıştırma yaparken ne de bir acı. Ama o an gelince oluyor ne oluyorsa. Bir anda bir korku geliyor hiçbir anlam veremiyorum bu duruma.

Bunları size bukadar açık yardımlı yardımım olabilsin diye inanın en yakınıma bile asla böyle şeyleri konusamayan biri var karşınızda ama ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum bu arada zannetmeyin bunu yaptınız hemen normale dönüyor ben hemen hamile kaldığımdan doğum sonrasındada aynı stresi yaşadım kendim evde çalıştım öyle oldu yaptıkça normale dönüyor hemen kolay olamıyor malesef çünkü beynimizde bu korku önemli olan eşle bu durumdan sonra sık birlikte olabilmek sormak istediğiniz birşey olursa burdayım elimden geldiğince cbplarim
ya çok tesekkurler.. ben de artık tedavıye gitmeyi düşünmeye başladım. 4000 tl istemişti geçen sene.. bir yıl yine ertelendı.. tedavıde bunlar uygulanıosa bunları deneyım. baktım yıne olmuyor mecbur gidicez doktora. parmak cok rahat alabiliyorum ama eşliye gelınce olmuyor.. :/

Bebeğe yağının bu etkisi ve mı bebek için şuan korunuyrm ama bir cesaret edemıyrm bebe yağı kullanmadan sanki çok ıslanamıyorm gibi gelıyo
Canım kasildiginda da vajinanın ıslaklığı kuruyor ya da korktuğunda bende de başlarda oluyordu çünkü orasını Rabbim öyle yaratmış ki kendi ıslaklığı yetiyor biz sadece kastigimiz ve korktuğumuz için kuruyor birkaç ay daha alışmamız lazım ilişkiye anca o zaman bırakırız yağları kremleri :)

Canım kasildiginda da vajinanın ıslaklığı kuruyor ya da korktuğunda bende de başlarda oluyordu çünkü orasını Rabbim öyle yaratmış ki kendi ıslaklığı yetiyor biz sadece kastigimiz ve korktuğumuz için kuruyor birkaç ay daha alışmamız lazım ilişkiye anca o zaman bırakırız yağları kremleri :)
Korunıyorum zaten şuan ama bebe yağı spermleri ölduryo dıyolr

canım ben şunu merak ediyorum ben de dilatör seti aldım ve ilk kullandığım gün 4 boyutunun hepsini denedim yani en kalın olanını da denedim ve yapabildim. Sonraki günlerde alıştırma yaparken ben hep en büyük boyutu ile yaptım yani 4. Seviyesi ile. Ben ayrı yeten belki inanmayacaksınız ama 3 parmağa kadar parmak egzersizi de yaptım ve hep yapıyordum ama bir türlü ilişki sırasında tam o an geldiğinde bir anda eşimi ittiriyorum. Ama normalde ne bir korkum var alıştırma yaparken ne de bir acı. Ama o an gelince oluyor ne oluyorsa. Bir anda bir korku geliyor hiçbir anlam veremiyorum bu duruma.
Canım penis korkun mu var acaba bende de başlarda öyle oluyordu penisi kendin sokmaya çalış korkunu yen kendini kasma serbest bırak

Y
Korunıyorum zaten şuan ama bebe yağı spermleri ölduryo dıyolr
Yok canım bebeyagiyla hamile kalanlar var diğerleri gibi değil ama zaten buna alışmak istiyorum aylarca cinsel hayat olmadığı için bebek hemen istemiyorum bunu tamamen yaşamak eşimi mutlu etmek istiyorum belki bikac ay sonra bebek istiyoruz:)

Y

Yok canım bebeyagiyla hamile kalanlar var diğerleri gibi değil ama zaten buna alışmak istiyorum aylarca cinsel hayat olmadığı için bebek hemen istemiyorum bunu tamamen yaşamak eşimi mutlu etmek istiyorum belki bikac ay sonra bebek istiyoruz:)
Bende aynen öyle korunuyrm zaten bide maddi açıdan biraz kotu olduk bu ara kendimizi toplamamız lazım taşınma fln

ya çok tesekkurler.. ben de artık tedavıye gitmeyi düşünmeye başladım. 4000 tl istemişti geçen sene.. bir yıl yine ertelendı.. tedavıde bunlar uygulanıosa bunları deneyım. baktım yıne olmuyor mecbur gidicez doktora. parmak cok rahat alabiliyorum ama eşliye gelınce olmuyor.. :/
Canım ben derimki asla tedaviye gitme boşuna paranı verme ilk başta kadın sokmak istedi ben yaparım dedim kendim yaptım o 5 bin lirayı verince kendini mecbur istiyorsun bide başında bi otorite var ina tedavi bukadar evde kendinde yapabilirsin inan sadece al dediklerimi ve kendine inan başla bana burda yenen bi arkadaşım demistiki orası dipsiz bi kuyu gibiymiş öyleymiş gerçekten korku sadece beyimizdeymiş şimdi bunlar inanılmaz geliyo biliyorum ama lutfen önce kendine inan bunu sana 5 yıl vajinusmus yaşamış biri söylüyor tasarımlarınızın aynını yaşamış biriyim

Kremlerin bir zararını görmedim arkadaşlar bepanthol onarıyor emla uyuşturuyor bebeyagida kayganlastiriyor evet ama bence bebeyagi yerine mutlaka bepanthol el yüz için olanı kullanın yada özel keller var okeyin falan kayganlastirici ilişkide kuruluk yaşayanların kullandığı öyle birşeyler kullanın birde mutlaka önce egzersiz sonra eşiniz yatarken üzerine ters oturun ozaman yön tam oluyor hiçbişe yapmadan kendi yolunu buluyor

Kızlar krem kullanmayi deneyeceğim yarın 4.aparati tekrar denerken. Nereye surmem gerekiyor kremi girişe mi yokaa pc kaslarına kadar mı surmem gerem?

Ben de 4.aparatla deniyorum henüz. Ama ıkınınca daha çok kasılıyor gibi hissediyorum pc kaslarının. Nefes alıyorum ve verirken sokuyorum ama 4. apartı sonuna kadar sokamıyorum yarısından biraz fazlası giriyor. :KK43:

4. apartın büyük kısmını almak penisi alabilmek demek olur mu? Acaba başarabilecek miyim bu sefer :KK43:
Ben aparat kullanmadim.inan ki penis hepsinden kolay :) Allah orayi ona gore yaratmis unutma.parmagini agzina burnuna nasil rahat sokabiliyosan o da o rahatlikta oraya giriyor rahat birak kendini

Ben aparat kullanmadim.inan ki penis hepsinden kolay :) Allah orayi ona gore yaratmis unutma.parmagini agzina burnuna nasil rahat sokabiliyosan o da o rahatlikta oraya giriyor rahat birak kendini
Ya şimdi aparatı sokup da penisi alamayanları gördükçe korkuyorum ben de :KK61:

Peki yapayanlar niye yapamıyor ki acaba penis daha kolaysa :KK43:
13sene sonra yenmiş biri olarak söylüyorum..
Aparatı içinde hissediyorsun,ama penisi hissetmiyosun.. oraya Gore yaratılmış bir organ. Ve inan çok kolay olacak. İlk girişte baktın canın yanıyor bekle ve derin nefes al nefes verirken popoya doğru ittir göreceksin çok kolay olacak. Ne acı ne birşey kalmicak..

13sene sonra yenmiş biri olarak söylüyorum..
Aparatı içinde hissediyorsun,ama penisi hissetmiyosun.. oraya Gore yaratılmış bir organ. Ve inan çok kolay olacak. İlk girişte baktın canın yanıyor bekle ve derin nefes al nefes verirken popoya doğru ittir göreceksin çok kolay olacak. Ne acı ne birşey kalmicak..
Teşekkür ederim böyle okuyunca kolaymis gibi gaza geliyorum. Inşallah bakalım 4 ağustosta ilk ilişki deneyimimi yaşayacağım :/

Back
X