- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.101
Yaa çok güzel anlatmışsın yeni gördüm, neler yaşıyoruz biz kadınlar yaDarısı bizim başımıza
[/QU
canım ben şunu merak ediyorum ben de dilatör seti aldım ve ilk kullandığım gün 4 boyutunun hepsini denedim yani en kalın olanını da denedim ve yapabildim. Sonraki günlerde alıştırma yaparken ben hep en büyük boyutu ile yaptım yani 4. Seviyesi ile. Ben ayrı yeten belki inanmayacaksınız ama 3 parmağa kadar parmak egzersizi de yaptım ve hep yapıyordum ama bir türlü ilişki sırasında tam o an geldiğinde bir anda eşimi ittiriyorum. Ama normalde ne bir korkum var alıştırma yaparken ne de bir acı. Ama o an gelince oluyor ne oluyorsa. Bir anda bir korku geliyor hiçbir anlam veremiyorum bu duruma.Canım ben de 4.dilatoru yapamıyordum en başlarda ama 3.boyla birkaç saat çalıştıktan sonra 4.boya taktım kafayı vajinanın içine anestezik kremlerden birini sür dilatöru iyice yağla ben bebeyagi kullandım ucuna da bepantol sür vajina girişin tahriş olmasın nefes al derin derin verirken yavaş yavaş ver kendini serbest bırak bolca ıkın normal doğum yapar gibi ıkın ıkın poponu yukarı kaldırma aşağı doğru eğimli sokmaya çalış ve kasilirsan pelvik kaslarına elinle masaj yap gözlerini kapat panik yapma gevşemeye çalış kendiliğinden girecek 4.boyun hepsini al sonra eşli denemeye geç 4.boyun tamamını aldıktan sonra içeride hareket ettir ileri geri yap bir saat kadar sonracikar bak bebek çıkmış gibi kocaman oluyor delik ee oraya da penis kolayca girer aradaki fark dilator kaygan olunca kayip gidiyor penis plastik bir aparat değil sonuçta etten kıkırdaktan sanki bir sünger gibi erekte olduğunda demir gibi oluyor kusura bakma açık yazdım ama başka türlü nasıl ifade ederim bilemiyorum. Penis girişte zorluyor içeri girdikten sonra biraz baskı karincalanma ya da hafif yanmadan sonra alışıyorsun püf nokta serbest bırakmak asla kasmamak bol bol ıkınmak faydasını çok gördüm ben.
Kayganlaştırıcıdan memnun kalmadım saniyesinde kuruyor en iyisi bebeyagi sağlık açısından da zararı yok zamanla anestezik kremleri de bırakırız inşallah.