- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.048
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.481
Başladıyssn gerisi gelir.Yeter ki vakit ayırİnş . Ben yeni başladım sayılır parmak egzersizine heyecanla bekliyorum bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladıyssn gerisi gelir.Yeter ki vakit ayırİnş . Ben yeni başladım sayılır parmak egzersizine heyecanla bekliyorum bakalım
çok sağol tavsiyelerin için.inan yazını okuyunca ağladım.8 senedir çekiyorum bu illeti.aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı.Daha çok başındasınız canm şakın ertelemeyin.Ben 3 yılımı heba ettim.evliliğimin ilk yılında böbrek taşı düşürdüm.3-5 ay onu bahane ettim.sonrasında kendi ailemle ilgili problemler oldu derken bahaneler ertelemeler zaman su gibi akıp geçti.Benm yaptığım Hatayı siz yapmayın.eşim de anlayışlıydı sağolsun.bazen hakkım olmayarak ona bile kızıyorum içten içe niye beni zorlamadı diye.bu problemi aştığımız ilk günden beri niye daha önce halletmemişiz diyo eşim.çnkü evliliğin temeli gerçekten bu olay.ben bunu biraz geç anladım.ve şu an daha büyük bi sınavın içindeyim.Çok dua ediyorum Allahım 3 yılımı kendi kendime mahvettim ama bebek senin mucizen senin lütfun beni böyle de sınama nolur diye.inşallah Rabbim duyar sesimi sesimizi.Benim doktora gidip aşılama tüp bebek dememekten ve dua etmekten başka çarem yok ama sizin çareniz yine sizsiniz.biraz cesaret ve kararlılık.üstüne giderseniz 15 -20 gün içinde rahat yenersiniz.
nerden aldınız dilatör setini?Daha sonra stres olduğunuzda derin bir nefes alıp nefes verirken itmeye devam ediyoruz bu arada yön çok önemli ben neden gitmiyo galiba çatım dar galiba benim orda kemik var derdim biliyorum okuyanlar aaa bende öyle diyorsunuzdur işte bu yüzden yön çok önemliymiş dilator sokunca popo yönünü doğru itiyoruz aşağı yani sonra zaten giriyor inanmak çok güç biliyorum ama orası bir kuyu gibi ve inanılması güç ama acımıyor bende 3. Boyda acıdı evet hatta ağladım benim neden başıma geldi diye ama 3. Günün sonunda eşimle olduğumda daha çok ağladım ama mutluluktan:)sonra girdiğinde beklesin orda biraz ozaman kas çalışması yapıyoruz sıkıp bırakıyoruz sonra tekrar çıkarıp sokuyoruz biraz alışınca 2. De aynı şekilde 2. Gün 2 ve 3 3. Gündede 3 ve 4 arkadaşlar malesef 4 penistende büyük ama inanın hicbir acı yoktu sadece 3 te bende oldu oda belki çok kastım diye hemşire öyle söyledi 3 gün eşle temas yok 3. Gün sonrası 3 ve 4 'le evde egzersiz sonrasında eş sert bi zemine yatıcak sizde üstünde ters bir şekilde oturacaksınız poponuz ona dönük zaten öncesinde 4le egzersiz yaptınız penisi tutup kolayca içeri itiyorsunuz
Rabbim bize nasip edecek mi bakalım canım Allahtan ümit kesilmez dua edelim bol bol mutlaka bir bildiği vardırDaha çok başındasınız canm şakın ertelemeyin.Ben 3 yılımı heba ettim.evliliğimin ilk yılında böbrek taşı düşürdüm.3-5 ay onu bahane ettim.sonrasında kendi ailemle ilgili problemler oldu derken bahaneler ertelemeler zaman su gibi akıp geçti.Benm yaptığım Hatayı siz yapmayın.eşim de anlayışlıydı sağolsun.bazen hakkım olmayarak ona bile kızıyorum içten içe niye beni zorlamadı diye.bu problemi aştığımız ilk günden beri niye daha önce halletmemişiz diyo eşim.çnkü evliliğin temeli gerçekten bu olay.ben bunu biraz geç anladım.ve şu an daha büyük bi sınavın içindeyim.Çok dua ediyorum Allahım 3 yılımı kendi kendime mahvettim ama bebek senin mucizen senin lütfun beni böyle de sınama nolur diye.inşallah Rabbim duyar sesimi sesimizi.Benim doktora gidip aşılama tüp bebek dememekten ve dua etmekten başka çarem yok ama sizin çareniz yine sizsiniz.biraz cesaret ve kararlılık.üstüne giderseniz 15 -20 gün içinde rahat yenersiniz.
Her gece yapıyorum alışmaya başladım oraya bir şeyin girmesine eski olsaydı dokunamazdı bileBaşladıyssn gerisi gelir.Yeter ki vakit ayır
Tabiki canım.Ben ilk Kulak çubuğu denemiştim bu buraya girmez düşüncesiyle ama girdi ve şok oldum.Bu girdiyse parmak da girer parmak girdiyse aparat da girer diye düşündüm ve denedim.Egzersizlerde bazen girmeyeceği tutar sakin vazgeçme.O gün gergindindir birazcık başka sebebi yoktur bil.Sakız çiğniyordum ben gerginliğimi alsın diyeHer gece yapıyorum alışmaya başladım oraya bir şeyin girmesine eski olsaydı dokunamazdı bile
Evet egzersiz yapabildiğim için bile çok mutluyum diğeri olursa ne yaparım bilmiyorum ben henüz aparat almayı düşünmüyorum eşimle denemeler başlasın olmazsa alacağım artık rahat bir şekilde parmağımı itip içeride hareket ettirebiliyorum sadece mir yerde sızlama oluyor o da zar sanırımTabiki canım.Ben ilk Kulak çubuğu denemiştim bu buraya girmez düşüncesiyle ama girdi ve şok oldum.Bu girdiyse parmak da girer parmak girdiyse aparat da girer diye düşündüm ve denedim.Egzersizlerde bazen girmeyeceği tutar sakin vazgeçme.O gün gergindindir birazcık başka sebebi yoktur bil.Sakız çiğniyordum ben gerginliğimi alsın diye
Hafiften kasıyorsundur Ondandır o sızı zamanla geçer o daEvet egzersiz yapabildiğim için bile çok mutluyum diğeri olursa ne yaparım bilmiyorum ben henüz aparat almayı düşünmüyorum eşimle denemeler başlasın olmazsa alacağım artık rahat bir şekilde parmağımı itip içeride hareket ettirebiliyorum sadece mir yerde sızlama oluyor o da zar sanırım
Merhaba yani giriyo ama tam olmuyo baskı hissediyorum sadece acı olmuyo ama çok da ilerleyemiyo kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum ama olmuyo hangi pozisyonda rahat olur onu da çok bilmiyorum sanki hepsi girmiyomuş gibi hissediyorum be napıcağımı bilmiyorumMerhaba, yarıya kadar giriyor o geldiği yerde acı mı hissediyorsunuz da devamı gelmiyor?
Kesinlikle katılmıyorum canım ben buradaki arkadaşlar sayesinde çok yol katettim burda insan kendi gibi olanlarla birlikte moral buluyor kegel vajina vajinusmus klitoris zar çeşitleri penis kasılma vb. Konularda 4 sene okudum ama yapamadım doktorada gittim olmadı son çare burayı buldum şimdi parmak egzersiziyle devam ediyorum Devamı da gelecek inş. Buradaki yenen arkadaşlarla güvendim kendime sen de yenmişsin ne güzel darısı bizlereYendiğimde anladım ki kimsenin kimseye faydası yokmuş.Baktığın zaman herkesin söylediği şey aynı. Kasılmalarınızı yendiğiniz gün, vajinismusu yenmiş oluyorsunuz. Ama öyle ama böyle..
![]()
Yardımcı olanlardan Allah razı olsun elbette ki. Ama iş bizlerde bitiyor. Dediğin gibi insanlardan aldığın şey Moral. İnşAllah kısa zamanda atlatırsınKesinlikle katılmıyorum canım ben buradaki arkadaşlar sayesinde çok yol katettim burda insan kendi gibi olanlarla birlikte moral buluyor kegel vajina vajinusmus klitoris zar çeşitleri penis kasılma vb. Konularda 4 sene okudum ama yapamadım doktorada gittim olmadı son çare burayı buldum şimdi parmak egzersiziyle devam ediyorum Devamı da gelecek inş. Buradaki yenen arkadaşlarla güvendim kendime sen de yenmişsin ne güzel darısı bizlere
O baskı hissi olduğunda dinlen ve nefes al nefes verirken ittirsin eşin.. çok kolay olacak gerisiMerhaba yani giriyo ama tam olmuyo baskı hissediyorum sadece acı olmuyo ama çok da ilerleyemiyo kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum ama olmuyo hangi pozisyonda rahat olur onu da çok bilmiyorum sanki hepsi girmiyomuş gibi hissediyorum be napıcağımı bilmiyorum
Eşiniz yatsın siz üstte olun ben ilk o şekilde tamamını alabilmiştim. Yavaş yavaş ıkınarak ilerleyin. Hafif hafif git gel yapabilirsiniz o da fayda sağlıyor.Merhaba yani giriyo ama tam olmuyo baskı hissediyorum sadece acı olmuyo ama çok da ilerleyemiyo kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum ama olmuyo hangi pozisyonda rahat olur onu da çok bilmiyorum sanki hepsi girmiyomuş gibi hissediyorum be napıcağımı bilmiyorum
Benim bütün arkadaşlarım bu şekilde yapmış ben bir türlü beceremedim kaç kere denedimEşiniz yatsın siz üstte olun ben ilk o şekilde tamamını alabilmiştim. Yavaş yavaş ıkınarak ilerleyin. Hafif hafif git gel yapabilirsiniz o da fayda sağlıyor.
Daha önce yazdığınız mesajlara baktım 4 senedir vajinismus hastasıymışsınız. Çok uzun bir süre o yüzden daha uzun uğraş gerektiriyordur belki bilmiyorum. Bir kadın doğumcuya gitseniz herhangi bir anormallik var mı yok mu bakar söyler aslında. Ikınınca et paçası geliyor tıkanıyor orası filan demişsiniz o yüzden söylüyorum. Muhtemelen bir şey yoktur ama doktor söylerse belki olacağına daha çok inanırsınız. Bir de kendinizi sıkmadan rahat bırakarak ıkının.Benim bütün arkadaşlarım bu şekilde yapmış ben bir türlü beceremedim kaç kere denedim
Canım benimki biraz farklı bir durum ben 3 sene öteledim erteledim taaki çocuk isteyene kadar sadece şubattan beri uğraşıyorum et parçası dediğim şey vajinamın üst yapısıymış egzersize başlayınca anladım kadın Doğuma da gittim sorun yok dedi ama benim sınavımda bu sanırım eşim denemek istedikçe müthiş bir acı hissediyorumdum sanki asla egzersiz yapamıyordum şimdi başladım çok şükür ben ağladıkça mutsuz oluyorduk resmen hayatımızda o yokmuş gibi yaşadık o zamanlar bu siteyi bulsaydım bu kadar beklemek zorunda olmayacaktım int. Çok araştırdım yazılar okudum ama hep olumsuz şeylerdi 4 sene nasıl geçti ben de anlamadım çok pişmanım ama çaresizdimDaha önce yazdığınız mesajlara baktım 4 senedir vajinismus hastasıymışsınız. Çok uzun bir süre o yüzden daha uzun uğraş gerektiriyordur belki bilmiyorum. Bir kadın doğumcuya gitseniz herhangi bir anormallik var mı yok mu bakar söyler aslında. Ikınınca et paçası geliyor tıkanıyor orası filan demişsiniz o yüzden söylüyorum. Muhtemelen bir şey yoktur ama doktor söylerse belki olacağına daha çok inanırsınız. Bir de kendinizi sıkmadan rahat bırakarak ıkının.
Canım benim p.. denemem hiç olmadı ama parmak egzersizinde bir yerden sonra zorlanıyorum biraz itince rahatlıyorum muhtemelen orda dar bir yer var belki zarın olduğu yerdir orada bekletip derin nefes alıp verirken itmeyi dene kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş hesabı ben yapamadım ama sen yapBanada yardım edin Kızlar bu aşırı baskı neden oluyor ilerlemesine izin veremiyorum baskıdan![]()