- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.881
Canım öncelikle süper gidiyorsun. O dedigin yeri iyi biliyorum bende orda takılırdım bence kasların en yogun oldugu bölge orası orayı geçince bomboş cnku. 1.aparatla geçtigin gibi ikinciylede geçmeue calıs pozisyon olarak nasıl deniyosun bilmiyorum ama ben yarı oturur sırtım yataga dayalı deniyordum.aparatla denerken zorlandıgın yerde biraz kaldır havaya ama zorlandıgın yerde cıkarma dur bekle nefes al gerekirse rahatlayana kadar cıkarma.günaydın kızlar birşey sormak istiyorum dün akşamdan sonra uğraştım ama hala 1. aparatla takıldığım bir bölgeyi geçemedim kendimi serbestte bırakıyorum nefes alıp veriyorum yok olmuyor acaba bana mı öyle geliyor ve artık uyuşturmadan denemeye başladım çünkü o hisse alışmak istiyorum ve o bölgede kasılma yaşadığım an yanma oluşuyor serbest bırakınca geçiyor bunca ay eşimle denerken hep yanma hissetmiştim aslında kendimi serbest bırakmıyormuşum neyse dün ben aparatla çalıştım 1in sadece tutma yerinden 2 cm kaldı alamadığım 2.aparata geçim dedim bakim o geçecek mi onunla baskı hissettim aynı bölgede yani ben o bölgeye kadar çok rahat geliyorum kendimi serbest bırakınca ama o bölgede kalıyorum ve şunu gördüm dün aparatı itmeyi bırakınca hop çıkıyor yavaş yavaş bu neden oluyor ki merak ettim. sonra eşim denemek istedi onlada denedik ve yine o bölgeyi geçemedim ne yapmam lazım bilmiyorum kendim denerken bir geçsem o zaman çözüm bulucam da olmuyor. eşim zaten yine fikir değiştirdi aparatla çalışmamı istemiyormuş bu adam beni deli edecek :) tabi dinleyecek miyim hayır o bölgeyi her aparatla denicem belki esnetmek mi lazım pe.. ile denerken de orada takıldık demekki benim o yeri geçmeyi öğrenmem lazım.. henüz regl de olmadım olana kadar şu sorunu bitirsek ne güzel olur :)
Ayrıca ittirmedigimde cıkıyo demişsin giriş aşamasında kaldıgın için ve kendını kastıgn için hop dışarı itiyor vajna bendede oluyordu :)
1.aparatla çalış önce iyice burda okumustm ben sunları sırayla yap
5 kere sok cıkar
5 kere içindeyken dairesel hareket yapmaya calıs
5 kere içindeyken kegel yap
Sonra 2 aparat yavaş yavaş sokmaya calıs takıldıgında bekle o takıldıgın yeri geçince cumbur die kaycak :)