Selam kızlar,
Dün akşam eve gittim kayınvalıdemı atlatıp

denemeye basladım parmakla denemedim aparatın 2.sini aldım elime birazını aldım baktım olmucak dedım kucuguyle denıyım onu rahatca ıcerı ıttım ama nasıl desem bır tek aparatın üstüne zeytinyağı sürmüştüm ve güzel kaydı biraz gidince orada bir yere çarptım ve acı duydum ılerı ıtemedım o yüzden ben uyusturup denıcem artık en azından rahatca kendıme kıyabılırım boyle gerçekten kıyamıyorum kendıme ıyıce ıtemıyorum kac gun oldu hala tamamını almıs degılım tabı oturup saatlerce calısma sansımda olmuyor yarım saat 15 dk arası vakıt ayırıyorum o da hep gozum saatte olarak geçiyor kendımı olaya kaptıramıyorum bugün yapım dedım mısafırım gelecek hergün bir bahane buluyorum kendıme dün gece esımle denedık bana artık benım esten kaynaklı sorunum oldugunu dusunmeye basladım reflu yastıgı almıs kı bosa para vermıs bence popoya yastık koymakla aynı ıslemı yapıyor bana göre neyse uzandım benımkı hıc yavas hareket etmıyor dur desem kalkıp gıdıyor hevesı kacıyormus pe.. o halını yıtırıyormus afedersınız ama daha ucu dahı tam gırmeden gel - git hareketi yapa yapa girmeye calısıyor o öyle yapınca canım yanıyor ve kendımı sıkıyorum nefes alamıyorum dur dıyorum benı durdurma dıyor dayan dıyor ıcımden tamam kızım hadı dayan belkı boyle olur dıyorum ama yok o oyle yaptıkca suratım düşüyor ıstemıyorum devam etmeyı sonuc yıne degısmedı..
dedım sen hıc benı hıc dıkkate almıyorsun sana nasıl olacagını anlatıyorum yıne dınlemıyorsun boyle canım yanıyor dıyorum o zaman alış dıyor ben zaten kendımı alıstırmak ıcın bıseyler yapıyorum sen onlarada manı oluyorsun nasıl alısım dıyorum az oncekı gıbı denerız alısırsın dıyor gelde çıldırma yok yani yok nasıl olması hakkında fıkrı yok. hiç benı dusunmuyor dusundugu tek sey oraya gırsın olsun bıtsın bin kere dedim bana vakıt ayır benımle ılgılen dırek yatakta yanıma sokulma sokuluyorsanda uzunca ılgılen ben senın gıbı degılım o noktoya bır dokunusla vs gelemıyorum dıye nefes olayını anlatıyorum boyle olması lazım senın sadece ıcıne ıtmen lazım gel-git tamamen grince yapılıcak diyorum ama yok yok yok anlamıyor anlamıyor biz bu kafayla yenemeyiz gibime geliyor