Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Takıldıgın yer ya 3 ü çok büyük görüyosun yada nefes almayı unutuyosun :)
Eve gidince dene her sfernde 1. Yi sokayım die vakit kaybetme artık direk 2 bi girdimi hemen 3 e geç zaman kaybetme
Bide 4 de rahat gir cık olunca öyle dene eşinle adamlardada heves kalmadı bzm yuzumuzden :KK70:
İstesenizde yavaş hareket edemez sonucta siz aparat gibi kendiniz kontrol etmek istiyosunuz ama öyle olmcak mecbur
O yüzden aparatta belirli aşamaya gelmeden en az 3 bence eşle denenmemeli
Hahah aynen ya kontrolsüz ilerliyor adamlar doğal olarak biz de kontrole alışık olduğumuz için bu sefer sıkıntı yazık onlar da bıktı:KK70:

Tamam canım bugün bir cesaret tekrar deniyeceğim. Peki bu ilk girişte yani bilmediğim için soruyorum sende yırtılmış dedin bendede o acıyacak yırtılacak korkusu var. Çok aşırı bir itme yüklenme mi olması lazım giriş için ?
Yok kuzum benimki gibi olmaz seninki benim vücut yapımla ilgili dr. Dedi bana zaten giriş çok dar zorlanacaksın demişti yırtılacağını tahmin etmiş ana korkarım diye söylememiş sonrasında gayet normal dedi yırtılmasına yırtık o şekilde iyileşti ve açık şekilde kaldı iyiki yırtılmış diyorum. Ben anlatıyım sana sırtüstü yatıyorum eşim p.. tutuyor ben öncesinde çift parmakla gitmek yapıyorum 1 dk sonra hemen çıkarıyorum eşim p... ucunu ite çıkara yavaş yavaş dokunuşlarda bulunuyor sonra ben yönlendirme yapıyorum it bekle yavaş sakın çıkarma falan gibi aşka sözümün dışına çıkmıyor o anda çekiniyor zaten hırçınlığımdan sonra bş bakmışız girmiş

spreyi hiç denemedim canım ama o daha ıyı uyusturuyormus oyle duydum buradakı arkadaslardan o sebeple esımlede denemek ıstıyrum merak edıyorum ne olacagını :KK70: emla neden süremedın kı canım
Evet evett sprey güzeldi ben üç parmakla rahat git gel yaptım mesela. O zamanlar parmak egzersizi bile yapamadığım için emlayı içine sürememiştim dolayısıyla o garibim de dışını yaktığıyla kaldı p.. Yine girmemişti:KK48:

Haydi güzellerim benim mutluluk sizin de hakkınız :KK49:ben acıyor acıyor diye konuşuyordum meğer nasıl sıkıyormuşum kendimi bacaklarımda ağrı oluyordu ertesi gün son ilişkimde daha çok nefes verdim daha az acıdı bazen stresten farkedemiyoruz ne yaptığımızı o anda kasılıyoruz

Haydi güzellerim benim mutluluk sizin de hakkınız :KK49:ben acıyor acıyor diye konuşuyordum meğer nasıl sıkıyormuşum kendimi bacaklarımda ağrı oluyordu ertesi gün son ilişkimde daha çok nefes verdim daha az acıdı bazen stresten farkedemiyoruz ne yaptığımızı o anda kasılıyoruz
Hadi inşallah yaa o kadar özeniyorum aynı anda da senin için o kadar seviniyorum ki en yakın zamanda şunu halledelim de hep beraber bebek haberleri konuşalım:KK68: her seferinde acımaz bırak akışına diyorum sonra bakıyorum yine kasmışım kendimi:KK64:

Hadi inşallah yaa o kadar özeniyorum aynı anda da senin için o kadar seviniyorum ki en yakın zamanda şunu halledelim de hep beraber bebek haberleri konuşalım:KK68: her seferinde acımaz bırak akışına diyorum sonra bakıyorum yine kasmışım kendimi:KK64:
İnş. Canım benim aynen bu grupla devam etmek istiyorum ben de bebek için istekler öneriler en kısa zamanda herkes bi kurtulsun Da o günler de gelecek Allah’ın izniyle

Arkadaşlar merhaba ben parmak egzersizine basladım işaret parmağımdan basladım sonra orta parmak ve ardından orta parmak ile osaret parmağını da birlikte aldım bunun hepsini yarım saat ıcunde yaptım bundan sonraki adımım ne olmalı bebe yagıyla yaptım tahmin ettıgm den daha kolay oldu

Arkadaşlar merhaba ben parmak egzersizine basladım işaret parmağımdan basladım sonra orta parmak ve ardından orta parmak ile osaret parmağını da birlikte aldım bunun hepsini yarım saat ıcunde yaptım bundan sonraki adımım ne olmalı bebe yagıyla yaptım tahmin ettıgm den daha kolay oldu
Merhaba ben de de senin gibi olmuştu ama penisi yinede alamıyordum parmak ileri gitmediği için yeterince beynim ikna olmamış demekki aparat aldım ilk 3 boyu rahat soktum 4 te biraz zorlandım o da sanırım gözüme büyük geliyordu burda itmiyorsun dediler bi iki uğraştan sonra ittim şükür sonrasında da yendim zaten

Ne kadar kasarsak okadar zor oluyor beyin okadar güçlü ki direk kilitliyor insanı egzersiz yaptıkca beyin rahatlıyor o yüzden sık sık denemeler yapmak lazım

Dediklerin aklımda hep yarın sabah işe gitmeden en küçükten başlıyorum inşallah kolay olur da pes etmiyim artık :KK73:
Kız sen 3 parmak bile yapmıssın ilk 2 boy sana çerez gelcek korkma ittir ittirince acaba nereue gidiyo deme o yolunu buluyor :D
Ne kadar kasarsak okadar zor oluyor beyin okadar güçlü ki direk kilitliyor insanı egzersiz yaptıkca beyin rahatlıyor o yüzden sık sık denemeler yapmak lazım
kızçee nasıl gidiyor alıştınmı iyiceeee

Merhaba ben de de senin gibi olmuştu ama penisi yinede alamıyordum parmak ileri gitmediği için yeterince beynim ikna olmamış demekki aparat aldım ilk 3 boyu rahat soktum 4 te biraz zorlandım o da sanırım gözüme büyük geliyordu burda itmiyorsun dediler bi iki uğraştan sonra ittim şükür sonrasında da yendim zaten

Back
X