Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ısrarla itmediğini düşünüyorum :) bana itmiyorsun diyordunuz unutma sen de itmiyorsun net bunu aşmak istiyorsan nefes ver gözünü kapa ve it bi bakmışsın tamamı içerde
hahah 1i denerken de öyle demiştin doğru çıkmıştı bunda da haklısın galiba canım belkı ıtmem daha guclu olmalı :) zaten 1 kere girişi basarsam sonrasında kolay gır cık oluyor :) düşünüyorum da doktora gıtsem de boyle olucaktı galıba tek fark esım aparata musade ederdı daha cok deneme fırsatım olurdu hoş artık eskıye oranla ıyıyım oncekı kadar gırıste vakıt kaybetmıorm ama aparat zaten 10,5 cm 5,5 cm girse 5 cm girmiyor dün kittenlyy kittenlyy gözüne büyük geliyor olabılır demıstı acaba oyle mı ondan da emın degılım ama yapıcam :)

kesin
hahah 1i denerken de öyle demiştin doğru çıkmıştı bunda da haklısın galiba canım belkı ıtmem daha guclu olmalı :) zaten 1 kere girişi basarsam sonrasında kolay gır cık oluyor :) düşünüyorum da doktora gıtsem de boyle olucaktı galıba tek fark esım aparata musade ederdı daha cok deneme fırsatım olurdu hoş artık eskıye oranla ıyıyım oncekı kadar gırıste vakıt kaybetmıorm ama aparat zaten 10,5 cm 5,5 cm girse 5 cm girmiyor dün kittenlyy kittenlyy gözüne büyük geliyor olabılır demıstı acaba oyle mı ondan da emın degılım ama yapıcam :)
likle gözüne büyük geliyor 4. boy aparatta da öyle olcak ilk denemende. dıorum ya nefes verirken ıkın dişini sık ve aparatı it zaten başka bir yolu yok giriyor.

kesin

likle gözüne büyük geliyor 4. boy aparatta da öyle olcak ilk denemende. dıorum ya nefes verirken ıkın dişini sık ve aparatı it zaten başka bir yolu yok giriyor.
o zaten şuan benım ıcın ımkansız duruyor yanı baya buyuk gelıyor gozume :) aksam eve gıdınce tum gucumle ıtıcem dedıgın gıbı gıdecek yerı yok zaten

Güçlü it azcık bol kayganlaştırıcı veya yağ bişe sürüyosun dimi oda cok önemli
Kız ne dicem sana bide aparatı tuvalete oturur gibi yere çömelip denesene öylede kolay gidiyor
girişe penisi yerleştirdikten sonra yavaşça otur göreceksin sıfır his acı falan yok baskı hiç yok asla seni ikna etmek için söylediğimi düşünme gerçekten öyle yeterki penisi düzgün yerleştir popoyu sağa sola hareket ettireek sanki aparat sokuyormuşsun gibi otur hoop içinde
En kolayı üst cidden bendede hala hiç hissetmiyorm bile üstteyken kikiki

kittenlyy kittenlyy canım ben hiçbirşey sürmüyorum çünkü eşim deneme yaparken bişey sürmekten kaçınıyor bende o yzden kendimi böyle alıştırmaya calısıyorum. üstte olarak tuvalettekı comelıp degılde dızlerımı kırmıstım yatakta ve oyle gırıs yaptım sonra one dogru egılıp popomu hareket ettırerek 1 ve 2 ci aparatı almayı basarmıstım canım ama tuvalettekı gıbı otururken denemedım eger aksam yatarken yapamazsam oylede denerım :)

kittenlyy kittenlyy canım ben hiçbirşey sürmüyorum çünkü eşim deneme yaparken bişey sürmekten kaçınıyor bende o yzden kendimi böyle alıştırmaya calısıyorum. üstte olarak tuvalettekı comelıp degılde dızlerımı kırmıstım yatakta ve oyle gırıs yaptım sonra one dogru egılıp popomu hareket ettırerek 1 ve 2 ci aparatı almayı basarmıstım canım ama tuvalettekı gıbı otururken denemedım eger aksam yatarken yapamazsam oylede denerım :)
Zehracım delirme nolur aparatı yaparken istek yok senin ıslanman cok zor
Bişeyde sürmüyorsan nasıl gircek imkansız yani bu
Şuan şoktaym resmen
Korkudan sende ıslaklık olmaz eşinleyken bile kayganlaştırıcı veya vazelin bebe yağı bişe sürmen şart. Nolur cahillik etmesin eşinde sende
Ben aşalı 1.5 ay oldu hala kayganlaştırıcı sürüyorm ya
Akşam evde vazelin varsa veya zeytinyagı dene lütfen cok kolay oldugunu smdi anlıcaksın

Kııızlaaaar bugün bana tam anlamıyla günaydın oldu. Sabah eve gittim iş saayine kadar bi deneyeyim nolucak dedim veee 4 boyu da alabildim hala inanamıyorummm:KK71:
maşallah sana ya ben daha serçe parmagımı bile tam sokamıyorum

Kııızlaaaar bugün bana tam anlamıyla günaydın oldu. Sabah eve gittim iş saayine kadar bi deneyeyim nolucak dedim veee 4 boyu da alabildim hala inanamıyorummm:KK71:
AAayyyy cok sevindimmm ben dedim sana cıtır gelir onlar die
Eşli deneme yapabilirsin artık canım
Akşam gene 4.yü yap sonea eşinle dnee

maşallah sana ya ben daha serçe parmagımı bile tam sokamıyorum
Yaa o bebe yağı mı mucize yoksa ben mi çok gaza geldim bilmiyorum ama ne emla ne sprey sadece bebe yağıyla ilk günde hepsini alabildim. Ve kesinlikle parmaktan daha rahat dünkü mesajlarımda parmak daha rahat gibi yönünü ayarlıyorsun falan bişeyler demiştim ama kocaman kandırmışım kendimi aparat kayıp gidiyor resmen ya

AAayyyy cok sevindimmm ben dedim sana cıtır gelir onlar die
Eşli deneme yapabilirsin artık canım
Akşam gene 4.yü yap sonea eşinle dnee
Acayip mutluyum yaa ıkın nefes al ve it dedikleriniz geldi sürekli aklıma açtım nostaljik müziklerimi başladım hepsi bir bir kaydı hatta 4. Boyu yıkamamıştım bile zaman kaybetmiyim nasılsa alamam o kadarını diye ama baktım 3e kadar aldım dedim yürü git yıka üşenenin çocuğu olmaz derler üşenme dene:KK70: onda baskı hissi var tabi ama giriverdi oldu bitti

1 16brs oooo gözün aydın artık eşinde rahatça girer :) sen eve gidince 4. aparatla çalış içinde beklet hatta sok çıkar yap sonra eşin de gelsin zaten onlara hadi gel yapalım diince maşallah şıp die hazırlar :D bir bakmışsın kayıp girmiş o da aparat gibi

Back
X