- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #235.941

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya onun parmak ya da aparatlarla alakalı olduğunu sanmıyorum havalar değişken üşütmüşsündür bence en kötü yoksa hasta olacağın güne kadar yap denemeleriniyani sancı derken alt karnımda hafif ağrı var
Ama ben 1 ve 2 yi bisey surmeden aldim :) bebe yagi da alcam.vazelin de alcam aksam eve giderken 3u oyle denicem evet bende islanma falan olmuyor o yuzden zor ilerliyor olabilir esimle denerkende islanma olmuyor he ne oluyor aparati ilk sokuorm ya cikarirken sivi geliyor o kadar esimle denerken de oyle en son denememizde senden bisey akio penisime dedi kan zannetti isigi yakip baktik kan degil su gibi bi siviydi islanmami ne bu bilmiyorum canimZehracım delirme nolur aparatı yaparken istek yok senin ıslanman cok zor
Bişeyde sürmüyorsan nasıl gircek imkansız yani bu
Şuan şoktaym resmen
Korkudan sende ıslaklık olmaz eşinleyken bile kayganlaştırıcı veya vazelin bebe yağı bişe sürmen şart. Nolur cahillik etmesin eşinde sende
Ben aşalı 1.5 ay oldu hala kayganlaştırıcı sürüyorm ya
Akşam evde vazelin varsa veya zeytinyagı dene lütfen cok kolay oldugunu smdi anlıcaksın
Zehraaa kesinlikle bebe yağı kullanmalısın kayganlaştırıcı bile yanında boş hem zararsız hem de mükemmel ilerledim bugün. Bizde onu kaydırarak kadar ıslanma hemen olmaz bi alışmamız lazım eşli ilişkiye o yüzden sür ve dene aradaki farkı görceksin canımAma ben 1 ve 2 yi bisey surmeden aldim :) bebe yagi da alcam.vazelin de alcam aksam eve giderken 3u oyle denicem evet bende islanma falan olmuyor o yuzden zor ilerliyor olabilir esimle denerkende islanma olmuyor he ne oluyor aparati ilk sokuorm ya cikarirken sivi geliyor o kadar esimle denerken de oyle en son denememizde senden bisey akio penisime dedi kan zannetti isigi yakip baktik kan degil su gibi bi siviydi islanmami ne bu bilmiyorum canim
yuppiiiiKııızlaaaar bugün bana tam anlamıyla günaydın oldu. Sabah eve gittim iş saayine kadar bi deneyeyim nolucak dedim veee 4 boyu da alabildim hala inanamıyorummm![]()
Tamam canım sizleri dinleyip alıcam bebe yapı aksam öyle denıcem :)Zehraaa kesinlikle bebe yağı kullanmalısın kayganlaştırıcı bile yanında boş hem zararsız hem de mükemmel ilerledim bugün. Bizde onu kaydırarak kadar ıslanma hemen olmaz bi alışmamız lazım eşli ilişkiye o yüzden sür ve dene aradaki farkı görceksin canım
Nasıl mutlu oldum ya hala şoktayım sabahtan beri
İşte bende ondan korkuyorum o daha büyük gibi geliyoryuppiiiiohhh be sende yenenler arasında oldun sonunda ama senın alacagın cok onceden bellıydı kuzum 3 parmak alabılıyordun çok sevindim gerçekten eşli denemede daha basarılı olacagından emınım
![]()
Valla heveslendim aksam mutlaka denicem kuzum sizleri dinlicemİşte bende ondan korkuyorum o daha büyük gibi geliyorama yağla olmasa kesinlikle yapamazdım yağla ıkın ve it bundan ibaretmiş aparat yağ sürünce anlıcaksın bi anda girmiş
![]()
Kesinlikle dene zaten kuru şekilde çok zor girmez ama çok az kaldı atlatıcaz canım benim burdaki destek olduktan sonra her şey oluurValla heveslendim aksam mutlaka denicem kuzum sizleri dinlicem![]()
Insallah kuzum ay hemencik aksam olsun istiyorum :)))Kesinlikle dene zaten kuru şekilde çok zor girmez ama çok az kaldı atlatıcaz canım benim burdaki destek olduktan sonra her şey oluur![]()
o baskı oluyor ben de de oldu ilk bikaç denemede yine olur penisi soktuğunda peniste aynı sonuna değdiğinde baskı olur o da zmanla geçiyorİşte bende ondan korkuyorum o daha büyük gibi geliyorama yağla olmasa kesinlikle yapamazdım yağla ıkın ve it bundan ibaretmiş aparat yağ sürünce anlıcaksın bi anda girmiş
![]()
Biraz daha itsem elimden kaçacak diye korktumo baskı oluyor ben de de oldu ilk bikaç denemede yine olur penisi soktuğunda peniste aynı sonuna değdiğinde baskı olur o da zmanla geçiyor
Öğleni geçti bile az kaldıInsallah kuzum ay hemencik aksam olsun istiyorum :)))
Kız senin şu hemen söz dinlemelerine bayılıyorum ık mık etmiyosun ay yapamam filan demiyosun çok çabalıyorsun Rabbim mükafatını vericek az kaldıInsallah kuzum ay hemencik aksam olsun istiyorum :)))
bendede gaz gibi kasıklarıma bi baskı oluyordu canm alıştıkca azalıyorKızlar bi de 4.aparatta sonunasonuna kadar girince sanki karnım ağrıdı gibi bi his oldu neden acaba sizde de oluyo mu. Yani ittim sonuna kadar dışarıdan sadece delik kısmı görünüyordu ayna almamışım telefonun camından ona da baktım bi yandandaha da itmeye çalışınca dayandı mı nedense gaz yapar gibi baskı oldu karnımda
işi gücü bırakıp gidesim varÖğleni geçti bile az kaldı![]()
İşte buu gel tabi ben de o gazla gittim yaptım darısı pe.. Artıkişi gücü bırakıp gidesim varsizleri yenmıs gordukce daha fena gaza gelıyorum :) bebe yağı marka vs farketmez dımı eczacı ne verırse alayım dımı
![]()
Ha normal dimi o zaman, ben acaba itemedim takıldı mı yine dedim gerçi bi tek aparatın tuttuğum yeri dışardaydı da bilemedim o anKız senin şu hemen söz dinlemelerine bayılıyorum ık mık etmiyosun ay yapamam filan demiyosun çok çabalıyorsun Rabbim mükafatını vericek az kaldı
bendede gaz gibi kasıklarıma bi baskı oluyordu canm alıştıkca azalıyor
Kız senin şu hemen söz dinlemelerine bayılıyorum ık mık etmiyosun ay yapamam filan demiyosun çok çabalıyorsun Rabbim mükafatını vericek az kaldı
Kız senin şu hemen söz dinlemelerine bayılıyorum ık mık etmiyosun ay yapamam filan demiyosun çok çabalıyorsun Rabbim mükafatını vericek az kaldı
bendede gaz gibi kasıklarıma bi baskı oluyordu canm alıştıkca azalıyor